hits
Unborn 8.0 Aqua Pointer

Amanda Lightninggirl

Amanda Lightninggirl 15, Arendal
Jeg bor i New Hillcreststallen med mine flotte pixelhester. Her på bloggen kommer det Star Stable Online, verdens største online hestespill! OPPMERKSOMHET! Har dere tips til kallenavn til hestene under som ikke har kallenavn enda? Det er fullblodshester og hannoveranere :D Kommenter på innleggene mine med forslag!

Design

Laget av Lisa
Jeg redigerer det selv, det ser ikke sånn ut originalt.

Meny

Søk

Blogger jeg leser

Hestene mine

Linker er ikke satt i på hestene det står # på

Katalog for klær og saltøy!
Foreløpig er det ikke noe norsk.

Bring Jorvik til julen!

Publisert: 30.11.2017 @ 17:00 Kategori: Om oppdateringen Kommentarer: 0 kommentarer

På gårsdagens oppdatering fikk vi vite at snøen ikke kommer til Jorvik i år. Men, ja det er et men, vi har fått et helt nytt område som kommer til å være åpent i jula, som vi kan dra til! Jeg elsker virkelig dette stedet, som har fått navnet Det magiske julemarkedet, og jeg kommer til å besøke det nærmest daglig for å samle inn juleønsker, for de har noen rimelig fine ting man kan få tak i i år! I tillegg er det en del ting jeg vil få tak i fra julebutikkene, så jeg kommer til å prøve å få tak i så mye som mulig av det jeg har lyst på. I tillegg kommer jeg nok til å ta masse bilder der!

Julefeiringen kommer til å vare i 6 uker, fram til 10. januar 2018, så det kommer til å bli nok av tid til å besøke det nye området.

For å komme til området må du finne en slede som kan ta deg dit. De står nærheten av hver eneste stall, er jeg ganske sikker på, og en i Dinodalen.

Når du kommer fram blir du møtt av en nydelig utsikt over hele byen. Jeg virkelig elsker dette stedeeet! Det er et nytt løp, noen nye daglige oppdrag, og masse butikker.

Hva synes dere om det nye området?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar