hits
Unborn 8.0 Aqua Pointer

Hvordan gjøre jobbing på spillet gøy

Publisert: 04.08.2017 @ 17:15 Kategori: Tanker Kommentarer: 0 kommentarer

Det som skal til for å få penger og komme videre i spillet er selvfølgelig å gjøre oppdrag, daglige oppdrag, ta løp og alt det der, men jeg vet selv at det virkelig ikke er så gøy noen ganger. Her kommer jeg med noen tips for hva som kan gjøre det gøyere:

 • Snakk med noen
  Enten kan du chatte med vennene dine på spillet, selv om det kan være litt vanskelig når du tar løp, eller så kan du skype eller facetime. Det er ganske mye gøyere å sitte og snakke med noen mens du jobber enn å sitte helt alene.
 • Hør på musikk
  Musikk slår aldri feil. Hør på favorittmusikken din og du kommer både i bedre humør og det blir gøyere, når du har noe å høre på.
 • Hør på podcaster eller radio
  Jeg pleier også noen ganger å høre på radio når jeg spiller. Jeg er veldig glad i å høre på NRJ, for den musikken de spiller der passer ganske godt til min musikksmak.
 • Se på videoer
  Om du bruket Youtube, Netflix eller Viaplay spiller ingen rolle så lenge du har appen på mobilen, Jeg pleier å sette på en video jeg vil se, og jeg som bruker laptop setter mobilen foran skjermen så den på en måte står i sprekken mellom tastaturet og skjermen. jeg trenger ikke å se noe påå midten av skjermen når jeg spiller, så derfor kan jeg se på de videoene jeg vil, mens jeg samtidig jobber på spillet.

Så dette var noen på tips, ikke så mange, men jeg håper de hjelper :D

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar