Unborn 8.0 Aqua Pointer

Tre nye mustanger!

Publisert: 05.01.2017 @ 16:00 Kategori: Om oppdateringen Kommentarer: 0 kommentarer

På oppdateringen igår kom det tre nye mustanger. Jeg kjøpte min pinto mustang for litt over en uke siden, og jeg angrer egentlig en smule, fordi en av de nye hestene falt virkelig i smak for meg. Ikke det at jeg ikke liker Morphe lenger, jeg bare liker en av de nye bedre...

Først skal jeg snakke litt om denne blåskimle mustangen. Jeg liker den ganske godt, og denne kunne godt bli med hjem hvis jeg hadde en del sc til overs. Legg merke til at jeg skriver en del... Det er ikke den første hesten jeg ville kjøpt, men jeg synes den var veldig fin. Den har en utrolig fin blåfarge i pelsen som jeg liker utrolig godt!

Så er det denne flekkete. Den likte jeg egentlig ikke. Den har rosa mule og det er veldig søtt, og jeg bare forestiller meg den uten prikkene, og tror det hadde vært en del finere uten egentlig, hehe. Men alle har selvfølgelig forskjellig smak, og jeg vet om mange som virkelig elsker denne!

OMG *-* Denne er helt ekstremt fin, det er denne som fikk meg til å angre på at jeg kjøpte Morphe. Jeg vil jo fortsatt ha Morphe men jeg vil heller ha denne, haha. Det kan være at jeg kanskje kjøper denne som den andre hesten jeg har tenkt å kjøpe i slutten av februar, men det er mest sannsynlig hvis det ikke kommer ny rase, eller hvis jeg ikke liker den nye rasen som evt. kommer. Men okei, jeg elsker fargen på denne, og at den er hvit på ryggen, og rundt magen og rumpa. Jeg får en liten følelse av at noen i sso teamet sølte melis på hesten mens de designet den... Neida, men jeg synes denne var utrolig fin, og det var veldig godt jobbet av sso teamet!

Likte dere de nye murtangene? Hvilken var favoritten deres, og hvilken skal dere kjøpe, hvis dere skal kjøpe en av de? Eller har dere kanskje allerede en av de? Hvilken?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits