hits
Unborn 8.0 Aqua Pointer

Amanda Lightninggirl

Amanda Lightninggirl 15, Arendal
Jeg bor i New Hillcreststallen med mine flotte pixelhester. Her på bloggen kommer det Star Stable Online, verdens største online hestespill! OPPMERKSOMHET! Har dere tips til kallenavn til hestene under som ikke har kallenavn enda? Det er fullblodshester og hannoveranere :D Kommenter på innleggene mine med forslag!

Design

Laget av Lisa
Jeg redigerer det selv, det ser ikke sånn ut originalt.

Meny

Søk

Blogger jeg leser

Hestene mine

Linker er ikke satt i på hestene det står # på

Katalog for klær og saltøy!
Foreløpig er det ikke noe norsk.

Nye pintoarabere!

Publisert: 20.11.2017 @ 16:35 Kategori: Tanker Kommentarer: 0 kommentarer

Den nest siste oppdateringen brakte med tre nye pintoarabere. Jeg har ikke noen av dem enda, men jeg synes de var utrolig fine og det kan nok være at jeg bestemmer meg for å kjøpe en av dem en dag!

 

 

 

Den første jeg skal snakke om er denne nydelige blakke. Jeg elsker gule hester, og denne er ikke noe untak. Jeg liker veldig godt de nye pintoaraberne i motsetning til de andre vanlige araberne, fordi de vanlige synes jeg kan se veldig animerte ut, med lite definisjon. Jeg må innrømme at jeg tenkte litt av det samme når jeg så de nye på bilder, men når jeg dro for å se på dem selv syntes jeg de bare var utrolig nydelige.

 

 

 

 

 

 

Jeg virkelig elsker øynene på denne. Blå og grønne øyne er min favoritt og denne traff virkelig bra på blånyansen. Jeg tror dette er noen av de fineste øynene en hest på spillet har. Fargen på resten av hesten var desverre ikke noe jeg kunne tenkt meg å ha. Grå hester er veldig fine, men ikke akkurat denne nyansen. Jeg har sett flere hester på spillet med denne nyansen av grå, og det er ikke noe jeg noen gang kommer til å kjøpe.

 

 

 

 

 

Denne er favoritten av de tre som kom for snart tre uker siden. Jeg elsker fargen på den, og at den har spredte flekker over hele kroppen. De hestene som har trivselsflekker er de jeg liker best på spillet, fordi det gir en liten variasjon av nyanser i pelsen, istedenfor å kun være ensfarget. Det kan fort bli kjedelig når det er snakk om animasjon. Øynene må jeg også nevne noen ord om. De er klart favoritten min av øyne på spillet (øyefetish much? Haha.) Jeg synes de nesten har en slags galaxy-effekt, for de er ganske dypt blå, med en slags lillafarge i seg, nesten som håret mitt. Jeg synes det var utrolig kult, og egentlig er selve hesten, alt-i-alt veldig godt gjennomført.

 

 

 

 

Kommer jeg noen gang til å skaffe meg en av disse hestene? Kanskje den siste. Jeg har mens jeg har skrevet dette innlegget fundert over om jeg vil ha en av disse nye araberne, eller bare fortsette på fullblodshest og hanoveraner-samlingen min. Det har gått en veldig god stund siden sist jeg kjøpte en rase utenom engelsk fullblods og hanoveraner, så det kan faktisk tenkes at jeg om to lørdager kjøper en pintoaraber! Noe som jeg så nå, som irriterer meg veldig er at hvis jeg bare hadde hatt 10 star coins til, kunne jeg kjøpt en nå på lørdag.

Hva synes dere om de nye pintoaraberne? Hvilken er deres favoritt?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar