hits
Unborn 8.0 Aqua Pointer

Amanda Lightninggirl

Amanda Lightninggirl 15, Arendal
Jeg bor i New Hillcreststallen med mine flotte pixelhester. Her på bloggen kommer det Star Stable Online, verdens største online hestespill! OPPMERKSOMHET! Har dere tips til kallenavn til hestene under som ikke har kallenavn enda? Det er fullblodshester og hannoveranere :D Kommenter på innleggene mine med forslag!

Design

Laget av Lisa
Jeg redigerer det selv, det ser ikke sånn ut originalt.

Meny

Søk

Blogger jeg leser

Hestene mine

Linker er ikke satt i på hestene det står # på

Katalog for klær og saltøy!
Foreløpig er det ikke noe norsk.

To av mine mesterverk

Publisert: 28.11.2017 @ 20:50 Kategori: The Sims 4 Kommentarer: 0 kommentarer

Jeg har lagt ut baderommet lenger ned i innlegget på galleriet i The Sims 4, så du kan laste det ned hvis du vil bruke det! Origin-brukernavnet mitt er Anagate. Det er brukt innhold fra grunnspillet, Hunder og katter, Ut og spise og På jobben.

I det siste har jeg blitt ganske fornøyd med rommene og bygningene jeg har bygd selv inne på The Sims 4. For noen dager siden fikk jeg kjøpt meg "Ut og spise", og jeg prøvde meg på en diner. Den er veldig enkel, virkelig ikke noe massivt og imponerende, men jeg syntes den ble utrolig koselig, og det er utrolig gøy å være der.

Da jeg bygte dette satset jeg på mye naturlig lys, og derfor store vinduer og glassdører. Nå i etterkant ser jeg at utsiden kunne jobbes utrolig mye mer med, men utsider er ikke noe jeg er særlig god på, og jeg glemmer ofte alt jeg kan legge til.

Når du kommer inn blir du møtt av massevis av gult! (Hvis det ikke er synlig er gul favorittfargen min.) Jeg elsker virkelig 60-tallet og de årene etter, og vil egntlig at hele livet mitt og alt annet skal være inspirert av det. Når jeg så man kunne bygge en diner ble jeg skikkelig gira, men også litt skuffet når jeg så at det ikke var så mange "typiske" diner-objekter. Likevel prøvde jeg meg litt, og jeg ble utrolig fornøyd med resultatet!

Hva skal man med en gammeldags-inspirert diner uten en jukeboks? Den måtte selvfølgelig bli med.

Jeg lagde også et lite uteområde med et par bord og stoler, som er gjerdet inn av noen høye busker. Jeg syntes det ble utrolig fint!

Doene er utrolig enkle, med en størrelse på 2x2, og har plass til det nødvendige. Det er to av dem, en for damer og en for menn, og jeg speilvendte dem sånn at det ikke ble alt for likt.

Og når vi snakker om doer, har jeg også laget et lite eget baderom til Percy som har fått eget rom i kjelleren. Litt extra? Gjett om, jeg føler at baderommet er utrolig moderne, og litt sånn "rikmanns-typen", men jeg er utrolig fornøyd med hvordan det ser ut og lar det bare være.

Jeg ellsker kombinasjonen av farger i dette rommet. Hvitt, kobber og bruk-aktige farger passer utrolig godt sammen. Jeg får ikke sagt hvor mye jeg elsker dette baderommet, jeg er inne i det flere ganger mens jeg spiller uten noen mening, bare fordi jeg vil se på det... Uansett; Jeg har satt opp en halvvegg ved siden av doen, fordi det blir finere når det er sånn synes jeg. I tillegg satte jeg en grønn plante ved siden av veggen, for å fylle opp rommet litt, og gi det litt liv.

badekaret er definitivt favorittdelen min. Jeg tror det er det diagonale badekaret, kombinasjonen av farger, marmorgulvet og plantene som gir dette baderommet en så moderne og fin look. Særlig godt liker jeg planten som står bak badekaret, og egentlig elsker jeg alle plantene jeg har satt der. For å fylle opp gulvet litt fant jeg et stort teppe som jeg kunne plassere der.

Dette rommet passer definitivt ikke til resten av huset, men man ser ikke så mye til det, så det går helt fint!

Hva synes du om dineren og baderommet? Hvilken av dem er favoritten din?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar