hits
Unborn 8.0 Aqua Pointer

Amanda Lightninggirl

Amanda Lightninggirl 15, Arendal
Jeg bor i New Hillcreststallen med mine flotte pixelhester. Her på bloggen kommer det Star Stable Online, verdens største online hestespill! OPPMERKSOMHET! Har dere tips til kallenavn til hestene under som ikke har kallenavn enda? Det er fullblodshester og hannoveranere :D Kommenter på innleggene mine med forslag!

Design

Laget av Lisa
Jeg redigerer det selv, det ser ikke sånn ut originalt.

Meny

Søk

Blogger jeg leser

Hestene mine

Linker er ikke satt i på hestene det står # på

Katalog for klær og saltøy!
Foreløpig er det ikke noe norsk.

Noe bakkearbeid

Publisert: 18.07.2016 @ 20:33 Kategori: Tanker Kommentarer: 2 kommentarer

Idag tok jeg med meg Ruben til paddockøya, siden banen på Jorvikstallen er opptatt, og vi trente noe bakkearbeid. Han var veldig flink, og bevegde seg godt fram. Han er utrolig flink og gjør alt jeg ber ham om hele tiden, og jeg elsker å jobbe med ham :D

Imorgen drar jeg på min årlige reise til Estland, så det blir ingen spill imorgen, heller ikke blogginnlegg da jeg ikke har hatt nok tid til å tidsinnstille. Jeg skal prøve å være så aktiv som mulig på bloggen, men det kommer til å bli mye shopping og være ute på byen så jeg vet ikke om jeg rekker å være på spillet eller blogge så mye, men sånn for det bli, det er tross alt ferie! :)

2 kommentarer

Postet av:

Hvordan kan man drive bakkearbeid?

Er ny på SSO, og skjønner ikke så mye desverre. Har greid en del oppdrag, men det er liksom alt..
Dato: 31.01.2017 Tid: 03:15 URL:

Postet av: Amanda Lightninggirl

Anonym: Bakkearbeid er ikke en oppgave i spillet, det er bare noe man gjør selv. Bare ri til en ridebane, og ri der, akkurat sånn som du vil :)
Dato: 17.06.2017 Tid: 13:00 URL: http://lightninggirl.blogg.no/

Skriv en ny kommentar