hits
Unborn 8.0 Aqua Pointer

Amanda Lightninggirl

Amanda Lightninggirl 15, Arendal
Jeg bor i New Hillcreststallen med mine flotte pixelhester. Her på bloggen kommer det Star Stable Online, verdens største online hestespill! OPPMERKSOMHET! Har dere tips til kallenavn til hestene under som ikke har kallenavn enda? Det er fullblodshester og hannoveranere :D Kommenter på innleggene mine med forslag!

Design

Laget av Lisa
Jeg redigerer det selv, det ser ikke sånn ut originalt.

Meny

Søk

Blogger jeg leser

Hestene mine

Linker er ikke satt i på hestene det står # på

Katalog for klær og saltøy!
Foreløpig er det ikke noe norsk.

Bigdream aka Armstrong

Publisert: 11.12.2015 @ 18:00 Kategori: Hestene Kommentarer: 0 kommentarer? Bigdream | Armstrong | Morgan | F. 2005 | Sprang | Mesterskap | Race ?

Armstrong fikk navnet sitt etter den første mannen på månen. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg synes dette navnet passet veldig godt til min lille hestebass. Jeg tenkte at Bigdream kom til å passe godt som et navn på ham fordi Neil Armstrong hadde vel en stor drøm om å dra til månen? Armstrong er utrolig glad i å løpe som mange av mine andre hester, men han øker ikke farten av seg selv, heldigvis sakker han den heller ikke av seg selv. Det gjør ham perfekt til en mesterskapshest. Jeg holder fortsatt på med å komme meg etter hackingen så det kommer nok ikke til å bli noen mesterskap på en liten stund til, og Armstrong har faktisk aldri prøvd mesterskap før, men han skal nok få prøvd det veldig snart. Ellers er han utrolig glad i å hoppe også og han er en virkelig utmerket spranghest!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar