hits
Unborn 8.0 Aqua Pointer

Amanda Lightninggirl

Amanda Lightninggirl 15, Arendal
Jeg bor i New Hillcreststallen med mine flotte pixelhester. Her på bloggen kommer det Star Stable Online, verdens største online hestespill! OPPMERKSOMHET! Har dere tips til kallenavn til hestene under som ikke har kallenavn enda? Det er fullblodshester og hannoveranere :D Kommenter på innleggene mine med forslag!

Design

Laget av Lisa
Jeg redigerer det selv, det ser ikke sånn ut originalt.

Meny

Søk

Blogger jeg leser

Hestene mine

Linker er ikke satt i på hestene det står # på <3

Katalog for klær og saltøy!
Foreløpig er det ikke noe norsk.

Arkiv mned: mai 2015

Etter en lang pause

Publisert: 31.05.2015 @ 20:45 Kategori: Diverse Kommentarer: 1 kommentar

Da har jeg ikke blogget på utrolig lenge! Grunnen er at jeg rett og slett ikke har orket. Men jeg prøver på nytt da jeg elsker dette miljøet. Og.. Jeg fikk en fanpost på spillet som fortalte hvor mye hun elsket bloggen. Hihi...

Siden sist har jeg fått meg en ny hest og blitt med i verdens beste Brave Wings. 3. gangen jeg er med altså, men denne gangen kommer jeg aldri til å forlate da jeg har fått utrolig gode venner som Såf, Ninni og Mel :) Og i tillegg har jeg funnet ut at klubbeieren selveste Isabell Younghill bor sånn 20 minutter ifra meg og farmoren hennes er naboen til bestevennen min som bor 2 minutter ifra meg med bil liksom :o Jeg er utrolig glad i denne fine klubben! På onsdag skal jeg lede stafett hos Pi, og jeg gleder meg veldig! Jeg kommer til å blogge om dette.
Våroutfit

Publisert: 05.05.2015 @ 18:30 Kategori: Outfit Kommentarer: 0 kommentarer

Endelig fikk jeg noe jeg kunne matche favoritthodelaget mitt med! Guud, jeg skulle så gjerne hatt noe til rytteren også, men jeg fant ikke noe foreløpig. Her er det jeg har satt sammen!//Hjelm - Kapp Vest Fiskelandsby//Topp - Fort Pinta//Bukser - Oppdrag//Støvler - Ferdinands hestemarked//

//Hodelag - Jorvik City Kjøpesenter//Sal - Firgrove//Salunderlag - Jorvik City Kjøpesenter//

 

Jeg er uaktiv c.c Gameplay!

Publisert: 03.05.2015 @ 17:29 Kategori: Youtube Kommentarer: 0 kommentarer

Ok, så jeg er veldig uaktiv på bloggen, men jeg prøver å få opp motivasjonen så godt jeg kan! Imens har jeg startet med gameplay! Startet idag da, siden Cec inspirerte meg... Hun startet å ha gameplay med meg og har til nå laget tre stykk, bare en av dem er ute på youtube. Men ihvertfall, jeg skal prøve å blogge litt mer! Her har dere mitt første gameplay på 20 minutter! :)