hits
Unborn 8.0 Aqua Pointer

Amanda Lightninggirl

Amanda Lightninggirl 15, Arendal
Jeg bor i New Hillcreststallen med mine flotte pixelhester. Her på bloggen kommer det Star Stable Online, verdens største online hestespill! OPPMERKSOMHET! Har dere tips til kallenavn til hestene under som ikke har kallenavn enda? Det er fullblodshester og hannoveranere :D Kommenter på innleggene mine med forslag!

Design

Laget av Lisa
Jeg redigerer det selv, det ser ikke sånn ut originalt.

Meny

Søk

Blogger jeg leser

Hestene mine

Linker er ikke satt i på hestene det står # på

Katalog for klær og saltøy!
Foreløpig er det ikke noe norsk.

Kategori: Avstemninger

Lite sso eller?

Publisert: 07.12.2015 @ 17:50 Kategori: Avstemninger Kommentarer: 3 kommentarer

Kanskje ikke på bloggen, men i det siste så har det vert det på meg. Jeg har en tentamen igjen, i engelsk (som absolutt ikke er mitt beste fag) som jeg skal ha i morgen, og jeg har hatt i matte og norsk forrige uke, så jeg hadde for det første ikke så mye tid, men jeg prøver. Så er det sånn at jeg har andre spill også som jeg blir skikkelig hekta på for eksempel Minecraft og The Sims, både 3 og 4. Men, jeg lurer på: Har dere lyst til å se andre spill på bloggen enn Star Stable Online også? Jeg hadde blitt så glad om dere ville svare på dette spørsmålet for meg ♥ Det tar deg kun 1 minutt å åpne kommentarfeltet og skrive "Ja" eller "Nei"! ;)

Hvilken Shire skal jeg ha?

Publisert: 02.11.2015 @ 15:00 Kategori: Avstemninger Kommentarer: 3 kommentarer

Stem i kommentarfeltet!

Jeg synes den svarte er så skjønn for den har nesten helt hvitt ansikt, og jeg faller så lett for dem med stort bles. Så synes jeg ogå den hvite er helt nydelig, favorittfargen min på Shirehester er hvit, men jeg klarer ikke velge. Derfor spør jeg DERE nok en gang om hvilken jeg skal kjøpe meg!Dagen idag

Publisert: 01.09.2015 @ 21:01 Kategori: Avstemninger Kommentarer: 0 kommentarer

Det kan hende jeg er litt uaktiv for PCen min funker ikke som den skal, blir mye popup's og tregt nett som hindrer meg i å blogge

Jeg klarte ikke å holde meg, idag fikk jeg Morganen min. Ble litt skuffet over at jeg ikke fullførte målene, men det var sååå deilig å ri en egen Morgan! Jeg valgte en av de Morganhestene jeg ville ha på random.org og det ble den mørkebrune med sokker og lys man og hale.

Ønsk Bigdream aka Armstrong velkommen i familien! Elsker den hesten altså! Jeg red en god tur med ham før klubbaktiviteten som han også fikk være med på. Det var dressurtime med Isabell Younghill. Elsker timene hennes for hun kan uendelig mye om hest, og man kan virkelig lære mye fra henne. Det beste er at hun bor i nabobyen knappe 20 minutter fra meg, og jeg har faktisk sjans til å møte henne :) Jo, så fant jeg ut at når man steller Morganhesten er det en liten bugg som gjør at hesten beveger seg på en rar måte, men det er bare millisekundet den gjør det. Rakk akkurat å ta bilde, og jeg fikk meg en ganske god latter når jeg fikk se hva den faktisk gjorde!Hvilken musepeker?

Publisert: 04.08.2015 @ 18:00 Kategori: Avstemninger Kommentarer: 4 kommentarer

Det er kanskje litt for få lesere for denne avstemningen men jeg prøver. Hvilken musepeker vil dere se på bloggen? Dere har 7 valg. Jeg har latt mamma og pappa stemme på en, og jeg har stemt på en, alle er fine men jeg vil bare vite hvilken leserne mine vil ha! :-)

1: DEN SOM ER NÅ

2:
Sun 4
3:
Rainbow Arch Over Clouds
4:
Andalusian Horse
5:
Chestnut Horse
6:
Fruity Lemon Heart
7:
Unborn 8.0 Red Pointer

STEMMER:

5: To
6: Én
7: Tre