hits
Unborn 8.0 Aqua Pointer

Welcome to...

Publisert: 29.03.2018 @ 14:10 Kategori: Om oppdateringen Kommentarer: 0 kommentarer

I gårsdagens oppdatering fikk vi en ny plass å utforske! Den har samme konsept som juleverdenen vi fikk rundt juletider, så den henger ikke sammen med Jorvik, men man kan reise til den ved hjelp av et transportmiddel, som i dette tilfellet er en luftballong som tar deg opp til skyene!

Området var fint, men litt kjedelig, hvis jeg får lov til å si det. Det var for det meste bare skyer, og noen regnbuer, og det er ikke noe særlig å gjøre der oppe, men vi har fått et nytt løp! Virvelen man kan se i bakgrunnen er inngangen til løpet, og jeg måtte stå og lure i noen minutter for å finne ut hvordan man startet det. Først tenkte jeg at vi kanskje ikke har fått det enda, men det var ingen flere oppdrag å gjøre, så kanskje vi kom til å få det i en fremtidig oppdatering? Så lurte jeg på hvorfor i huleste det var folk som forsvant foran den hele tiden, men da jeg tok musepekeren over virvelen oppdaget jeg at den ble til et flagg, akkurat som når man skal state et highscoreløp på en av tavlene rundt om i Jorvik.

Løpet i seg selv minte meg veldig om et av løpene i Mario Cart! Man løper på en regnbue med forskjellige hindre som kan sinke eller stoppe deg, og hvis du faller utfor kanten blinker du på samme måte som i MC når du kommer tilbake til der du stoppet. Jeg kan ikke la være å tro at SSO-teamet har tatt inspirasjon av det spillet, men de har gjort en god jobb! Det var spennende med noe nytt og annerledes på spillet, og jeg tror vi kommer til å se flere nye løsninger i fremtiden.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar