hits
Unborn 8.0 Aqua Pointer

Amanda Lightninggirl

Amanda Lightninggirl 15, Arendal
Jeg bor i New Hillcreststallen med mine flotte pixelhester. Her på bloggen kommer det Star Stable Online, verdens største online hestespill! OPPMERKSOMHET! Har dere tips til kallenavn til hestene under som ikke har kallenavn enda? Det er fullblodshester og hannoveranere :D Kommenter på innleggene mine med forslag!

Design

Laget av Lisa
Jeg redigerer det selv, det ser ikke sånn ut originalt.

Meny

Søk

Blogger jeg leser

Hestene mine

Linker er ikke satt i på hestene det står # på

Katalog for klær og saltøy!
Foreløpig er det ikke noe norsk.

De nye animasjonene

Publisert: 23.11.2017 @ 17:51 Kategori: Tanker Kommentarer: 0 kommentarer

I det siste har sso-teamet jobbet mye med nye animasjoner til spillet, og jeg er utrolig fornøyd med hvordan spillet utvikler seg! Selv om det selvfølgelig kommer noen bugger inn i spillet underveis, er det ikke store, plagsomme bugger. Jeg har lagt merke til at man sitter ganske lagt bak på enkelte raser, så det kan se rart ut å bruke sal, og huden noen ganger vises gjennom støvlene, men utenom det har jeg ikke merket så mye mer.

Jeg er veldig fornøyd med den nye ridestilen og sitsen! Den vi har hatt fra starten var jeg blitt vant til og den plagde meg ikke så mye, selv om den ikke var særlig fin. Deretter husker jeg at sso-teamet oppdaterte ridestilen litt, og den nye versjonen hatet jeg. Rytteren ble sittende og nesten riste følte jeg, og den beveget seg utrolig mye, og var på en måte litt slapp. Nå håper jeg at Star Stable teamet har endt opp på et punkt de er fornøyd med, for jeg er virkelig fornøyd! Jeg liker særlig godt at tøylene ikke er helt løse lenger, og at rytteren ikke rister lenger, men faktisk følger litt bevegelsene til hesten.

Også den nye spilfiguren har blitt forbedret synes jeg. Håret har blitt veldig mye finere, og nå foretrekker jeg faktisk å ikke bruke hjelm. Øyene har fått litt mer følelser og liv i seg, og jeg synes bare grafikken har forbedret seg ganske mye.

Liker du de nye animasjonene og grafikken?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar