hits
Unborn 8.0 Aqua Pointer

Amanda Lightninggirl

Amanda Lightninggirl 15, Arendal
Jeg bor i New Hillcreststallen med mine flotte pixelhester. Her på bloggen kommer det Star Stable Online, verdens største online hestespill! OPPMERKSOMHET! Har dere tips til kallenavn til hestene under som ikke har kallenavn enda? Det er fullblodshester og hannoveranere :D Kommenter på innleggene mine med forslag!

Design

Laget av Lisa
Jeg redigerer det selv, det ser ikke sånn ut originalt.

Meny

Søk

Blogger jeg leser

Hestene mine

Linker er ikke satt i på hestene det står # på <3

Katalog for klær og saltøy!
Foreløpig er det ikke noe norsk.

Arkiv mned: februar 2016

Jeg får dårlig samvittighet

Publisert: 17.02.2016 @ 19:47 Kategori: Tanker Kommentarer: 1 kommentar

Amanda... Du skulle spare star coins. Men neeei. Jeg sa til meg selv at bamser får man én gang i året. Jeg har veldig lyst til å spare for jeg vil ikke bruke opp alle pengene. Ok, jeg klarte å overtale meg selv og jeg kjøpte alle bamsene jeg ville ha. Ååh, jeg har knappe 1040 sc igjen, og det er forferdelig for meg, for jeg må virkelig spare. Haha! Forrige uke hadde jeg 2000 sc, hva har jeg klart å bruke de pengene på? Joda, jeg vrt jeg er flink til  å bruke penger. Men altså jeg må innrømme at jeg får litt dårlig samvittighet av å bruke alle disse pengene... Jeg skal prøve å følge mitt eget råd nå; Ikke se på ting. Det betyr: Jeg skal ri forbi hester som er til salgs uten å se for mye på de, jeg skal ikke se på butikker og jeg skal ikke dra til kjøpesenteret. Ønsk , meg lykke til! :P

Nye hovedoppdrag imorgen

Publisert: 16.02.2016 @ 18:49 Kategori: Tanker Kommentarer: 0 kommentarer

Er det noen som gleder seg? Jeg klarer ikke vente! Men, åhh, imorgen skal jeg gjøre UTROLIG MYE lekser, så jeg vet ikke hvor mye jeg kommer til å rekke. Jeg tenker dessuten at det er best å kansje vente noen dager om jeg klarer det så det ikke blir utrolig fullstappa ruundt der hvor oppdragene der? Jeg har lyst til å se litt og ta noen bilder, men jeg er så utolmodig at jeg neppe tror jeg klarer å vente...Utifra traileren til oppdragene ser det utrolig spennende og "farlig" ut. Omg, tenk om gamle Hillcrest kommer til å bli bygget opp igjen en eller annen gang, det må se helt nydelig ut...

Hva synes du? Gleder du deg til imorgen?

Noen som vil ha en edit?

Publisert: 07.02.2016 @ 15:38 Kategori: Diverse Kommentarer: 3 kommentarer

Jeg har bestemt meg for å ha en editgiveaway på instagram/her på bloggen. Om du ikke har instagram er det bare å delta her på bloggen! ^^Dette skal du gjøre hvis du skal delta på bloggen:

Skriv i kommentarfeltet: Hvorfor du vil ha en edit av meg og hvilken hest du vil ha edit av.

Konkurransen avsluttes den 1. mars. Lykke til!

Freia hjelper hjemløse katter!

Publisert: 05.02.2016 @ 20:41 Kategori: Om oppdateringen Kommentarer: 0 kommentarer

Joda, Freia har fått enda en idé, men jeg er ikke sikker på om denne akkuratt er like dårlig som de andre. Dette er ganske snilt gjort av henne faktisk! Hun hjelper hjemløse katter med å få et nytt hjem, men ikke gratis, så hun er sikker på at kattene får gode nye hjem. Vel, jeg tok meg en tur innom den lille katteforretningen hennes jeg og!

"Okei, nå har jeg kjøpt en hest for nesten 1000 sc så nå sparer jeg for nå har jeg litt under 2000 sc igjen." -En dag senere- "Omg så mange nye og fine klær jeg MÅ ha alt! Så lover jeg meg selv å spare! -En dag etter- "Så søte katter! Åhh jeg må kjøpe den dyreste, som går for 149 sc. Så må jeg ha en matchende salveske som passer utstyret." Okei, ikke noe "en dag etter" nå lenger, for jeg hadde egentlig et mål om å ha over 2000 sc igjen så lenge jeg kunne om gangen, men nå ligger jeg altså på 1300 :) Vel, NÅ kan jeg nok stole på at det ikke blir mer sløsing, for jeg trenger virkelig de sc'ene, til "nødsituasjoner", for hvem vet når man trenger ekstra sc når man ble hacket nylig??

Hils på Doom Claw! :D

Mintrainbow aka Tara

Publisert: 05.02.2016 @ 17:30 Kategori: Hestene Kommentarer: 0 kommentarer? Mintrainbow | Tara | Islandshest | F. 1999 | Tølt | Tur ?

Tara er en tøff, litt sta men utrolig snill hoppe. Hun er snill å ri, og kan bli brukt på nybegynnere, men foretrekker tølt istedenfor trav. Travet hennes er tungt, men vi jobber med saken. Hun slår helst over i tølt hvis jeg ikke er tydelig nok. Hun er utrolig glad i kulde og snø, og har tykk og god vinterpels. Hun elsker å bli kost og stelt med, og kommer fort inn i "sin egen verden" så hun kan rykke til litt når man holder på med henne. Uansett er hun en fantastisk hest, som man veldig fort blir glad i.

Tara er oppkalt etter den første hesten jeg red irl. En dag i juni i 2010 ble jeg invitert til en bursdag. Jeg visste ikke hva vi skulle gjøre, det var en overraskelse, vi fikk bare vite at vi skulle ha på sportslige klær, og når vi kom dit viste det seg at vi skulle ri. Vi kjørte dit i bilene til foreldrene til jenta jeg var hos, og vi fikk utdelt hester. Jeg fikk en brun og hvit Islandshest med navnet Tara. Hun var utrolig snill, selv om jeg var livredd. Den gangen kunne jeg aldri forestille meg at jeg noen gang kom til å ta på en hest, for de var så store og skumle. Tara dagdrømte og plutselig rykket hun til, så jeg skrek xD Hun var skikkelig snill å ri, og etter en stund fikk vi trave på den ene langsiden. Hun hadde SÅ mykt trav! Jeg savner henne så innmari, men jeg har fått muligheten til å møte henne igjen i sommer! :)

Tara koser seg

Publisert: 04.02.2016 @ 19:32 Kategori: Bilder Kommentarer: 2 kommentarer

For noen dager siden slapp meg Tara ut på stranden og ved Halvmånebyen og tok noen bilder, som jeg ble riktig fornøyd med! Jeg kommer til å legge ut alle jeg har valgt på instagram, og noen av dem her så dere får sett litt mer av henne. Nå har riktignok snøen smeltet, så det kan ikke ta så lang tid før Tara får sin egen side her på bloggen! Kos dere med bildene!

Bildet over må være favoritten, herregud se så skjønn hun er!

Jaaa jeg er helt klar over at rumpa hennes er begravd i muren, men jeg ville bruke dette bildet uansett, for har du sett noe så søtt før? Elsker det med at panneluggen hennes skjulte øynene hennes, haha :P

Varm våroutfit

Publisert: 03.02.2016 @ 21:11 Kategori: Outfit Kommentarer: 0 kommentarer

Ok, jeg ELSKER den nye funksjonen sso-teamet har lagt til i kjøpesenteret! Ulempen er at nå får jeg enda flere nettfeil der enn før, så det er nesten umulig å shoppe der. Jeg fikk kjøpt et par nye ting uansett, blandt annet en brun jakke som passer til orkan-settet, og helt nytt antrekk til hesten, og en genser. Elsker å kjøpe ting men hater å miste penger, det er meg! :D

Jeg er spessielt glad i bandasjene, da det ser ut som om de sitter veldig langt nede, men fortsatt ser normale ut. Liker også salen som ikke er helt svart, det setter litt uttrykk i outfiten, pluss det lille blå, som Ama også har på kragen, som dere ikke ser nå, men dere får sikkert se det i noen av de neste innleggene på bloggen!// Lue - Silverglade landsby // Genser - Jorvik City kjøpesenter // Svarte hansker // Jeans - Silverglade landsby // Støvler - Ferdinands hestemarked // Hodelag - Jorvik City kjøpesenter // Sal - Jorvik City kjøpesenter // Salunderlag - Jorvik City kjøpesenter // Bandasjer - Jorvik City kjøpesenter //

Endelig skjer det!

Publisert: 03.02.2016 @ 20:06 Kategori: Star Stable - Nyheter Kommentarer: 0 kommentarer

Enklere shopping + herlige kattunger!

3.2.2016, 08.00.00
Hei alle sammen, og velkommen til denne ukens oppdatering, hvor vi har hørt på tilbakemeldingen deres!

Nyeshoppingverktøy!
Når vi leser de tusenvis av meldingene dere sender oss hver uke, finner vi av og til noen skikkelig kule og nyttige ideer, og en som har dukket opp ganske ofte er at dere vil at vi gjør shoppingen på kjøpesenteret litt enklere. Vi hører på dere!

Filtrer varer i butikken etter ?nyeste? og finn den siste moten!
Filtrer varer i butikken etter ?nyeste? og finn den siste moten!

Fra og med denne uken kan dere nå filtrere klær og utstyr til salgs i butikkene slik at de nyeste varene er på toppen og de eldste er på bunn.

Det er også en ny kategori som vil vise dere alle de nyeste varene fra alle kategorier (bukser, topper, hatter osv.) i butikken!

Vi håper dere vil finne disse verktøyene nyttige, og husk at tilbakemeldingene og ideene deres hjelper oss å gjøre Star Stable bedre og bedre hele tiden! Takk!

Ikke mer snø!
Den iskalde vinden har forlatt Jorvik for i år, og det nydelige solskinnet har smeltet all isen og snøen bort. Jorvik er virkelig nydelig om våren!

Fluffy kattebutikk!
Freja Sunfield har bestemt at kattene på Jorvik trenger hennes hjelp. Hun er nå dedikert til å finne nye hjem for foreldreløse kattunger, og vi er ganske sikre på at dere vil være interessert i å kjøpe en av henne?

Helt nye salveske-venner på Sunfieldgården!
Helt nye salveske-venner på Sunfieldgården!

En hel rekke nye kattevenner til salvesken deres er klare til å møte dere hvis dere besøker Freja på Sunfieldgården, så ri innom og de om dere kan gi disse søtnosene et nytt hjem!

For å kunne kjøpe katter fra Freja må man ha omdømmenivå ?Godt Likt? hos familien Sunfield (det vil si å ha omdømme på 1500 eller mer). Da kan dere snakke med Freja, og så åpner hun kattebutikken for dere!

Nytt utstyr
Nå som vi har et kult nytt shoppingverktøy på kjøpesenteret, hvorfor ikke bruke det til å sjekke ut det nyeste utstyret vi har lagt til i butikkene denne uken? Stikk innom kjøpesenteret og prøv!

Hestemarked
Eddie og Ferdinand setter opp hestemarkedet ved Fort Pinta, og er klare til å åpne igjen neste uke!

Ha en flott uke!
Hilsen Star Stable-teamet

Rundt om i Dinodalen

Publisert: 01.02.2016 @ 20:59 Kategori: Tanker Kommentarer: 1 kommentar

Oisann, her er det lenge siden jeg har vert! Og det merkes, for alle arkeologiske funnstedene er jo "aktive", så jeg fikk jo fylt opp inventaret mitt på null komme niks :P Tok med Tara, for hun elsker slike omgivelser som det er i Dinodalen.Så er det det nye kallenavnet til "gamle" Tara, Chincoteaugeponnien min... Kommenter hva dere vil hun skal hete! Har veldig lyst på en som heter Leia, men nå vet jeg allerede hvilken hest jeg skal kjøpe som jeg skal kalle Leia :P Har ikke lyst til å bruke det navnet på en liten ponni heller. Jeg har lyst på noe søtt til henne. Jeg kommer nok bare til å endre navnet hennes på informasjonen om henne, resten av innleggene som har henne med seg kan hun like godt het Tara, for jeg kommer jo til å slite hele livskiten ut av meg med å lete gjennom alle innleggene etter henne :P