hits
Unborn 8.0 Aqua Pointer

Amanda Lightninggirl

Amanda Lightninggirl 15, Arendal
Jeg bor i New Hillcreststallen med mine flotte pixelhester. Her på bloggen kommer det Star Stable Online, verdens største online hestespill! OPPMERKSOMHET! Har dere tips til kallenavn til hestene under som ikke har kallenavn enda? Det er fullblodshester og hannoveranere :D Kommenter på innleggene mine med forslag!

Design

Laget av Lisa
Jeg redigerer det selv, det ser ikke sånn ut originalt.

Meny

Søk

Blogger jeg leser

Hestene mine

Linker er ikke satt i på hestene det står # på <3

Katalog for klær og saltøy!
Foreløpig er det ikke noe norsk.

Arkiv mned: april 2015

Redigering til min beste Cec!

Publisert: 29.04.2015 @ 16:52 Kategori: Edits Kommentarer: 1 kommentar

Gratulerer med at du har startet igjen på Star Stable! Vi har alle savnet deg!Den kjære flotte hesten din Starlove ♥ Jeg vet du er skikkelig glad i henne, og derfor redigerte jeg henne til deg ♥

Vil du ha en edit så har jeg en konkurranse gående på instagram som slutter 1. mai!


Ny flott logo!

Publisert: 29.04.2015 @ 15:07 Kategori: Star Stable - Nyheter Kommentarer: 1 kommentar

Hjelp Ed Field og sjekk den nye logoen vår!

29.4.2015, 07.00.00
Hei alle sammen!

Et helt nytt utseende for Star Stable!
I forrige uke intervjuet vi vår grafiske designer Malin, som ga oss en sniktitt på hvordan den nye logoen vår vil se ut. Idag kan vi endelig avsløre hele mesterverket!

Den helt nye Star Stable-logoen!
Den helt nye Star Stable-logoen!

Vi håper dere digger den like mye som vi gjør! Vi gleder oss til å begynne å bruke den på alt vi gjør! Hold øynene åpne for en offisiell dato, som kommer snart!

Ed Field trenger deres hjelp!
Den sprø kulinariske klovnen Ed Field er tilbake, men denne gangen har han visst mistet en hel del verdifulle (og helt sprø!) oppskrifter. Dra til Wolf Hell Inn for å se hvordan dere kan hjelpe ham å få dem tilbake!

Ed Field, alles sprø favorittkokk!
Ed Field, alles sprø favorittkokk!

Nye klær og utstyr
Dere vil finne noen helt nye ting i hyllene på kjøpesenteret denne uken! Det kommer til å være en masse nye stiler der, pluss litt kult, nytt utstyr. Ta turen til Jorvik City kjøpesenter for å sjekke varene!

Hestemarked
Eddie og Ferdinand bruker denne uken til å sette opp markedet i Fort Pinta.

Sees neste uke!
Hilsen Star Stable-teamet

...Har den alltid vert der?

Publisert: 24.04.2015 @ 15:00 Kategori: Nytt Kommentarer: 0 kommentarer

Ja la meg få spørre om en ting:

Har den alltid vert der?

Med en motivasjon på topp!

Publisert: 23.04.2015 @ 15:00 Kategori: Diverse Kommentarer: 0 kommentarer

I det siste har jeg vert glad og motivert til alt mulig! Jeg blogger hver dag, og trening av hestene er gøy igjen. Jeg vet ikke om jeg bare har gode dager eller om det er musikken jeg hører på hele tiden som gjør det. :o Dessuten er det et veldig hyggelig samfunn på hest.no som jeg driver og er på hele tiden, og som jeg i tillegg har irl blogg på. Jeg sier dessverre ikke navn på bloggen her, for de hatersene mine trenger ikke ødelegge hele det hyggelige samfunnet på 2000 folk :) 

Diablo er flink når det gjelder trening, og han går veldig fint med engelsk sal! Jeg gleder meg til han er ferdig trent!
Wow se alt det! :O

Publisert: 22.04.2015 @ 17:02 Kategori: Star Stable - Nyheter Kommentarer: 1 kommentar

ALLE ØYNE RETTES MOT MOORLAND!

22.4.2015, 09.00.00
Hei alle sammen, og velkommen til denne ukens oppdatering, hvor Moorland står i fokus!

Moorland Makeover
Husker dere at vi for noen uker siden annonserte at Moorland skulle få en oppussing? Idag er dagen for den store avsløringen! Helt ny, oppfrisket og oppdatert grafikk rundt bygningene i Moorland, inkludert stallene, Fru Holdsworth sitt hus og smeden Conrad sin smie.

Vi har også gitt noen av figurene i spillet en liten overhaling med oppdatert utseende og nye portretter! Vi håper dere vil like å ri rundt og finne alle oppdateringene og endringene!

Helt nye oppdateringer fra Moorland!
Helt nye oppdateringer fra Moorland!

Fru Holdsworth sitt nye, søte hus!
Fru Holdsworth sitt nye, søte hus!

Ny butikk, nye ting!
For å feire den store makeoveren i Moorland har vi åpnet en helt ny butikk:Moorlands mesterbutikk! Mange nye ting til salgs som dere kan sjekke ut, så sørg for å stikke innom!

Oppdrag, oppdrag, oppdrag!
I tillegg til at dere fremdeles kan kose dere med forrige ukes minioppdrag med Stein og nøklene hans, er det nå to nye oppdrag med masse muligheter til å ri rundt og utforske helt nye Moorland!

Stopp! Tyv!
Det er ugler i mosen i området rundt Moorland, noe som betyr at dere og Jenna må på saken og jakte ned en tyv! For å bli med i jakten på tyven må dere ha fullført oppdraget hvor James sender dere til kjøpesenteret såvel som oppdraget hvor dere reparerer ponniløpsbanen.

Kanskje dere kan hjelpe May...
May trenger hjelp! Hun har masse å gjøre, inkludert skadede hester og å passe Lynx, søskenbarnets småfrekke hest som har en trang til å stikke av. Se om dere kan hjelpe henne med noe. Hun vil helt sikkert bli ordentlig takknemlig for å dele på stresset!

Dere må ha fullført de samme oppdragene som vi nevner i tyvejakten-oppdraget over.

Oppdragene om tyven fra Moorlandstranda og det hvor dere hjelper May er kun tilgjengelige for Star Riders, til tross for at de er i Moorland.

Søskenbarnet til May har oppfostret en skikkelig frekking i Lynx!
Søskenbarnet til May har oppfostret en skikkelig frekking i Lynx!

Hestemarked
Eddie og Ferdinand har åpnet markedet i Jorvikstallens arena, så ri innom og si hei!

Så med noen fancy ansiktsløft og helt nye oppdrag er det masse å utforske denne uken! Kos dere!

Hilsen Star Stable-teamet

Trening og saltilvenning

Publisert: 22.04.2015 @ 15:00 Kategori: Hestene Kommentarer: 0 kommentarer

Diablo er så flink på trening! Han går fort og er veldig lydig! Han er snart halvveis ferdig med treningen, jeg synes det går ganske fort med ham! Jeg har bestemt at jeg ikke skal leie noen trenere denne gangen, siden Diablo kan ikke ha så mange ryttere, og jeg har lyst til å trene hester helt selv igjen. Jeg har ikke så mye tid om dagen, så det kommer nok til å gå litt sakte, men tiden for bruke så mye tid den vil!

Så var det den engelske salen da. Da Diablo fikk den på ryggen var det litt uvant for ham, så kan prøvde å bukke den av. Han så veldig mye på den, men etter en halvtime med ridning oppførte han seg normalt igjen! Den engelske salen er et must hvis vi skal satse mesterskap, så jeg er glad det gikk problemfritt! Han er en veldig flink hest synes jeg. 

Så gleder jeg meg veldig til jeg skal starte med mesterskap med ham! Jeg skal nok ikke starte med det før han er klar. Dessuten må jeg trene sprangen med ham, siden han er ikke så vant med å hoppe over hindre, så jeg tenker å ta en tur med ham til ridehallen på lørdag eller søndag.

Han lærer så fort! Jeg håper han snart er klar for mesterskap, for jeg lurer så på hva han kan få til!
Sunbeam aka Luna

Publisert: 21.04.2015 @ 15:00 Kategori: Hestene Kommentarer: 0 kommentarerSunbeam | Luna | Chincoteague | F. 2010 | Ponnimesterskap | Sprang ?

Luna har ikke blitt vist på bloggen enda tror jeg! Jeg fikk henne ihvertfall dagen Chincoteague ponniene kom til Jorvik. Luna er veldig glad i å løpe, og jeg ser stort potensiale i henne, så når jeg har trent henne ferdig kommer hun nok til å bli brukt i mesterskap. Selvfølgelig skal jeg ikke dumpe Snapple, så de to ponniene kommer nok til å dele på plassen som mesterskapsponni. Luna er en snill kosete ponni, men kan bli veldig ivrig og sterk noen ganger så hun trenger en erfaren og rolig rytter. Hun er ung, så hun har masse tid på seg til å utvikle seg. Jeg gleder meg til å se hva hun klarer når tiden har kommet for å starte med mesterskap! Hun er forresten også veldig glad i å hoppe på bane, så jeg tar henne ofte med til ridehallen for å hoppe med henne der. Hun har utrolig god spenst må jeg si!

Icejoy aka Sparkling

Publisert: 20.04.2015 @ 15:00 Kategori: Hestene Kommentarer: 0 kommentarerIcejoy | Sparkling | Fjording | F. 2008 | Tur | Arkeolog-hest ?

Sparkling er en flott Fjordhest på 7 år som elske å løpe! Jeg har vunnet en god del med ham, men så kom Quarterhestene til øya som løper fra Fjordingene som om de sto stille, så mesterskap nytter ikke for oss lenger. Allikevel så konkurrerer vi mot vennene våre og vinner en god del, så Sparkling holder motivasjonen oppe. Nå for tiden blir han som oftest brukt i Den Skjulte Dinosaurdalen, for å hjelpe meg med å grave opp skatter fra dinosaurtiden. Han blir også brukt mye på tur andre steder i Jorvik, så jeg må si han har det veldig bra!

Nightwalker aka Diablo

Publisert: 19.04.2015 @ 15:15 Kategori: Hestene Kommentarer: 0 kommentarer

? Nightwalker | Diablo | Quarter | F. 2005 | Western | Mesterskap ?

Jeg fikk Diablo 19. april 2015. Jeg hadde sett på ham lenge, men prisen var for høy for meg så jeg måtte spare litt. Så fikk jeg ham!  Han er en 10 år gammel flott palomino Quarter horse vallak. Jeg kommer til å drive mye western med ham, men han må nok bli med meg ut på noen runder i terrenget. Han har erfaring med western fra før av, men har for det meste blitt brukt som turhest. Formen er ikke på topp heller, da den forrige eieren ikke turte å galoppere på ham og red ham lite. Han han aldri hatt på engelsk sal, så dette er noe jeg eventuelt kommer til å venne ham til. Han er ganske rask, så jeg tror vi kommer til å klare oss godt i mesterskap når han blir klar for det!

 

Hjelp med photoshop - Lens Flare

Publisert: 18.04.2015 @ 12:43 Kategori: Hvordan? Photoshop! Kommentarer: 1 kommentar

Hei!

Fikk et spørsmål på instagram om hvordan man lagde sol på photoshop! 


Det kalles altså Lens Flare. Versjonen jeg bruker nå er CS6 (jeg har dessverre bare prøveversjon...). Det er omtrent helt likt på Elements!

 

 

1. På menyen øverst ser du det står "Filter". Under filter er det mange forskjellige filtere, men Lens Flare står altså under "Render".2. Trykker du på den får du opp en meny. Der kan du velge hvor du skal plassere solen (1), hvor stor solen skal være (2) og hvilken type sol det skal være (3).1: Trykk hvor som helst på bildet for å plassere solen. Jeg pleier å ha den litt til venstre for hesten.
2: For å velge størrelse på solen kan du enten skrive inn en ny prosent der hvor det står 100%, eller du kan regulere det enkelt på... Unnskyld jeg vet ikke hva det heter, men du kan regulere det enkelt på linjen under prosenten...
3: På CS6 er det fire forskjellige soler. Prøv deg fram og de hvilken som ser best ut på akkurat ditt bilde!Dette er den vanligste, altså 50-300mm Zoom.35mm Prime. Her ser du ikke de sirklene rundt på bildet så godt.105mm Prime. Her ser du ikke sirkelen rundt solen. Dette er vel nesten akkurat som solen vi har på Star Stable!Movie Prime. Denne hadde ikke jeg brukt til så mye... :) 

 

 

Var dette til hjelp? Gjerne legg igjen en kommentar! :) 

Før eller etter?

Publisert: 17.04.2015 @ 18:10 Kategori: Diverse Kommentarer: 4 kommentarer

Nå lurer jeg på: 

 

Så jeg best ut før eller etter?
 
pollcode.com free polls

 

Hva synes du?

Før:                                                                                    Etter:Sorry for størrelsesforskjellen på bildene, det første ble tatt lenger ifra og går ikke å få større. :(
 

Sånn ser man ut nå da

Publisert: 17.04.2015 @ 17:38 Kategori: Nytt Kommentarer: 1 kommentar

Så fikk vi en bytt-utseende funksjon på onsdag. Jeg la merke til at vi har fått mange nye hudfarger og ansiktsformer! Jeg synes at Amanda ser "Amanda" ut, men jeg ville bytte for å se hvordan jeg ble hvis jeg byttet ansiktsform og slike ting. Ser dere? Jeg har blåere øyne og... FREGNER! :) I tillegg dro jeg til Kapp Vest Fiskelandsby og byttet hår, og jeg forelsket meg helt sykt i denne fargen! Jeg synes bare at det var litt dumt at hvis man bare ville bytte øyefarge så måtte man bytte alt... Begynte å bli litt lei av håret mitt uansett så det får gå når jeg fikk resten gratis!
Onsdagens oppdatering

Publisert: 15.04.2015 @ 14:41 Kategori: Star Stable - Nyheter Kommentarer: 0 kommentarer

FORVANDLE UTSEENDET DITT MED DEN HELT NYE ENDRE UTSEENDE-FUNKSJONEN!

15.4.2015, 10.00.00
Hei alle sammen og velkommen til denne ukens oppdatering!

Et helt nytt verktøy!
Denne ukens oppdatering tilbyr alle en helt ny funksjon: Muligheten til å endre utseendet deres fra scratch! Endre utseende gir dere mer kontroll enn noensinne til å tilpasse utseendet!

Med funksjonen "Endre utseende" kan du, mot betaling i Star Coins, endre spillfiguren din sitt utseende akkurat som den gangen du lagde figuren for aller første gang.

Du har samme valgmuligheter til å tilpasse figuren ditt sitt utseende som da du lagde en ny. Du kan endre ditt grunnleggende utseende og øyefarge, samt velge sminke, frisyrer og hårfarger fra et begrenset tilbud. Hvis du bare vil endre sminke, frisyre eller hårfarge kan du besøke noen av Jorviks mange skjønnhetssalonger eller frisører heller.

Tingene dine og hestene dine, samt framgangen din i spillet blir selvsagt ikke påvirket av at du endrer utseende og alt annet beholder du som normalt.

Din nåværende sminke, hårfarge og frisyre forsvinner etter en avsluttet utseendeendring. Hvis du avbryter en pågående "Endre utseende"-tjeneste går du tilbake til det utseende du har nå og det koster ingenting.

OBS! Spillfigurens navn kan ikke endres med denne tjenesten.

Dere kan endre utseende gratis den første gangen! Husk: Endringene er permanente og dere ikke kan gå tilbake til det opprinnelige utseendet etter å ha brukt tjenesten uten å betale, så vær helt sikre på at dere vil beholde eventuelle endringer dere gjør på gratisforsøket deres!

På tide med en forandring?
På tide med en forandring?

Nye konkurranseklær!
En helt ny kolleksjon konkurranseklær har ankommet denne uken, og disse får dere til å se superkul ut under konkurranser og veddeløp! Sporty design og deltagernummer fra 1 til 5 gjør at dere skiller dere ut fra mengden når konkurransen blir seriøs!

Kule, nye konkurranseklær!
Kule, nye konkurranseklær!

Minioppdrag med Stein
Stein har mistet nøklene sine og trenger deres hjelp til å finne dem. Han står på sin vanlige plass ved Jorvikstallen, så ri bort til ham og se om dere kan hjelpe!

For å få tilgang til dette minioppdraget må dere ha fullført oppdraget hvor dere hjelper Jack Goldspur å dele ut stemmesedler i forbindelse med valget.

Sjekk ut den nye endre utseende-funksjonen og ha en flott uke!

Hilsen Star Stable-teamet

Quarterhesten - Nye bevegelser

Publisert: 14.04.2015 @ 18:21 Kategori: Min mening om Kommentarer: 0 kommentarer

Så har vi fått en god del nye bevegelser på Quarterhesten. Det er artig å få nye ting i blant! Jeg tenkte å lage et innlegg om bevegelsene til Quarterhesten, for å få sagt min mening om dem og snakket litt om dem. Jeg lånte en Quarter av Amalie Ponyheart :) Hils på Lovebeam!


Jeg går ikke så mye inn på skritt og trav, unntatt at jeg synes bevegelsene er litt humpete i trav. Og hvis man traver til en data-person for eksempel Steve, og trykker på ham for å snakke uten å stoppe rir du fortsatt lettridning når du snakker med ham. I tillegg synes jeg at Star Stable teamet gjorde noe av det teiteste de kunne gjort, guud jeg skjønner ikke vitsen med det! Når man rir trav lettridning rir ikke rytteren i takt med hesten. Gud, jeg er så pirkete nå, men hva er meningen med å ikke ri i takt med hesten? Det er få som ikke vil at Star Stable skal bli så realistisk som mulig, vi fleste ønsker oss et realistisk spill :o


Kort galopp

Jeg synes rytteren er så stiv i sitsen på denne galoppen! Man skal følge med hestens bevegelser og sidde loddrett i salen hele tiden. Ikke være stiv og... gjøre det som blir gjort på spillet. Ikke missforstå meg, jeg elsker de nye bevegelsene til hesten, men rytterens sits kunne de endret litt på.Dårlig eksempel på sitsen da jeg tok bildet midt i skrittet, men det får gå Cx


Full galopp

Hesten kaster seg fram på en flott måte! Jeg synes at rytteren humper litt vel mye, men fokuset går med en gang over på hestens nydelige galopp.
Nydelig, ikke sant?


Spranget

Hesten hopper litt merkelig, det må jeg si. Jeg synes ikke den bøyer bakbeina ordentlig og skyver dem mot  frambeina når den er på vei ned igjen. I tillegg får den sin vanlige fort igjen en god stund før den lander så bukking på dem er en kunst å få til pent.

Haha... Slik ble mitt beste bukk...


Når man står på bakken

beveger hesten seg med å kaste på hodet, gresse og tygge og hvile på det ene bakbeinet. Den blunker og beveger på øynene også. Jeg synes det var godt jobbet av Star Stable teamet å utvikle disse fine bevegelsene altså!

Hvile på det ene bakbeinet.Når Quarteren tar beinet fram for å skrape med hoven løfter den beinet høyere enn andre hester.Gresse. Dette var en utrolig fin bevegelse. Det eneste jeg la merke til nå når jeg ser på bildet i skrivende stund at manen til hesten er som klistret fast på halsen og henger ikke ned.


Tygge. Blinkskudd! Akkurat når han blunket! Haha, så det nå, jeg trodde hesten så på meg ved å snu på hodet og bevege på øynene men det ble et blunk ;)


Haha, nå hørtes jeg vel kravstor og pirkete ut, men jeg er fornøyd med tingene Star Stable gjør for spillet. Det er ikke lett å lage disse bevegelsene og det krever veldig mye tid. Vi får se hva tiden bringer, kanskje sitsen til rytteren blir bedre? Kanskje andre ting blir bedre? Jeg kommer alltid hjem med sommerfugler i magen på onsdagene før jeg får se hva som er nytt. Jeg blir aldri skuffet, det er tross alt nye ting, det er ikke mange som får til å lage nye ting til spillet hver uke altså!
 Jeg oppdaterer dere litt!

Publisert: 13.04.2015 @ 19:17 Kategori: Bloggutfordringer Kommentarer: 2 kommentarer

Amalie Ponyheart

Igår fikk jeg møte kjære snille Amalie :D Jeg sto og snakket for to uker siden på Steves. Jeg fortalte om et heftig snøvær som kom hit akkurat da snøen hadde smeltet. Jeg bor jo liksom nesten så langt sør man kan komme. Så sa plutselig Ama: JEG BOR OGSÅ I ARENDAL! Vi ble bestevenner på null tid, og avtalte å møtes. Det ble på Arendal og Grimstad Rideklubb. Ama er hestepasseren til en flott ponni! Vi møkket boksen grundig og longerte ham i 40 minutter. Det var gøy c.c Jeg fant ut at Ama har ALLE hestene på hele Star Stable! Så, nå har jeg fått lov til å trene dem :)


Instagram 
Jeg har en Star Coin konkurranse gående! Jeg fikk lov til å kjøpe 5000 sc og de ville jeg bruke på en konkurranse. Du finner den på amanda_lightninggirl på instagram. 
I tillegg har jeg endelig fått meg en fanpage! Jeg er skikkelig glaad :D Jeg vet ikke hvem hun er men hun er SVENSK og det er enda større! :o


Føler for å bli mer aktiv

Publisert: 13.04.2015 @ 14:52 Kategori: Diverse Kommentarer: 0 kommentarer

Så begynner jeg å bli mer motivert igjen. Jeg kommer nok ikke til å legge ut mer enn et innlegg hver dag, men jeg synes for min del at det er nok. Ikveld kommer jeg til å legge ut spennende ting...
Haha...

Publisert: 12.04.2015 @ 12:03 Kategori: Glitcher Kommentarer: 1 kommentar
Så fikk man bort det unødvendige!

Publisert: 11.04.2015 @ 14:09 Kategori: Klær og saltøy Kommentarer: 0 kommentarer

Visste du at du kan få utrolig mye js av å selge ting du ikke trenger? Jeg har spart alt opp gjennom tiden, og jeg gikk fra 91 js til nesten 10.000 js! Nå er de borte da... Haha xD

Så, om du har lite Jorvik Shillinger og sparer til noe dyrt oppfordrer jeg deg til å rydde litt i skapet ditt? Hva er vitsen med å beholde ting man ikke bruker?  Nei, jeg solgte ikke alt jeg ikke brukte, men det er liksom så mange minner i de klærne om jeg får si det sånn... :)
De nye Quarterhestene

Publisert: 08.04.2015 @ 19:07 Kategori: Nytt Kommentarer: 1 kommentar

Så var det onsdagen da de etterlengtede Quarterhestene kom. Jeg ble skikkelig fornøyd da jeg så at de kom idag, men også litt skuffet over at jeg ikke hadde råd til dem. Snille Esther Westhill ga meg påskekoden: easter200sc

Jeg kommer til å kjøpe absolutt alle Quarterne, og jeg gleder meg skikkelig til å se de nye fargene, siden det kommer garantert flere! Jeg har laget en liten rekkefølge over hvordan jeg skal kjøpe de tre første. Jeg falt helt pladask for den svarte! Den palomino var også fin, men jeg tar den svarte først. Legger ut bildene i rekkefølgen jeg skal kjøpe dem i :)

Jeg tenkte at alle hestene skulle ha en outfit hver. Jeg fikk faktisk kjøpt nesten hele outfiten til den svarte idag, og jeg bruker bare js! Jeg solgte alle mine sølv, og bronserosetter da, siden jeg har bare lyst på gullrosettene, og da fikk jeg en utrolig god del... Jeg har en dyr ting igjen, en billig og en superbillig ting igjen. Men jeg gleder meg skikkelig til å bli ferdig med outfiten og finne noe fint til min palomino og starte å spare til det! Jeg kommer til å ha westernting på alle, siden de er liksom de klassiske amerikanske westernhestene :)
De er her!

Publisert: 08.04.2015 @ 16:13 Kategori: Star Stable - Nyheter Kommentarer: 0 kommentarer

ENDA EN UKE MED PÅSKEMORO PLUSS EN HELT NY HEST!

8.4.2015, 13.00.00
Hei folkens, og velkommen til denne ukens oppdatering!

Påsken fortsetter...
Enda en uke med påskemoro begynner idag, med mange ekstra muligheter til å fullføre daglige oppdrag for å få XP og belønninger! Lykke til!

Amerikansk quarterhest
Ventetiden er over! Tre nydelige fargevarianter av den helt nye quarterhesten er nå tilgjenglig i staller over hele Jorvik: En av hver nye farge finner dere i Fort PInta, Firgrove og Marleys gård!

Den nydelige quarterhesten!
Den nydelige quarterhesten!

Helt nytt utstyr!
Flere nye artikler har ankommet hyllene på Jorvik City kjøpesenter - hopp på bussen og sjekk ut det nye sortimentet av hesteutstyr!

Vi håper dere vil kose dere med den fine quarterhesten og ønsker dere en flott uke!

Hilsen Star Stable-teamet
Jeg kommer til å skrive enda et innlegg senere når jeg har fått sett på dem!

Så kommer dem imorgen!

Publisert: 07.04.2015 @ 20:34 Kategori: Nytt Kommentarer: 0 kommentarer
Jeg har jo gledet meg skikkelig, og ble glad da jeg så de kom imorgen, men jeg ble litt skuffet også. jeg tenkte jeg kom til å ha en del tid til å spare Star Coins sånn at jeg ikke nok til å kjøpe den, og spare Jorvik Shillinger sånn at jeg kunne kjøpe ferdig antrekket jeg holdet på å spare til, men det ble jo sånn at de kommer imorgen! Jeg glede rmeg også, men jeg skulle så gjerne hatt en selv!

Man ser jo på videoen at det har helt spessielle bevegelser. Se på galoppen! De kaster seg framover. Og de beveger så fint på seg når de går! Jeg må si at det var en liten slume overdrevent, men det får gå. I galoppen ser man at rytteren humper veldig, og hesten humper selv veldig i trav. Jeg synes jo at bevegelsene er fine, og det er gøy med litt mer bevegenser, men de kunne tatt det litt miundre humpete og sånne ting. Star Stable teamet er jo fantastiske som får til alt dette, så jeg får ikke si for mange negative ting om dem. De er jo så fine! I tillegg så vi en helt ny farge! Svart med stjerne i pannen og sokker. Haha, jeg kommer faktisk til å få meg alle... Jeg kunne skrevet så mye mer om dem, men jeg burde nok ikke skrive for mye.
- Skal du få deg en imorgen? I så fall; hvilken av dem?

Edit til Luca ♥

Publisert: 04.04.2015 @ 18:16 Kategori: Edits Kommentarer: 2 kommentarer

Jeg har virkelig blitt hekta på å redigere bilder nå! Bestevennene min spør om de kan få edits, og de får de selvfølgelig. Denne er til Luca Pinkstar. Les nedenfor om du vil ha en! Her er den du ba om Luca ♥


Jeg lager edits til alle. Om du vil ha en er det bare å sende epost til amanda.lightninggirl@hotmail.com med bilde av hesten du vil få redigert fra siden. Helst den siden med minst man. Foreløpig redigerer jeg bare hester med den originale fasongen, altså de med fasongen til nybegynnerhesten din. Jeg legger ut editen på bloggen og på instagram. Jeg blir veldig glad for alle som vil ha edit av meg :D
Edit til Izballlen miin ♥

Publisert: 04.04.2015 @ 14:26 Kategori: Edits Kommentarer: 0 kommentarer

Hei hei ♥

Jeg holdt på med en edit i noen timer idag, og den ble slik:Edit av den fine hesten til Izabella Graylake - Izball :) Supe gla i dejj ♥♥♥♥
Min mening om - Quarterhesten

Publisert: 03.04.2015 @ 18:00 Kategori: Min mening om Kommentarer: 0 kommentarer

Åh, ÅH som jeg gleder meg! På onsdagsnyhetene fikk vi se en splitter ny hesterase. Quarterhesten. Den er bare helt nydelig!

Spillet utvikler seg hele tiden, og det er vel noen av grunnene til at spillet er så gøy. Jeg synes disse hestene er så utrolig nydelige både på spillet og irl.

Disse hestene kommer med helt nye animasjoner, som foreløpig er tilgjengelig for bare dem. Jeg er imponert over Star Stable-teamet som klarer å få til alt dette! Hestene skal kunne bevege på ørene, hvile beinet, tygge, blunke og ganske mye av det en ekte hest gjør.

Da jeg så disse nydelige hestene for første gang på onsdag ble jeg forelsket med en gang. Dette er det nydeligste Star Stable har fått til til nå. Heh... På traileren ser man to forskjellige farger, den ene er brun og den andre er palomino med sokker i forskjellig størrelse. Jeg lurer på om de kommer ut med samme pris, eller om den ene er dyrere enn den andre.Det kan tenkes at de kommer ut med samme pris alle sammen, siden alle de spesielle hestene unntatt ponniene er vel i samme pris? 
Jeg kommer til å kjøpe den palomino ihvertfall så fort jeg får råd til den. Jeg tenker de kommer til å koste en del, kanskje 950 sc? Og en morsom ting: Hvis jeg ikke bruker star coinsene mine før bursdagen min kommer jeg akkurat til å få råd til dem på... bursdagen min o.o Det er en gang i mai, så jeg håper de ikke kommer mye tidligere eller mye senere enn mai. 

Haha, og i tillegg ble jeg så vill etter dem at jeg fant et helt nytt antrekk som jeg skal kjøpe, og jeg tror fargene passer perfekt til min palomino. Jeg har så og si planlagt alt nå, unntatt navn og kallenavn. Kallenavnet kommer nok til å bli noe klassisk "westernsk", jeg kommer ikke til å kalle den Valegro for eksempel, som verdens beste dressurhest. Jeg kommer til å drive mest western med den, så vi får se! Haha, som samfunnsfag-læreren min sier: "Den som lever får se..."
 

Da ble den ferdig!

Publisert: 03.04.2015 @ 12:13 Kategori: Edits Kommentarer: 0 kommentarer

Hallo!

Jeg holdt på hele igår og idag med å redigere (føles ut som om det tok to hele dager...) Yolo, og jeg må si jeg ble ganske så fornøyd med resultatet!Man og hale kommer jeg aldri til å bli flink til, men det får bli som det ble :) Jeg er superfornøyd med dette, det er tross alt første gangen jeg gjør det på denne måten. Når jeg ser nærmere på det glemte jeg en del ting, men det får jeg trene på den neste tiden. Tycks?
JEG ER TILBAKE!

Publisert: 02.04.2015 @ 18:13 Kategori: Diverse Kommentarer: 0 kommentarer

Ja jeg er tilbake. Jeg trengte bare en liten pause. Jeg kommer absolutt ikke til å være like aktiv som før, det kommer til å bli en del bloggfrie dager også, men det er fordi jeg føler skikkelig press på meg fortsatt. Vi får se hva det blir til til slutt! Nå skal jeg ihvertfall kose meg på Star Stable og bli ferdig med påskeeggene C: