hits
Unborn 8.0 Aqua Pointer

Amanda Lightninggirl

Amanda Lightninggirl 15, Arendal
Jeg bor i New Hillcreststallen med mine flotte pixelhester. Her på bloggen kommer det Star Stable Online, verdens største online hestespill! OPPMERKSOMHET! Har dere tips til kallenavn til hestene under som ikke har kallenavn enda? Det er fullblodshester og hannoveranere :D Kommenter på innleggene mine med forslag!

Design

Laget av Lisa
Jeg redigerer det selv, det ser ikke sånn ut originalt.

Meny

Søk

Blogger jeg leser

Hestene mine

Linker er ikke satt i på hestene det står # på

Katalog for klær og saltøy!
Foreløpig er det ikke noe norsk.

Kategori: Klubb

Atomic Pearls!

Publisert: 17.05.2016 @ 18:51 Kategori: Klubb Kommentarer: 1 kommentar

Jeg har vært med i Sun Bullets, Brave Wings, Saturn Knights, Valedale Trackers *her kommer det en lang liste*

Jeg har vel også tatt turen innom Atomic Pearls, hvor alle fra Brave Wings har flyttet inn. Snilleste og beste Urå er så flink til å holde klubben oppe! Og jeg er så heldig å få være klubbleder i denne klubben! Jeg prøver å lage god stemning, og komme med forslag til å forbedre klubben. Og vi har massevis av ledige plasser, aktiviteter hver dag, og god stemning... Og overraskelser i vente! *blunk blunk*

Jeg anbefaler denne klubben for de som ikke føler de trives hos de store populære, og også for dere som ikke er med i de store klubbene lenger. Atomic Pearls passer for alle, og vi er glade i hverandre, alle er velkommen.

Dette er en klubb som kan erstatte Brave Wings for meg, siden mange av medlemmene er der, men BW blir likevel aldri erstattet... :PKlubbantrekket og nesten-klubbhest (ble nesten denne da vi bytta klubbhest...)

Hunger games med klubben!

Publisert: 05.04.2016 @ 20:58 Kategori: Klubb Kommentarer: 0 kommentarer

Jeg tok et bilde før de andre kom så jeg hadde plass til alle uten å gå for langt fram haha...

I dag hadde vi et par runder meg hunger games i Grønndal! Dette var utrolig koselig, utenom at jeg ble tatt i starten hver eneste gang. Men jeg tror vi var 30 stykk i en liten skog, så det var ikke så rart. Det som var rart var at jeg klarte å vinne den siste runden! Herregud, hvem skulle trodd det? Haha, dette var utrolig gøy og jeg ser veldig fram til dressurtimen vi skal ha i morgen! :D

Saturn Knights

Publisert: 03.04.2016 @ 12:44 Kategori: Klubb Kommentarer: 2 kommentarer

1. januar 2016, det var da jeg kom inn på ventelista til Saturn Knights. Etter en stund forlot jeg Brave Wings for godt. Jeg har skrevet så mange innlegg om hvor mye Brave Wings har betydd for meg og jeg kan skrive flere, men jeg tror det er nok nå.

Jeg fant tilfeldigvis dette bildet fra når bw akkurat var ferdig med en aktivitet og sk skulle til å starte :D

Jeg føler jeg trenger folk som kan holde meg oppe og få meg til å glemme det som skjer med meg irl, og sånne folk finner man i klubber. Jeg startet i Brave Wings etter at Katarina Silverhill og jeg hadde snakket en del og hun anbefalte meg den klubben, og jeg har aldri angret et sekund på at jeg ble med i den klubben, jeg har rettere sagt angret på at jeg forlot klubben, men hva skal man gjøre når alt er ødelagt og alle vennene dine har forlatt klubben? Jeg prøver å holde kontakt med disse vennene gjennom sosiale medier og vennechat på spillet, og det har funket til nå. Vi snakker kanskje ikke så mye sammen som når vi alle var samlet i en egen klubb, men det måtte jo ta slutt en gang.

1. april 2016 la eieren til Saturn Knights, Elsa Bigbard, ut et bilde på instagram hvor det sto at hun tok inn 10 stykk fra ventelista bare de kom til Barney's silo, men hvor sannsynlig er dette, det var jo 1. april? Jeg hadde akkurat logga ut og slått av PCen da jeg så bildet på instagram og Elsa ba meg logge på igjen, så hvorfor ikke prøve og se om dette er sant eller ikke?

Oppmøtet på min første aktivitet overrasket meg veldig, jeg hadde aldri trodd at så mange kunne komme på en aktivitet!

Så uten at jeg hadde fått lov og uten at mamma og pappa visste det skrudde jeg stille på PCen og logga så fort jeg kunne på Star Stable, og fant hele gjengen stående der de hadde sagt at de var. Jeg måtte selvfølgelig spørre om dette var en aprilsnarr, men det var det utrolig nok ikke. Og nå er jeg med i denne klubben, og prøver å starte noe nytt, nye vennskap og greier. Jeg ble utrolig godt tatt imot og jeg føler meg ganske velkommen til nå. Vi får se hvor mange nye venner jeg kommer til å få og hvor lenge medlemskapet mitt i klubben kommer til å vare, og jeg håper på at det kommer til å vare lenge.

Vi fylte hele ridehallen igår :o

Klubbmøtet hvor vi fikk resultatene

Publisert: 07.03.2016 @ 14:00 Kategori: Klubb Kommentarer: 0 kommentarer

Joda, det gikk sånn omtrent hvordan jeg hadde forventet. Klubbeieren, Aurora Darkfield sa bare topp 3. og når jeg spurte sa hun at jeg kom på 5/6. plass :P Godt nok for meg! :)

Ellers diskuterte vi når vi skulle ha aktivitetene hver dag, for vi har dem klokka 20:30, men det er ikke alle som kan komme så vi lurer på om vi skal flytte dem til klokka 20:00, men dette er et emne som vi aldri klarer å bestemme oss i. Så planla vi uka, som vanlig!

Takk for meg

Publisert: 24.01.2016 @ 17:54 Kategori: Klubb Kommentarer: 0 kommentarer

Nei, ikke takk for meg på denne bloggen men i Brave Wings.

Jeg har vert med i mange klubber, hvor jeg syntes Sun Bullets var den beste, før jeg ble med i Brave Wings. Jeg fikk nesten alle mine nåværende venner der, og det er så trist at vi skilles på denne måten. Jeg har utrolig mange minner med alle sammen, og jeg kan ikke forklare hvor takknemlig jeg er for å få hatt lov til å være med i denne klubben. Den har gitt meg så utrolig mye. Jeg fortsetter videre, nå uten denne klubben. Det blir snart ny klubb, men det er en stund til.

Takk Isabel, for at du lagde denne klubben. Det er synd den måtte slutte sånn, med at du slutter på spillet, men det er sånn det er.

Du burde være veldig stolt over alt du har fått til Ise, og jeg er utrolig stolt over å få være med på det. 1 år har gått, og nå er det slutt.

Once a braver, always a braver

Aktivitet med bw

Publisert: 05.01.2016 @ 20:50 Kategori: Klubb Kommentarer: 0 kommentarer

I dag hadde vi fart og smidighet, noe jeg ikke ante hva kunne inneholde. Vi møtte bare opp på banen til Josh i Moorland med ponniene våre, siden det er temauke, med temaet ponni. Vi hadde først litt teori, om hvordan man kunne komme raskest mulig bort til den andre siden av banen, så tok vi løpet en gang. Og så måtte hun som hadde aktiviteten logge av! Og jeg stilte som alltid opp for å overta timen som jeg egentlig ikke ante så veldig mye om. Dessuten var det bare to "elever" igjen, for alle logget av.Uansett, så tok vi løpet enda en gang, og så satte jeg i gang med litt teori om hvordan komme seg raskest mulig rundt den øverste og nederste pålen, og hva som var bra å trene på for å bli god i mesterskap, og litt smidighets-tips angående mesterskap. Hehe, altså jeg aner egentlig ikke hva denne aktiviteten går ut på, jeg bare gjorde noe av det hun som egentlig hadde aktiviteten gjorde. Vel, til slutt øvde vi på raske svinger rundt den øverste og nederste pålen, og å få minst mulig svinger rundt pålene. Kall meg nub, men jeg visste faktisk ikke hva jeg skulle gjøre, men det virker som om aktiviteten ble vellykket uansett! :DKoordinatjakt med Brave Wings

Publisert: 02.01.2016 @ 20:33 Kategori: Klubb Kommentarer: 0 kommentarer

I dag kom det faktisk veldig mange! Hehe, ikke som på min aktivitet... Men dette var gøy! Koordinatjakt er en av favoritt klubbaktivitetene mine, og kart er noe jeg forstår meg veldig godt på (ihvertfall når det gjelder spill :P). Jeg rakk å stå én gang før jeg måtte logge av, og det tok faktisk en stund før noen fant meg til tross for at jeg ikke gjemte meg så godt. Men uansett, det er disse aktivitetene jeg har savnet så inderlig! De hvor alle har det gøy, og det er mange som deltar!Smilende hest og rytter, førstemann som fant meg ved siden av og melån på toppen av fjellet.

Tur med Brave Wings!

Publisert: 23.09.2015 @ 20:35 Kategori: Klubb Kommentarer: 0 kommentarer

For å si det sånn er det ekstremt deilig å ha Brave Wings tilbake! Særlig når du prøver å venne deg til en ny PC. Vel ikke helt ny PC men Windows 10 :)

Maja som egentlig skulle lede turen kom ikke i dag så jeg stilte som vanlig opp for å lede aktiviteten som var tur. Vi tok runden til Vingården, hagen, videre til Everwind-jordene og inn til Valedale der vi stoppet. Ikke så lang tur som var målet mitt, 20 minutter måtte bli nok :)Et liv uten bw = Et liv uten mening

Publisert: 21.09.2015 @ 20:11 Kategori: Klubb Kommentarer: 0 kommentarer

Altså dette hadde jeg ikke klart for noe i verden. Jeg har vert deprimert siden jeg forlot bw. Idag tok jeg motet til meg og snakket med Ise og hun inviterte meg igjen guud nå er jeg glad. Jeg har liksom klart 5 dager men sso var ikke gøy jeg ville bare logge hver gang jeg logget på. Såå... Jeg antar at blogglysten min er tilbake også :)Dressurtime

Publisert: 07.09.2015 @ 21:29 Kategori: Klubb Kommentarer: 1 kommentar

Idag var det dressurtime igjen. Jeg tok med med Armstrong for jeg tenkte at han hadde godt av litt dressur. Senere i uken har vi faktisk western, da skal jeg ta med meg Diablo, for han er jo oprinnelig westernhest. Vel, vi gjorde ikke så mye på timen idag, men det var gøy likevel, liker best dressur på Star Stable, irl er det absolutt ikke dressur xP Men det må jeg si, for et oppmøte! Wow! Hehe... Jeg kommer nok ikke til å være så mye på Ise, for Ise har ikke tenkt å slutte likevel, men jeg skal fortsatt hjelpe henne med å holde klubben oppe. Jeg er så glad i BW :D Men altså, da får jeg sette i gang å lage en ny ordentlig høstheader, og sette opp en midlertidig imorgen, for jeg er ikke på min egen PC akkurat nå for den får helt klikk når jeg er på en nettleser med den. Vel, jeg har ingen anelse om hvordan høstheaderen skal se ut, jeg får se om jeg kan tenke på det i natt? Huehue, dette blir spennende!
Tur med Sofia Opalwater/Meg

Publisert: 02.09.2015 @ 20:48 Kategori: Klubb Kommentarer: 4 kommentarer

Idag ble det tur med klubben! Det var Såf som hadde den, men midt i turen måtte Såf ta brb og hun ville at jeg skulle ta over. Jaja, jeg hadde en level 1 hest som alle var raskere enn, men det gikk faktisk uten klaging, og det er jeg ekstremt glad for. Vi tok turen gjennom Moorland, over broen til Avlingsdistriktet, gjennom Grønndal, gjennom Goldspurs, over vannet bak Ridehallen og vi avsluttet på Vingården. Jeg syntes dette var veldig koselig jeg! :D Elsker å være på klubbaktiviteter med så mange utrolig hyggelige folk!

Vel, jeg lagret alle bildene i riktig format men det virker som om det byttet format når jeg lagret og jeg har ingen bilder fra aktiviteten idag.

Dressurtime

Publisert: 27.08.2015 @ 20:47 Kategori: Klubb Kommentarer: 0 kommentarerHallo! ♥

Prøver å være litt positiv nå som jeg egentlig er negativ irl i tro på at det kan gjøre med gladere ^-^

Vi hadde dressurtime idag, det kom ikke så mange som det pleier, men det var vel greit, jeg har ikke vert på på en del dager, og hestene mine har blitt møkka sure, så det går treigt å ri! Likevel gikk det ganske fint på dressurtimen, jeg tok med meg Diablo, favoritthesten min ^-^ Han var veldig flink til tross for at det gikk tregt. 

Hehe vi kunne ikke slå oppmøtet til Saturn Knights idag da ↓Dressurtime

Publisert: 13.08.2015 @ 20:50 Kategori: Klubb Kommentarer: 0 kommentarer

Idag hadde jeg dressurtime med klubben. Vi kom ikke så mange, kanskje 7 eller 8 stykk, men det var greit, ikke så mye styr for meg :) Vi jobbet ganske mye med å spre oss rundt på banen, det er som ridelæreren min sier, "dere har en hel ridebane, da trenger dere ikke ri tett oppi hverandre og bruke kun en langside". Så lærte jeg dem serpentiner, de lærte det etter hvert. Det holdt vi på med en stund også. Syntes timen var ganske grei jeg.

Trappeleken

Publisert: 10.08.2015 @ 20:40 Kategori: Klubb Kommentarer: 0 kommentarer

Idag hadde vi trappeleken med klubben. Vi kom en ganske god del, jeg var litt sen men kom i tide til start, hehe. Vi hadde mange forskjellige spørsmål, noen av dem kunne jeg ikke svaret på, men det gjorde ingen ting for jeg var først til å svare på de første spørsmålene, jeg derfor var jeg nesten halvveis når de andre var på første trinn. Vennene mine ble litt irritert på meg men det er klart xD Jeg klarte å vinne også. Det var veldig gøy med trappeleken, ikke helt favorittaktiviteten min, men det er greit en eller to ganger. Takk Gud for at jeg skriver fort xD

Nissen Athy

Publisert: 05.08.2015 @ 18:00 Kategori: Klubb Kommentarer: 1 kommentar

Igår kom julenissen! Hun hadde veldig problemer med å komme seg opp i pipa, men fikk det til til slutt Cx Vi andre kom oss ganske lett opp da. Så fikk alle gave (sier vi). Jeg er så glad i denne klubben! :D

Det blir bare to innlegg idag og imorgen, da jeg ikke orker å tidsinnstille tre innlegg for hver dag.Klubbmøte - Første aktivitet på 4 uker!

Publisert: 04.08.2015 @ 20:52 Kategori: Klubb Kommentarer: 1 kommentar

Nå må jeg si at jeg har virkelig savnet å dra på aktivitet med klubben! Idag var jeg ute med pappa, så jeg kom hjem litt sent, tidsnok til å gå på aktivitet. Vi hadde bare klubbmøte da. Imorgen drar jeg hjem. Vi drar til båten klokka 3 eller noe, og kommer fram til Arendal overimorgen kveld, vi pleier vel å komme hjem klokka 9-10 på kvelden! Åh som jeg gleder meg til å ligge i sengen min igjen ♥_♥ Men, jeg skal ha sprangtime på fredag, første dagen hjemme, gleder meg! Endelig får jeg dra på aktiviteter igjen!

Jeg satt litt oppi Hålli ^-^

YES

Publisert: 23.07.2015 @ 17:46 Kategori: Klubb Kommentarer: 4 kommentarer

Så, jeg har blitt veldig motivert av himmel og skyer og kommentarfeltet er da blitt en himmer med skyer, pluss at skrivebordsbakgrunnen min er en himmel meg skyer. Så bakgrunnen på bloggen min har jeg endelig fått til! Himmelblå farge bak og et tynt slør av hvite skyer over. Man ser helt sikkert ikke at det er en himmel med skyer men fargen ble ihvertfall bra! Endelig har jeg fått til noe jeg er fornøyd med! :-)

 

Tur med MEG!

Publisert: 17.06.2015 @ 21:03 Kategori: Klubb Kommentarer: 0 kommentarer

Hallo!

Melanie skulle egentlig lede tur idag men hun kom ikke så jeg tok over. Vi tok av galopptur som startet i Jorvikstallen og gikk gjennom Grønndal, Moorland og Firgrove og vi avsluttet i Valedalesjøen. Det var veldig koselig synes jeg! Jeg bare elsker denne klubben! Jeg er nummer 7 bare på ventelisten til Sun Bullets men jeg har bestemt meg. Jeg forlater ikke Brave Wings for noenting. Aktivitet

Publisert: 15.06.2015 @ 21:04 Kategori: Klubb Kommentarer: 1 kommentar

Først: Wow nå har det blitt annerledes der hvor man skriver innlegg! Just have to try it...

Vi hadde da dressurtime idag, som jeg følte gikk bra. Jeg tok med meg Kygo, siden jeg synes også han skal få være med på timer. Jeg måtte spise mesteparten av timen, men jeg fikk være med på slutten. Uuh, jeg er sånn som er sykt opptatt av rangeringen min, og idag sjekket jeg rangeringen min (som hver dag :p) og jeg har blitt satt opp til erfaren rytter! Hvem er flink jente? Cx Haha, neste steg: Champion med Ninni, Såf og Irri :) Jaja, for tiden holder jeg på med masse tidsinnstilte innlegg, for på søndag drar jeg på rideleir! ÅÅ JEG GLEDER MEG! :D:D:D Uhh prøver å ikke tenke på det, men det er vanskelig...Jeg har dessuten laget en logo! Holdt på med den halve dagen igår, og det tok så lang tid før jeg ble fornøyd! Jaja, fornøyd nå! Hva synes du? Du ser det på bildet, for jeg får ikke opp logoen når jeg laster opp bilde akkurat nå...

Dagens aktivitet med leker!

Publisert: 11.06.2015 @ 20:55 Kategori: Klubb Kommentarer: 0 kommentarer

Idag var det Melanie Eastdawn som skulle ha forskjellige leker med oss. Jeg rakk bare å være med på gjemsel og rødt lys grønt lys før jeg måtte logge av, men gøy var det! Haha jeg var visst flink i gjemsel c:

Dette var faktisk den beste plassen å gjemme seg, jeg var den nest siste som ble funnet! :o Skulle ikke trodd det!

Her er vi c: Vi er verdens kuleste ♥

Beste aktiviteten hittil!

Publisert: 09.06.2015 @ 20:57 Kategori: Klubb Kommentarer: 1 kommentar

Hallo! ♥

Idag er jeg i godt humør! c: Folk elsket aktiviteten min. c:

Jeg ledet en ponni-dressurtime i Jorvikstallens Arena. Jeg var redd for at det skulle bli kjedelig og for at folk skulle misforstå, men det ble det faktisk ingenting av! Vi trente på å spre oss rundt på banen (kanskje ikke helt trente på, men jeg rettet veldig på folk om det :o), volter, og til slutt overganger. Vi hadde veldig mye overganger fra og til holdt. Timen varte til sammen en halv time. På slutten av timen begynte folk å si "super fønni" og "kjempegøy!" og jeg trodde det var sarkasme, og ble litt skuffet men når vi var ferdig sa alle "NEEI MER" og da ble jeg glad. :D Heh, så blir det samme aktivitet neste uke da siden alle hadde lyst på det igjen. Og uken etter det... ÅH JEG KAN IKKE VENTE: RIDELEIR! :D:D:D GUUD Å JEG GLEDER MEG ALTSÅ!

Jeg skal ha en hest som jeg aldri har ridd før fordi han ikke brukes i skolen på torsdager, og han blir sinnsykt sterk ute og i sprang, men jeg tror jeg klarer ham o.o Jeg får mest sannsynlig prøve terrengritt, og den hesten ute, det blir spennende c.c Vedder på at han kaster meg av xD

Tilbake til aktiviteten, her er bildene!

Klubb er for teit å si. Familie er bedre! ♥
Venteliste er noe vi synes er ork :) Spør Isabel Younghill om du kan bli med, så blir du med i familien vår med en gang! :)

Sprangtime med BW

Publisert: 08.06.2015 @ 21:07 Kategori: Klubb Kommentarer: 0 kommentarer

Idag hadde Linda Birchtree sprangtime med oss. Jeg tok med meg Diablo, for han trenger sprangtrening føler jeg. Klubbhesten er Quarterhest så jeg kan like godt ta med meg Kygo, men han er mer orientert i engelsk ridestil enn Diablo.

Diablo var veldig flink når vi varmet opp i kort galopp over noen hindre men da vi øket farten litt ble han litt stresset og bommet på en del. Jeg synes jeg skal trene mer sprang med ham, for det trenger han. 

Imorgen skal jeg lede ponnidressurtime. Jeg gleder meg veldig! Jeg elsker ponniene på Star Stable og dressur på Star Stable (foretrekker sprang irl xD). 

Neste uke kommer jeg til å prøve å lede en time i reining, haha, det var egentlig veldig gøy det der med reining! Føler at det er western-verdens svar på dressur C:

Stafett med Brave Wings

Publisert: 03.06.2015 @ 20:51 Kategori: Klubb Kommentarer: 0 kommentarer

Hallo!

Idag var endelig den etterlengtede stafetten. Det gikk veldig fint, vi hadde 4 lag med 3 stykk på hver, jeg var med Holly og Såf. Det var så lenge siden jeg hadde løpt hos Pi sist, så jeg falt i sumpen 4 ganger første gangen, men andre gangen fikk jeg det til på første forsøk. Det ble to runder altså. Enkelte hadde veldig problemer med å komme seg fram, men alle fikk det til til slutt! Laget mitt kom på 3. plass den første gangen og andre gangen husker jeg faktisk ikke...

Mens vi venter på at det skal bli vår tur


Såf mot Boni!


Lindus på vei tilbake fra huset

I tillegg la jeg merke til en ny mesterskapsplass på baksiden av Silverglade Landsby! Nytt mesterskap i framtiden?
Hunger Games med Brave Wings

Publisert: 02.06.2015 @ 21:05 Kategori: Klubb Kommentarer: 2 kommentarer

Idag hadde Brave Wings Hunger Games. Jeg fikk bare vert med en runde på grunn av at jeg var så mye brb, og den runden var jeg ganske dum, for jeg prøvde å gjemme meg inn i et "hull" og der var det jo en fra før så jeg ble tatt med en gang. xD

Meg, Såf og Ninni. Vi måtte jo vente en god stund på at alle skulle bli tatt fordi vi var så mange, men gøy var det!Jeg fikk tatt to stykker da, men jeg er ikke superstolt at det. xD Jaja, jeg får prøve å få onsdagen neste uke også og lede noen runder med Hunger Games. Onsdager er den dagen jeg er helt sikker på at jeg kan komme på aktivitet. Imorgen blir det som sagt i forrige innlegg stafett hos heksen Pi med meg. Jeg gleder meg veldig! Åh det kommer til å bli så gøy! :)

Dressurtime med Brave Wings

Publisert: 01.06.2015 @ 20:45 Kategori: Klubb Kommentarer: 0 kommentarer

Hallo fininger ♥

Så, idag var det dressurtime i ridehallen med Rebecca Ponylord. Jeg tok med meg Diablo, siden jeg vil at han skal få på plass dressurdelen av engelsk ridestil. Han har begynt å forstå hva det går ut på og liker det godt egentlig. Vi skrittet veldig lenge, men skritt er jo bra for hesten da det hjelper på tålmodigheten og styrker enkelte muskler. Så trente vi på raske overganger, og Diablo lystret signalene mine med en gang. Jeg er stolt av ham idag! 

Vi fikk ikke Såf med i rekka så det fikk bli sånn at hun sto foran mens vi tok bilder Cx Like greit med å ha den kuleste foran! :D

Imorgen har vi Hunger Games i grønndal og jeg gleder meg utrolig mye! En av favorittaktivitetene mine, og i tillegg har jeg ikke gjort det siden jeg var med i Sun Bullets som liksom føles som ÅR! Det må ha vært mens jeg var i Estland i 2014, siden jeg husker godt at jeg satt i stuen til bestemor i Estland og hadde sprangtime med SB en gang ♥ Jeg står på ventelista til Sun Bullets og det er straks min tur, men altså jeg vet ikke om jeg vil forlate fineste Brave Wings. Det tviler jeg egentlig på, selv om jeg savner SB noe innmari. Jeg tror egentlig at jeg blir i BW til den oppløses :)