hits
Unborn 8.0 Aqua Pointer

Amanda Lightninggirl

Amanda Lightninggirl 15, Arendal
Jeg bor i New Hillcreststallen med mine flotte pixelhester. Her på bloggen kommer det Star Stable Online, verdens største online hestespill! OPPMERKSOMHET! Har dere tips til kallenavn til hestene under som ikke har kallenavn enda? Det er fullblodshester og hannoveranere :D Kommenter på innleggene mine med forslag!

Design

Laget av Lisa
Jeg redigerer det selv, det ser ikke sånn ut originalt.

Meny

Søk

Blogger jeg leser

Hestene mine

Linker er ikke satt i på hestene det står # på

Katalog for klær og saltøy!
Foreløpig er det ikke noe norsk.

Firestone aka Kygo

Publisert: 03.08.2015 @ 18:53 Kategori: Hestene Kommentarer: 1 kommentarFirestone | Kygo | Quarterhest | F. 1999 | Mesterskap | Galopp ?

Firestone fikk navnet sitt etter Kygo's sang. Kallenavnet ble etter Kygo, haha elsker ham c: Kygo er en veldig fin galopphest, og derfor driver jeg også mesterskap med ham, da han løper ganske fort. Han liker å konkurrere mot andre, og liker å løpe fra de andre, det gjør han til en meget god mesterskapshest. Jeg har ikke hatt ham så lenge, men han har vert med på et par klubbaktiviteter, liker det ikke så godt, det har jeg heldigvis andre hester til. Han er veldig snill å ri, men kan bli lutt sur når man steller ham, men han blir snillere etter hvert som rytteren finner ut hva han liker og ikke liker. 

1 kommentar

Postet av: Agnes Nighttree og Helene Snowpaw

Haha, morsomt at du har oppkalt han etter en sang!

Har hørt sangen og den er kjempefin!

Jeg har også en sånn hest, den heter dreameangel aka Engel, de er utrolig søte!

Du er kjempeflink med bloggen:)
Dato: 05.08.2015 Tid: 13:27 URL: http://nighttree

Skriv en ny kommentar