hits
Unborn 8.0 Aqua Pointer

Amanda Lightninggirl

Amanda Lightninggirl 15, Arendal
Jeg bor i New Hillcreststallen med mine flotte pixelhester. Her på bloggen kommer det Star Stable Online, verdens største online hestespill! OPPMERKSOMHET! Har dere tips til kallenavn til hestene under som ikke har kallenavn enda? Det er fullblodshester og hannoveranere :D Kommenter på innleggene mine med forslag!

Design

Laget av Lisa
Jeg redigerer det selv, det ser ikke sånn ut originalt.

Meny

Søk

Blogger jeg leser

Hestene mine

Linker er ikke satt i på hestene det står # på

Katalog for klær og saltøy!
Foreløpig er det ikke noe norsk.

Den nye villhestfunksjonen

Publisert: 22.11.2017 @ 21:07 Kategori: Tanker Kommentarer: 0 kommentarer

Den etterlengtede onsdagen kom endelig! Kanskje noen år for sent, for nå er ikke min interesse for det like stor, men den kom. Star Stable teamet har endelig satt inn en villhestfunksjon! Jeg husker at i sommer utestengte teamet spillere som hadde lagt ut villhestbilder på instagram, fordi de glitchet seg til villhestfunksjonen på en ulovlig måte. Allerede da var det mange som begynte å stille spørsmål. Holdt teamet på med å lage en lovlig funksjon for å kunne bli villhest?

Jeg husker at da jeg var mindre sendte jeg masse poster til sso-teamet med idéer, og deriblant villhestfunksjonen. Nå føler jeg ikke den er like nødvendig, jeg tror den kommer til å bli ganske mye brukt av meg til bilder, men jeg kommer nok ikke til å løpe rundt som villhest på spillet for gøy.

En av favorittene av fotoshootene jeg har hatt er den jeg hadde av Tara og regnbuen ifjor. Hun var villhest, men på ulovlig vis (I know, I'm a bad girl yes). Nå kan jeg endelig få tatt villhestbilder på en lettere måte, og jeg tror det kommer til å bli ganske mange flere av dem. Denne nye villhestfunksjonen kommer nok ikke til å bli mest brukt av meg, men jeg tror jeg kommer til å bruke den en del til å ta bilder!

Hva er dine tanker om denne nye oppdateringen? Kommer du til å bruke den mye?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar