hits
Unborn 8.0 Aqua Pointer

Amanda Lightninggirl

Amanda Lightninggirl 15, Arendal
Jeg bor i New Hillcreststallen med mine flotte pixelhester. Her på bloggen kommer det Star Stable Online, verdens største online hestespill! OPPMERKSOMHET! Har dere tips til kallenavn til hestene under som ikke har kallenavn enda? Det er fullblodshester og hannoveranere :D Kommenter på innleggene mine med forslag!

Design

Laget av Lisa
Jeg redigerer det selv, det ser ikke sånn ut originalt.

Meny

Søk

Blogger jeg leser

Hestene mine

Linker er ikke satt i på hestene det står # på

Katalog for klær og saltøy!
Foreløpig er det ikke noe norsk.

Applecake aka Sigala

Publisert: 05.12.2015 @ 14:00 Kategori: Tanker Kommentarer: 0 kommentarer? Applecake | Sigala | Shire | F. 1994 | Tur | Race ?

Sigala er veldig godt oppi åra, men er veldig sprek fortsatt og oppfører seg som om han hadde vert 10 år. Han har fortsatt veldig mye kapasitet til å klare mer. Han er snart ferdig med treningen og jeg lurer på om han kanskje kan brukes i mesterskap noen ganger til tross for alderen. Han er veldig sprek som sagt. Han liker veldig godt å løpe rundt på tur, og jo høyere tempo, jo bedre. Er jo det samme for meg da. Derfor tar jeg ham ofte med når jeg gjør daglige oppdrag og kappløp. Det liker han veldig godt. Ellers rir vi bare rolige turer rundt i Silverglade (som oftest), kanskje noen turer ut i Avlingsdistriktet eller Epona.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar