hits
Unborn 8.0 Aqua Pointer

Amanda Lightninggirl

Amanda Lightninggirl 15, Arendal
Jeg bor i New Hillcreststallen med mine flotte pixelhester. Her på bloggen kommer det Star Stable Online, verdens største online hestespill! OPPMERKSOMHET! Har dere tips til kallenavn til hestene under som ikke har kallenavn enda? Det er fullblodshester og hannoveranere :D Kommenter på innleggene mine med forslag!

Design

Laget av Lisa
Jeg redigerer det selv, det ser ikke sånn ut originalt.

Meny

Søk

Blogger jeg leser

Hestene mine

Linker er ikke satt i på hestene det står # på

Katalog for klær og saltøy!
Foreløpig er det ikke noe norsk.

Kategori: irl

Julegaveønsker

Publisert: 03.11.2015 @ 21:00 Kategori: irl Kommentarer: 0 kommentarer

Hallo! ♥

Nå, jeg gleder meg innmari mye til jul hvert år, ikke så rart? Jul er den beste tiden av året 8) Liker best gavene da, meheh. Jeg pleier alltid å planlegge ting jeg ønsker meg tidlig for jeg blir så utålmodig, jeg pleier å starte i Oktober, men har holdt meg litt lenger i år. Jeg har funnet de tre tingene jeg ønsker meg for PC i år, og her er de:

1. Wacom Intuos DrawDette er øverst på ønskelisten min av alt sammen. Det er ikke det mest avanserte tegnebrettet, pappa synes jeg like gjerne kunne fått pro, men jeg føler meg bra med denne som er den enkleste. Jeg føler ikke jeg trenger noen avanserte greier, tenker egentlig mest på å tegne linearts, hesteutstyr og hår/man og hale med dette. Tihi, håper virkelig jeg får denne! :)

2. Sony Vegas ProJeg driver mye med videoer irl, og jeg ønsker meg virkelig et nytt redigeringsprogram, bruker jo selveste Movie Maker nå, hue hue 8) I tillegg til at jeg snart skal starte med gameplays igjen og speedpaints etc. Denne tror jeg nok det er veldig liten sannsynlighet for at jeg får til jul, for pappa er ikke en sånn "video-fyr" som ser meningen med dette. Har mye større sjangs når det gjelder bilder da pappa er veldig glad i dette, jeg og forresten :) Men samma det, ønske meg dette har jeg i hvert fall lov til!

3. Fullversjon av FrapsJeg bruker riktignok Bandicam nå, siden det filmer lengst, men Fraps lagger mindre på min PC. Koster jo kun 37 dollar også, så ikke så mye, men igjen, pappa er ingen video-fyr. Og enda mindre youtube-fyr, så meheh. Han ser hvor godt jeg liker dette med videoer og gameplay og i det hele tatt alt som har med filming å gjøre da, så han forstår det nok litt.

Vel, dette handlet omtrent ikke om Star Stable i det hele tatt, men jul er noe alle liker :) Hva ønsker dere å ha under juletreet av PC-ting?

Hjemme igjen!

Publisert: 07.08.2015 @ 11:36 Kategori: irl Kommentarer: 0 kommentarer

Åh, jeg har gledet meg så utrolig mye til å gjøre oppdragene! Og å komme på aktiviteter. Jeg skal lede en sprangtime ikveld. Jeg er ikke så god på sprangtimer på spillet, heller irl, men men ^-^ Det får vel gå på en måte! Ønsk meg lykke til :oDa har jeg reist!

Publisert: 20.06.2015 @ 13:15 Kategori: irl Kommentarer: 0 kommentarer

Hallo!

Akkurat nå er jeg i dyreparken i Kristiansand med mine to beste venner. Jeg tror vi har det gøy :O Dette innlegget er tidsinnstilt, siden planen var å reise tidlig og komme hjem sent. Imorgen drar jeg på rideleir, så det blir nok tidsinnstilte innlegg fram til fredag/lørdag. Så er det å finne ting å skrive om!

Det kommer et innlegg om noen timer med ordentlig stuff, så følg med!

 

Forkjølet og greier

Publisert: 08.03.2015 @ 09:00 Kategori: irl Kommentarer: 1 kommentar

Jeg tar en liten pause fra bloggen til hvertfall når jeg blir frisk igjen. Jeg har vått veldig halsbetennelse og orker ingenting, PC er bare noe ork for meg nå, så jeg føler for å ta noen dagers pause.

Håper dere respekterer dette!
Oisann da o.o

Publisert: 02.03.2015 @ 19:02 Kategori: irl Kommentarer: 0 kommentarer

Jeg kan ikke tro jeg tegnet dette o.o Jeg kan ikke tro dette var meg o.o


Møte Malin på lørdag igjen!

Publisert: 02.03.2015 @ 15:00 Kategori: irl Kommentarer: 0 kommentarer

Hei!

Jeg hadde ikke flere bilder av henne på denne PCen...

Da har jeg avtalt med min kjære Malin Flowerhill at vi møtes igjen for tredje gang på lørdag! Men jeg holder det hemmelig for dere hvor vi skal møtes :) Første gang vi møttes var 14. desember 2013 og det var en god opplevelse. Så møttes vi i august 2014 og nå skal vi møtes på lørdag, og jeg kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg! Hun er min aller beste venn og hun har aldri gjort noe galt mot meg, og jeg er superglad i henne!
Til min fantastiske Malin

Publisert: 25.02.2015 @ 15:00 Kategori: irl Kommentarer: 0 kommentarer

Malin, du er der alltid for meg, du har aldri gjort noe galt mot meg. Du er den eneste av vennene mine som ikke dømmer meg og alltid er snill mot meg ♥Vær så god ♥ Meg og Baskin til venstre, Bølle i leietau og deg og Ellen til høyre ♥