hits
Unborn 8.0 Aqua Pointer

Amanda Lightninggirl

Amanda Lightninggirl 15, Arendal
Jeg bor i New Hillcreststallen med mine flotte pixelhester. Her på bloggen kommer det Star Stable Online, verdens største online hestespill! OPPMERKSOMHET! Har dere tips til kallenavn til hestene under som ikke har kallenavn enda? Det er fullblodshester og hannoveranere :D Kommenter på innleggene mine med forslag!

Design

Laget av Lisa
Jeg redigerer det selv, det ser ikke sånn ut originalt.

Meny

Søk

Blogger jeg leser

Hestene mine

Linker er ikke satt i på hestene det står # på <3

Katalog for klær og saltøy!
Foreløpig er det ikke noe norsk.

Arkiv mned: august 2015

Photoshop: Slik redigerer jeg mine bilder

Publisert: 29.08.2015 @ 17:00 Kategori: Hvordan? Photoshop! Kommentarer: 0 kommentarer


ALLE BILDENE TILHØRER MEG

Hallo!

Jeg prøver å venne med til Photoshop CS6, men vanskelig, det er det! Jeg viser hvordan jeg redigerer bildene mine på CS6 og Elements 9. 

Adobe Photoshop CS6Jeg følger bare Esther Westhill's eksempel her da jeg ikke er så kjent på CS6. Her er bildet uredigert ↑ Jeg går inn på Filter>Sharpen>Sharpen. Da blir bildet skarpere uten å bli kornet. ↓Så liker jeg å gjøre bildet lysere og da går jeg inn på Image>Adjustments>Brightness/Contrast. Deretter er det bare å finne ut hva bildet passer best med! Jeg pleier ikke å ta noe bestemt tall, jeg pleier egentlig bare eksperimentere til jeg er fornøyd. Her tok jeg 32 ↓Så er det egentlig ferdig om jeg ikke vil legge til noen effekter som å tegne på skyer eller legge til sol.

Adobe Photoshop Elements 11Her er bildet uredigert igjen ↑ På Elements har jeg en egen måte, høres kanskje ikke helt profesjonelt ut hehe kanskje litt noob ut, men jaja! Jeg trykker på penselen med et tannhjul ved siden av på menyen til venstre og høyreklikker for å velge Detail Smart Brush Tool. Det er slitsomt å male over alt så jeg bare tar så 2500 px på penselen og trykker på bildet, og så er hele malt lysere.Nå er det to lag på bildet så jeg går på Layer>Flatten Image. Vel, så er jeg ferdig!

Dette var to måter å redigere bilder på! Hvilken syntes du var best?

CS6:

 

Elements 9:Hemmelige steder med A10!

Publisert: 29.08.2015 @ 14:28 Kategori: Venner Kommentarer: 0 kommentarer

Hallo!

På morgenen idag startet jeg først med å levle og gjøre daglige der hvor jeg ikke er beundret, men så holdt Ati/A10 på med å finne de hemmelige stedene hun manglet, og jeg hadde mer lyst til å hjelpe henne enn å levle. Jeg hjalp henne med alle untatt en som jeg ikke husker, eller kanskje jeg husker det nå når jeg tenker meg om :o Jaja, gøy var det ihvertfall!HÅLI GA MEG SC

Publisert: 28.08.2015 @ 20:54 Kategori: Diverse Kommentarer: 2 kommentarer

Ååh jeg ble så glad da jeg logget på idag for Håli hadde kjøpt 350 sc til meg eller noe og jeg har råd til Morgan! Men så har jeg de teite målene x.x Så, Braver er snart i level 15, og jeg har blitt beundret med Fort Pinta Stranden. Jeg vil virkelig ikke at dette skal ta alt for lang tid, for nå har jeg mistet ekstremt mye tålmodighet nå som jeg har råd til en Morgan og egentlig bare kan gå og kjøpe en! :(Dressurtime

Publisert: 27.08.2015 @ 20:47 Kategori: Klubb Kommentarer: 0 kommentarerHallo! ♥

Prøver å være litt positiv nå som jeg egentlig er negativ irl i tro på at det kan gjøre med gladere ^-^

Vi hadde dressurtime idag, det kom ikke så mange som det pleier, men det var vel greit, jeg har ikke vert på på en del dager, og hestene mine har blitt møkka sure, så det går treigt å ri! Likevel gikk det ganske fint på dressurtimen, jeg tok med meg Diablo, favoritthesten min ^-^ Han var veldig flink til tross for at det gikk tregt. 

Hehe vi kunne ikke slå oppmøtet til Saturn Knights idag da ↓Dinodalen

Publisert: 27.08.2015 @ 17:40 Kategori: Bilder Kommentarer: 0 kommentarerBare elsker Dinodalen uten tåke! Særlig den "munnen" hvor man faktisk kan se hva som er inni nå! 
Jeg er utslitt, vi hadde første time i valgfag idag og jeg har fysisk aktivitet og helse, vi måtte løpe 2 kilometer eller noe, ikke at det er så langt, men det eneste jeg driver med er foto, gaming og ridning, er ikke så i så god form akkurat o.o Kom inn i mål mellom de gode som driver med sport flere ganger i uken, og de andre som driver og sitter stille. Kom alene, heh fikk litt lyst til å følge mitt eget tempo :)
Oisann skrev visst litt irl i tillegg til bildet, men hadde ikke så mye å skrive akk nå siden jeg skal logge på klokka 20.00 så :)

De tre nye Morganhestene

Publisert: 26.08.2015 @ 20:10 Kategori: Tanker og idéer Kommentarer: 0 kommentarer

Først: ÅÅH DISSE LIKER JEG :)

Det kom tre nye Morganhester idag, og en av dem var i en farge jeg har ventet evig lenge på! Den absolutte favorittfargen på en hest altså.Gosh helt fantastisk. Da skal jeg ha denne Morganen i tillegg til den mørkebrune, men jeg vet ikke hvilken jeg skal ha først. Dere kan stemme på hvilken jeg skal ha først under "Mål" på menyen til venstre, hvis det ikke går eller skjer noe tar jeg det på random.net. Elsker denne ååh! Det er helt fantastisk at Star Stable teamet har laget en hest i denne fargen :'D #amaoverlykkeligLiker denne hvite også, en liten sjarmerende pixelklomp :D Jeg har litt lyst på denne, men jeg skal ihvertfall få de jeg egentlig vil ha først. Men se på denne nydelige Morganhesten, elsker den hvite fargen på den (jeg holder hele tiden på å skrive "henne" for det ser virkelig ut som en hoppe for meg :o), dette var virkelig et godt valg av Star Stable teamet.Denne svarte er ikke helt min smak. Man ser helt tydelig krøllene i manen og panneluggen, men denne kommer dere nok aldri til å få se i stallen min. 


Jeg kan være litt av og på med bloggingen, pga 8. klasse, ridning og solialt liv. Jeg beklager dette, dere er virkelig fantastiske som fortsetter å lese bloggen til tross for dette ;D

Vi fant hesteøya og Star Stables "ende"!

Publisert: 20.08.2015 @ 18:47 Kategori: Glitcher Kommentarer: 0 kommentarer

ALLE BILDENE TILHØRER MEG

Unnskyld for å ha vert uaktiv men skolen startet denne uken, jeg fikk en ny klasse, vi fikk 14 nye elever og jeg startet på ungdomskolen.

Igår glitchet jeg og Cecilia Flowergirl på nytt da jeg fant ut hvor vi kunne utforske. Denne gangen ble det helt øst bak Firgrove, ved kysten da. Vi fulgte kysten en god stund til vi kom til en ny "usynlig vegg" som vi måtte glitche oss gjennom. Etter den veggen så vi faktisk HESTEØYA, og ved siden av var øya med paddocken som hestene blir sendt til, jeg kunne se gjerdet! Nå vet jeg at hesteøya ligger øst i spillet noen hundre meter ifra land. Etter hvert fant vi en vei vi valgte å følge, vi kom til et nydelig sted med vann på begge sider, etter det var det en gigantisk slette, og så var det litt oppover. ( Bra Ama og Cec har god kondis ;) ) Jeg så noe som lignet på en hemmelig vei og vi fulgte den og vi kom faktisk til Valedale Innsjø, eller vi var ganske mange hundre meter over. Så fulgte vi veien videre. Vi var på toppen av et kjempestort fjell, der man kunne se snøen til Dinodalen og mye annet. Jeg klarte å klatre opp på en av de små hevningene og vi kom faktisk til det punktet Star Stable teamet ikke hadde gjort mer. Det var noe som så ut som vann, men himmelen ble speilet godt i det og det kunne bare ikke være vann tror jeg. Det var kjempegøy! Jeg anbefaler dere å komme gjennom den usynlige veggen ved den gule lastebilen eller hva det nå enn er i Firgrove og følge vannet til dere kommer til en gigantisk grop eller noe, og så følge fjellet til dere kommer til en sti, så følge veien. Etter hvert blir veien delt i to, men bare velg en veiene møtes igjen, det går bare rundt en innsjø, kanskje lurt å velge den til venstre for da kommer man til sletten. Dette var utrolig gøy! Her får dere noen bilder! Jeg fikk ikke tatt bilder av Star Stables ende, for jeg fikk en nettfeil trolig på grunn av at vi var på enden.HESTEØYA! ;D

Vann på begge sidene ;DSletten ↑ ↓

Valedale innsjø

Onsdagens oppdatering

Publisert: 19.08.2015 @ 15:41 Kategori: Star Stable - Nyheter Kommentarer: 0 kommentarer

NY STIL, NYE SELER, NYE NAVN, NY GRAFIKK!

19.8.2015, 13.00.00
Hei alle sammen og velkommen til denne ukens oppdatering.

Helt nye antrekk
Klesbutikken på Jorvik City kjøpesenter har fått inn mange nydelige klær. Hvem ville trodd at fantastisk sommerstil bare var en liten busstur unna? På tide å besøke butikkene!

Vent...er det et isfjell jeg ser?
Ute i havet rundt Jorvik er det iskalde vannet vert for noen alvorlig digre isbiter. Vi har sett isfjell som går mot kysten et par ganger før, og på noen av dem var det noen nydelige, nye seler som kunne bli med dere hjem. Er det det samme isfjellet som har kurs mot kysten denne uken? Logg inn i spillet etter dagens oppdatering og dra til Kapp Vest Fiskelandsby for å finne ut mer!

Sel-følgelig!
Sel-følgelig!

Mens vi snakker om søte små dyr...
...så kan dere fortsatt hjelpe de traumatiserte Jorvikboerne å finne kjæledyrene sine! Stikk innom Jenna i Moorland for å komme igang.

Enda mer strandmoro!
Ikke glem at dere kan henge på stranda i Fort Pinta og hjelpe Tim med alle oppgavene hans i hele august! Fort Pinta strandløp er også tilgjengelig hele denne måneden.

Hestemarked
Eddie og Ferdinand er kjempetravle med å sette opp hestemarkedet i Fort Pinta.

Helt nye valg for klubbnavn!
Vi er glade for å kunne åpne for en helt rekke nye klubbnavn til alle de fantastiske rideklubbene deres! Furious Manatees, noen? Eller hva med Atomic Farmers Corporation? Flere valg betyr mer moro! Hygg dere med å velge fra 100 nye valg!

Forbedret grafikk
Hester og utstyret deres er i ferd med å få ny, skarp og nydelig grafikk, som betyr at spillere nå kan legge til et ekstra fantastisk utseende på de allerede nydelige hestene kun ved å følge disse enkle stegene:

- Sjekk innstillingsmenyen og klikk på Grafisk Kvalitet
- Endre på innstillingene til 'Høyeste kvalitet'
- Logg ut, og logg inn igjen
- Nyt de vakre hestene deres i all deres skinnene, nye grafikk!

Hvis dere har problemer med å få til innstillingene for den nye grafikken trenger dere bare å gå til Star Stables nettside og kontakte Kundeservice gjennom kontaktskjemaet vårt. De vil gjøre alt de kan for å hjelpe dere!

Ha en herlig uke!
Hilsen Star Stable-teamet

Tre nye Star Stable World videoer

Publisert: 15.08.2015 @ 11:21 Kategori: Youtube Kommentarer: 0 kommentarer

Ikke helt nye, men jeg kom på at jeg ikke har oppdatert dere på en uke med Star Stable youtube-kanalen, så her får dere de tre siste fra Star Stable world:

 

 

 

Prøveridning er vel lov?

Publisert: 14.08.2015 @ 19:00 Kategori: Bilder Kommentarer: 0 kommentarer

Man må jo prøveri hesten før man kjøper den? Jeg har lov til å prøveri Morganhesten later vi som :) Snille Nora lar meg jo ri sin så hvorfor ikke? :DDen Skjulte Dinosaurdalen uten tåke

Publisert: 14.08.2015 @ 16:31 Kategori: Glitcher Kommentarer: 5 kommentarer

Det startet med at jeg så Katarina Silverhill gjøre den og jeg søkte det opp på youtube. Det virket som om den kom til å ta kjempelang tid, og jeg gadd faktisk ikke å gjøre den glitchen, men etter hvert gjorde Esther Westhill den også, og da fikk jeg egentlig så lyst til å gjøre den glitchen at jeg bare gjorde den. For å gjøre det gøyere tok jeg med meg en venn :)Vi lette etter arkeologiske funnsteder, og det var som Esther sa på sin blogg, veldig enkelt. Det var utrolig fint der uten tåken også! Haha, skulle ønske at det kunne være værskifte i Dinodalen, kanskje noen dager kunne være uten tåken og noen dager med? :)

Det er utrolig fint ikke sant? Jeg syntes dere også burde prøve den glitchen, til tross for at den tar ganske lang tid å utføre. Slenger på to bilder til jeg :) Bare for å friste dere ;)

Ny musepeker

Publisert: 14.08.2015 @ 13:30 Kategori: Nytt Kommentarer: 2 kommentarer

Det var de som vant avstemningen, likte den veldig godt selv. Den ryddigste av alle og sånn. Når jeg tenker meg om skulle jeg kanskje tatt en blå? Nei, vi får se :)

Dressurtime

Publisert: 13.08.2015 @ 20:50 Kategori: Klubb Kommentarer: 0 kommentarer

Idag hadde jeg dressurtime med klubben. Vi kom ikke så mange, kanskje 7 eller 8 stykk, men det var greit, ikke så mye styr for meg :) Vi jobbet ganske mye med å spre oss rundt på banen, det er som ridelæreren min sier, "dere har en hel ridebane, da trenger dere ikke ri tett oppi hverandre og bruke kun en langside". Så lærte jeg dem serpentiner, de lærte det etter hvert. Det holdt vi på med en stund også. Syntes timen var ganske grei jeg.

Onsdagens oppdatering

Publisert: 13.08.2015 @ 13:30 Kategori: Om oppdateringen Kommentarer: 0 kommentarerALLE BILDENE TILHØRER MEG

På onsdag fikk vi et nytt minioppdrag. Katten til Jenna hadde rømt. Jeg var så flink at jeg brukte en halv time på å finne den... Vi fikk et par sko som takk. Ikke helt min smak... Så fikk vi nye klær, som jeg som vanlig ikke fant, jeg håper vi snart får en funksjon som gjør at vi ser de nye tingene, for eksempel et banner som det står "NY" på eller noe.Trappeleken

Publisert: 10.08.2015 @ 20:40 Kategori: Klubb Kommentarer: 0 kommentarer

Idag hadde vi trappeleken med klubben. Vi kom en ganske god del, jeg var litt sen men kom i tide til start, hehe. Vi hadde mange forskjellige spørsmål, noen av dem kunne jeg ikke svaret på, men det gjorde ingen ting for jeg var først til å svare på de første spørsmålene, jeg derfor var jeg nesten halvveis når de andre var på første trinn. Vennene mine ble litt irritert på meg men det er klart xD Jeg klarte å vinne også. Det var veldig gøy med trappeleken, ikke helt favorittaktiviteten min, men det er greit en eller to ganger. Takk Gud for at jeg skriver fort xD

Musikk

Publisert: 09.08.2015 @ 14:00 Kategori: Tanker og idéer Kommentarer: 2 kommentarer

Hører dere på musikk mens dere spiller? Musikken virker ganske motiverende på meg, så jeg får mer lyst til å trene hesten min og gjøre daglige oppdrag. Jeg hører ikke på noen helt spesiell musikk, jeg hører heller på en radio. nrj.no/player anbefales :) Hva hører dere på?Åpent hus i Jorvikstallen!

Publisert: 08.08.2015 @ 14:41 Kategori: Oppdrag Kommentarer: 2 kommentarerALLE BILDENE TILHØRER MEGPå oppdraget skulle vi først hente tre hester til en nybegynnergruppe. Så måtte vi stelle dem og sale på, men mange av salene var borte. Stein hadde mistet dem på veien fra salmakeren, og vi måtte finne dem. 


Vi fikk to nye løp også. Jeg likte dem veldig godt, det andre likte jeg best for det er lengst og det er det flest hindre i.
Når vi hadde funnet salene måtte vi pusse dem med salsåpe siden de hadde blitt skitne.

Jeg tok imot nybegynnergruppen og la merke til at de faktisk hadde ordentlig sits! Et tegn på at vi endelig får en ordentlig sits snart?Jeg tok dem med på ridetur til Jarlaheim, og vi ble der en stund før vi dro hjem igjen. Nybegynnerne red i arbeidstrav, tegn på at vi får litt mer avansert dressur snart også?Det siste vi gjorde var å prøve det andre løpet. Det var utrolig gøy! I tillegg var det to svaner i vannet! :-)

Likte dere oppdragene? Jeg likte dem kjempegodt! Dette blir det eneste innlegget for idag da jeg drar på overnatting hos bestevennen min :D
Hjemme igjen!

Publisert: 07.08.2015 @ 11:36 Kategori: irl Kommentarer: 0 kommentarer

Åh, jeg har gledet meg så utrolig mye til å gjøre oppdragene! Og å komme på aktiviteter. Jeg skal lede en sprangtime ikveld. Jeg er ikke så god på sprangtimer på spillet, heller irl, men men ^-^ Det får vel gå på en måte! Ønsk meg lykke til :oDin favoritthest

Publisert: 06.08.2015 @ 18:00 Kategori: Hestene Kommentarer: 0 kommentarer

Hvilken av dine hester er din favoritthest? Jeg elsker palomino og brokete hester, jeg har jo Braver som er broket, men Diablo er klar favoritt. Jeg elsker den palomino fargen hans! Elsker også min andre hest Solo, men Diablo er nok litt mer spesiell for meg.Stallen min

Publisert: 06.08.2015 @ 13:00 Kategori: Bilder Kommentarer: 0 kommentarerJeg har Quarterhestene og Tobianoen min da, som jeg egentlig ikke har så mye bruk for. Og så har jeg en jeg kan bruke i Dinodalen. Fin stall jeg har :)

Nissen Athy

Publisert: 05.08.2015 @ 18:00 Kategori: Klubb Kommentarer: 1 kommentar

Igår kom julenissen! Hun hadde veldig problemer med å komme seg opp i pipa, men fikk det til til slutt Cx Vi andre kom oss ganske lett opp da. Så fikk alle gave (sier vi). Jeg er så glad i denne klubben! :D

Det blir bare to innlegg idag og imorgen, da jeg ikke orker å tidsinnstille tre innlegg for hver dag.Braver i level 9

Publisert: 05.08.2015 @ 14:00 Kategori: Hestene Kommentarer: 0 kommentarer

Nå gleder jeg meg til jeg blir ferdig med alle hestene! Det tar så utrolig lang tid for meg å leve, men det er vel verdt det! Braver skal bli min nye klubbhest, siden han er en av rasene som er klubbhest. jeg skulle så gjerne kalt ham Bravewing, men det går ikke så det ble Bravefighter. Men kallenavnet er ihvertfall Braver :)Klubbmøte - Første aktivitet på 4 uker!

Publisert: 04.08.2015 @ 20:52 Kategori: Klubb Kommentarer: 1 kommentar

Nå må jeg si at jeg har virkelig savnet å dra på aktivitet med klubben! Idag var jeg ute med pappa, så jeg kom hjem litt sent, tidsnok til å gå på aktivitet. Vi hadde bare klubbmøte da. Imorgen drar jeg hjem. Vi drar til båten klokka 3 eller noe, og kommer fram til Arendal overimorgen kveld, vi pleier vel å komme hjem klokka 9-10 på kvelden! Åh som jeg gleder meg til å ligge i sengen min igjen ♥_♥ Men, jeg skal ha sprangtime på fredag, første dagen hjemme, gleder meg! Endelig får jeg dra på aktiviteter igjen!

Jeg satt litt oppi Hålli ^-^

Hvilken musepeker?

Publisert: 04.08.2015 @ 18:00 Kategori: Avstemninger Kommentarer: 4 kommentarer

Det er kanskje litt for få lesere for denne avstemningen men jeg prøver. Hvilken musepeker vil dere se på bloggen? Dere har 7 valg. Jeg har latt mamma og pappa stemme på en, og jeg har stemt på en, alle er fine men jeg vil bare vite hvilken leserne mine vil ha! :-)

1: DEN SOM ER NÅ

2:
Sun 4
3:
Rainbow Arch Over Clouds
4:
Andalusian Horse
5:
Chestnut Horse
6:
Fruity Lemon Heart
7:
Unborn 8.0 Red Pointer

STEMMER:

5: To
6: Én
7: Tre

Nærmere Islandshestene?

Publisert: 04.08.2015 @ 16:07 Kategori: Tanker og idéer Kommentarer: 0 kommentarer

Igår kom jeg til å tenke på noe. Vi ønsker oss jo Islandshester på Star Stable, mange har det som sitt største ønske, og jeg tror faktisk at vi nærmer oss. I det siste har vi sett nye fasonger på hestene, og nye bevegelser. Noe som er klassisk for Islandshesten er tølten og passgangen. Star Stable teamet har vist at de kan sette sammen helt nye måter å bevege seg i de forskjellige gangartene, og jeg tror det er et tegn på at vi nærmer oss tølten og passgangen. Formen er ikke noe problem, vi har jo både små og store hester på spillet, så det tror jeg teamet lett får til. Den store rufsete manen og den robuste pelsen er vel ikke noe problem? Hva tror dere? Nærmer vi oss?

Bilde: tumblr

Supernova aka Snapple

Publisert: 04.08.2015 @ 12:00 Kategori: Hestene Kommentarer: 0 kommentarer

Supernova | Snapple | Jorvikisk ponni | F. 2005 | Ponnimesterskap | Ponnidressur | Tur ?

Snapple er en kjempesøt liten ponni. Han elsker å bukke og teste rytteren og er ganske rampete, men det er noe av det som gjør ham kjempeskjønn. Han er veldig flink til å løpe og elsker å løpe med andre hester, serlig ponnier da. Ponnimesterskap er noe han er veldig god på, og holder lett samme takt som de raskeste ponniene. Jeg har hatt ham utrolig lenge, nærmere 2 år tror jeg, han var vel min fjerde hest. Jeg har rukket å bli veldig glad i ham, og kjenner ham veldig godt. Han elsker forresten å bli ridd på tur og med andre ponnier, det beste han vet er å løpe i lag med andre ponnier, som om han kan føle friheten, haha, og han kan virkelig sette sammen noen heftige bukkesprang, men det er ganske gøy det. Klassisk for små ponnier er jo at de pleier å være feite men det er noe Snapple aldri har vert, noe jeg er ganske glad for egentlig.

Firestone aka Kygo

Publisert: 03.08.2015 @ 18:53 Kategori: Hestene Kommentarer: 1 kommentarFirestone | Kygo | Quarterhest | F. 1999 | Mesterskap | Galopp ?

Firestone fikk navnet sitt etter Kygo's sang. Kallenavnet ble etter Kygo, haha elsker ham c: Kygo er en veldig fin galopphest, og derfor driver jeg også mesterskap med ham, da han løper ganske fort. Han liker å konkurrere mot andre, og liker å løpe fra de andre, det gjør han til en meget god mesterskapshest. Jeg har ikke hatt ham så lenge, men han har vert med på et par klubbaktiviteter, liker det ikke så godt, det har jeg heldigvis andre hester til. Han er veldig snill å ri, men kan bli lutt sur når man steller ham, men han blir snillere etter hvert som rytteren finner ut hva han liker og ikke liker. 

Verdens smarteste lille jeg

Publisert: 03.08.2015 @ 10:55 Kategori: Diverse Kommentarer: 1 kommentar

Gjett hvor smart jeg er B-) Alt for smart. Fordi jeg fant faktisk ut at jeg kunne kjøpe meg en ny sløyfe og en ny hjemmestall uten å vente noe lenger på å få Morganen min. Joda, så kostet de 770 Star Coins og jeg hadde 184 når tingene var kjøpt så det gikk jo greit. Nei, så fant jeg ut at de kostet 790, så smart var jeg, så det blir faktisk en ekstra uke med venting. Jeg tror jeg skal bli enda litt smartere og tenke meg om før jeg gjør ting.Det er vel lov til å smug-ri dem?

Publisert: 02.08.2015 @ 19:00 Kategori: Hestene Kommentarer: 1 kommentar

Ok ok, jeg klarte ikke å vente med å få min egen Morgan så igår fikk jeg trene Morganen til Holly Ponydotter og Nora Swiftlund. Begge var cremello, men det gjorde ingen ting for det er jo Morgan! Ååå, jeg bare elsket gangartene, og ihvertfall hoppene! Disse hestene er garantert de beste Star Stable teamet har laget til nå! Haha, jeg tenker Morganen min skal bli spranghesten min :-) Jeg kan ikke vente til jeg får en, men samtidig får jeg jo ri dem likevel. Jeg har hestetrener på Amanda da jeg ikke liker å levle egentlig men Morganhestene gjør det faktisk litt gøy :o Jeg har lover Emily Puppydotter å levle hennes også da... Haha, det blir nok vanskelig å fullføre målene, men litt ferie må jeg vel ha i sommerferien?

Nora's hest:Jeg elsker at de beveger på ørene! Her er Holly's:Bravefighter aka Braver

Publisert: 02.08.2015 @ 17:30 Kategori: Hestene Kommentarer: 0 kommentarer

 

Bravefighter | Braver | Tobiano | F. 2009 | Race | Tur | Western ?

Braver er en av de nye hestene på øya. Han er bare 6 år og har en del igjen å lære, men er utrolig flink til å løpe og liker western. Han er ikke så rask enda, men det holder vi på å trene opp. Han er veldig glad i å bukke når vi ikke er på banen, og er en livlig og fin hest å ha, men hvis han ikke kjenner rytteren kan han finne på å teste deg. Først når han begynner å kjenne rytteren er han en utrolig nydelig hest! Da han var ny red jeg ham bare på banen, og det viste seg å lønne seg siden han samarbeider utrolig fint og er kjempelydig. Jeg gleder meg til å bli ferdig med å trene ham, og se hva som kommer til å bli av ham!

Bravefighter's tur

Publisert: 02.08.2015 @ 13:00 Kategori: Hestene Kommentarer: 0 kommentarer

Så nå som Tara er ferdig er det jo Breaker's tur til å bli trent! Han er så utrolig fin synes jeg! Jeg elsker fargene hans, det er ikke likt på begge sider, sånn som Star Stable teamet har gjort med Chincoteague ponniene. Han er helt klart en av de fineste hestene jeg har. Og så gleder jeg meg til han kommer i level 15 for da er jeg ferdig med absolutt alle hestene mine igjen! Før hadde jeg det jo sånn at jeg ikke kunne få noen ny hest før alle hestene mine var i level 15, men så syntes jeg bare det var kjedelig å levle og så ble det slutt på regelen min. Nå synes jeg egentlig at det er greit igjen. Joda vi får se hvor lang tid det tar!

Nå har Windows 10 kommet ut og jeg skal laste det ned gratis på PCen min! Men pappa lar meg ikke gjøre det før vi kommer hjem fra Estland, men si meg, er det noen som vet om man mister tingene man har på PCen når man laster ned Windows 10?Spar Stable With Stacy #7

Publisert: 01.08.2015 @ 13:33 Kategori: Youtube Kommentarer: 0 kommentarer

4 timer siden fikk vi en ny episode av Star Stable With Stacy! Vær så god ;)Et av målene nådd!

Publisert: 01.08.2015 @ 11:30 Kategori: Diverse Kommentarer: 0 kommentarer

Takket være min beste venn Luca Pinkstar fikk jeg ponnien min i level 15 igår! Jeg hater å trene ponni, men det gjør jo ikke Lux, så Tara gikk lett oppover i level etter det! I tillegg har jeg blitt godt likt med bobcats og beundret med stonegrounds ekspedisjon, som jeg valgte å ikke sette som et av målene fordi jeg manglet 25 poeng da jeg satte opp målene. Jeg er ganske fornøyd til nå, men det kommer til å ta utrolig lang tid å bli ferdig med målene, det verste blir arkeolog-tingene. Det er det verste jeg vet på spillet, men jeg liker at man får klær når man har fullført de forskjellige skjelettene. Det har fått godt over 4000 poeng der nå, og har under 2000 poeng igjen... Det synes jeg da er litt for mye vel? Off jeg får ihvertfall ikke gi opp og pushe meg videre. Jeg har egentlig et sterkt ønske om å få oppdrag med bobcats når man får mer omdømme :o