hits
Unborn 8.0 Aqua Pointer

Amanda Lightninggirl

Amanda Lightninggirl 15, Arendal
Jeg bor i New Hillcreststallen med mine flotte pixelhester. Her på bloggen kommer det Star Stable Online, verdens største online hestespill! OPPMERKSOMHET! Har dere tips til kallenavn til hestene under som ikke har kallenavn enda? Det er fullblodshester og hannoveranere :D Kommenter på innleggene mine med forslag!

Design

Laget av Lisa
Jeg redigerer det selv, det ser ikke sånn ut originalt.

Meny

Søk

Blogger jeg leser

Hestene mine

Linker er ikke satt i på hestene det står # på

Katalog for klær og saltøy!
Foreløpig er det ikke noe norsk.

Kategori: Edits

Edit til selveste Esmeralda Silverforce!

Publisert: 08.03.2016 @ 19:30 Kategori: Edits Kommentarer: 0 kommentarer

Dette har jeg hatt lyst til utrolig lenge, og jeg har fullført det! Hesten til Esme, Sunmaster aka Helios. Men, det var sånn at jeg gjorde ferdig forparten, lagde edit til vinneren av giveawayen, og så fortsatte jeg på denne, og jeg fikk lært en del av den andre editen, så personlig synes jeg denne editen ble ganske mislykket. Jeg håper virkelig at Esme liker derre, for hun er mitt stooore forbilde! :) 

Edt til Abbie Fasthaven

Publisert: 07.03.2016 @ 20:00 Kategori: Edits Kommentarer: 2 kommentarer

Det var Abbie Fasthaven som var vinneren av edit giveawayen min, og denne ble jeg kjempefornøyd med! Og selvfølgelig glemte jeg logoen min når jeg la den ut på instagram :P Så smart er jeg, så jeg bare tok på logoen min i en fei før jeg la den ut her! Dette er nok det beste jeg har fått til til nå!

Tølt med Tara

Publisert: 04.03.2016 @ 14:45 Kategori: Edits Kommentarer: 0 kommentarer

Mens jeg var borte laget jeg denne editen av meg og Tara i ridehallen. Dette er faktisk den første editen jeg har laget med egen lineart! Er egentlig ganske fornøyd. Første edit jeg har laget med sso-rytter også faktisk!


Jeg vet at Ama ble aaalt for stor, men dette er tross alt første gangen jeg bruker rytter! :) Kommenter gjerne hva dere synes!

Ama har fylt 3 år

Publisert: 02.03.2016 @ 14:45 Kategori: Edits Kommentarer: 0 kommentarer

Ja, dette skjedde 24. februar! 3 år har jeg spilt dette spillet. Og for å feire laget jeg en edit av Ama og starthesten hennes, Jadestar :D Enjoy!

Her er jeg!

Publisert: 29.11.2015 @ 15:26 Kategori: Edits Kommentarer: 0 kommentarer

Øhh, for det første så aner jeg ikke hvordan jeg fikk dette til. Alltid så failer jeg på begynnelsen av editene jeg prøver på av mennesker, men denne gangen gikk det! Denne editen blir profilbildet mitt, åh jeg er så fornøyd! :D

Edit til Birgit Starbear

Publisert: 08.11.2015 @ 18:00 Kategori: Edits Kommentarer: 0 kommentarer

Nei jeg redigerer ikke til andre helt uten videre enda men jeg holder på med noe :) Må bare bli ferdig med tre edits til så får dere vite hva det er! Til nå har jeg redigert til meg selv, og noen ganger til andre for jeg får lyst til å glede dem, men det er urettferdig at jeg sier ja til noen og nei til andre. Jeg skal lage en edit til en som vil ha, og to stykk til, en til forbildet mitt og en til en veldig god venn. Jaja, hva synes dere om denne? Det tok meg 4 utrolig lange timer men jeg ble utrolig fornøyd! ^^

Edit til Ellie Greenfall

Publisert: 07.11.2015 @ 15:30 Kategori: Edits Kommentarer: 0 kommentarer

Jeg fikk lyst til å glede noen med en edit og la ut et bilde på instagram og skrev at den første som kommenterte kunne få en edit av meg. Jeg redigerer ikke for andre sånn uten videre enda...Jeg prøvde på en ny metode å redigere på og jeg fikk det til, og gjett om jeg er superfornøyd!

Happy halloween!

Publisert: 31.10.2015 @ 15:00 Kategori: Edits Kommentarer: 0 kommentarer

Ikke så mye mer å si :) Min første halloweenedit btw, håper dere liker den! :D

Min aller første edit av Ama

Publisert: 21.07.2015 @ 18:06 Kategori: Edits Kommentarer: 0 kommentarer

Omg jeg er litt fornøyd men altså jeg kunne gjort 1000 ting bedre synes jeg. Haha takk Andrea Sweetland som syntes den var fin da C:

 

Redigering til min beste Cec!

Publisert: 29.04.2015 @ 16:52 Kategori: Edits Kommentarer: 1 kommentar

Gratulerer med at du har startet igjen på Star Stable! Vi har alle savnet deg!Den kjære flotte hesten din Starlove ♥ Jeg vet du er skikkelig glad i henne, og derfor redigerte jeg henne til deg ♥

Vil du ha en edit så har jeg en konkurranse gående på instagram som slutter 1. mai!


Edit til Luca ♥

Publisert: 04.04.2015 @ 18:16 Kategori: Edits Kommentarer: 2 kommentarer

Jeg har virkelig blitt hekta på å redigere bilder nå! Bestevennene min spør om de kan få edits, og de får de selvfølgelig. Denne er til Luca Pinkstar. Les nedenfor om du vil ha en! Her er den du ba om Luca ♥


Jeg lager edits til alle. Om du vil ha en er det bare å sende epost til amanda.lightninggirl@hotmail.com med bilde av hesten du vil få redigert fra siden. Helst den siden med minst man. Foreløpig redigerer jeg bare hester med den originale fasongen, altså de med fasongen til nybegynnerhesten din. Jeg legger ut editen på bloggen og på instagram. Jeg blir veldig glad for alle som vil ha edit av meg :D
Edit til Izballlen miin ♥

Publisert: 04.04.2015 @ 14:26 Kategori: Edits Kommentarer: 0 kommentarer

Hei hei ♥

Jeg holdt på med en edit i noen timer idag, og den ble slik:Edit av den fine hesten til Izabella Graylake - Izball :) Supe gla i dejj ♥♥♥♥
Da ble den ferdig!

Publisert: 03.04.2015 @ 12:13 Kategori: Edits Kommentarer: 0 kommentarer

Hallo!

Jeg holdt på hele igår og idag med å redigere (føles ut som om det tok to hele dager...) Yolo, og jeg må si jeg ble ganske så fornøyd med resultatet!Man og hale kommer jeg aldri til å bli flink til, men det får bli som det ble :) Jeg er superfornøyd med dette, det er tross alt første gangen jeg gjør det på denne måten. Når jeg ser nærmere på det glemte jeg en del ting, men det får jeg trene på den neste tiden. Tycks?
Så fikk jeg til denne da o.o

Publisert: 21.02.2015 @ 17:00 Kategori: Edits Kommentarer: 2 kommentarer

Hallo!

I noen dager har jeg holdt på med en lineart av en hest på pappas data. Jeg tenkte å ikke ta Star Stable hester og redigere på dem, siden jeg ikke får det helt til, når jeg skal lage linearts av dem xC Men så ble den slik da:Jo det er faktisk min første sånne lineart, så ikke døm meg for hardt folkens jeg ser jeg har feil mange plasser xP Men gjerne si hva du synes i kommentarfeltet, jeg blir alltid glad for det!

Jeg ble veldig fornøyd med hodet og halsen, men resten ble bare rotete synes jeg. Særlig beina var krevende, og jeg valgte å dekke de med gress xP Og man og hale er jeg ihvertfall ikke ekspert på men jeg fant en passende måte. Jeg tok opasity 50% på børsten og tegnet masse hår, mørkere og lysere, og så smudget jeg dem en retning, så ble det sånn :)

Er egentlig ganske fornøyd med denne da :D Til å være min første ble den grei synes jeg :)
Mine edits

Publisert: 11.02.2015 @ 22:11 Kategori: Edits Kommentarer: 0 kommentarer

Trykk på bildene for å få dem større.

2015

  
  
   
   
 

2016