hits
Unborn 8.0 Aqua Pointer

Amanda Lightninggirl

Amanda Lightninggirl 15, Arendal
Jeg bor i New Hillcreststallen med mine flotte pixelhester. Her på bloggen kommer det Star Stable Online, verdens største online hestespill! OPPMERKSOMHET! Har dere tips til kallenavn til hestene under som ikke har kallenavn enda? Det er fullblodshester og hannoveranere :D Kommenter på innleggene mine med forslag!

Design

Laget av Lisa
Jeg redigerer det selv, det ser ikke sånn ut originalt.

Meny

Søk

Blogger jeg leser

Hestene mine

Linker er ikke satt i på hestene det står # på <3

Katalog for klær og saltøy!
Foreløpig er det ikke noe norsk.

Arkiv mned: november 2016

Mustangene er her!

Publisert: 27.11.2016 @ 20:51 Kategori: Tanker Kommentarer: 0 kommentarer

Herregud. H-e-r-r-e-g-u-d. Nå er de her. Mustangen er her!

Jeg har ventet så utrolig lenge på mustangen, og nå er det faktisk her! Jeg kan nesten ikke tro det, men joda, de er her :D

La oss starte med denne svarte. Den falt ikke i smak hos meg, siden de fleste svarte hester ikke gjør det. Jeg vet ikke hvorfor, men det er noe med alle de hvite og svarte hestene på spillet som gjør at jeg ikke liker den så godt. Så denne kommer jeg naturligvis ikke til å kjøpe.

Wow... Denne er virkelig noe for seg selv! Jeg elsker denne, både fargen og hvordan den ser ut. Jeg elsker formen på mustangen og sånn, og denne fargen var bare helt nydelig. Jeg elsker pintoer, og denne kommer nok til å komme hjem til meg en dag, kanskje om 5 uker (nyttårsaften :o), kanskje om noen flere uker, for det var jo en til som jeg likte veldig godt!

Og det er denne brune mustangen. Den var helt nydelig, og jeg har utrolig lyst på denne også! Jeg vet ikke helt om jeg skal ha den pinto eller den brune, men jeg har en anelse om at det egentlig kommer til å bli den pinto... Men vi får se!

Du får kjøpt disse på Marleys gård for 969 sc. Minstelevel er level 7.

Disse mustangene kan bukke også! Du bare trykker på mellomrom mens du står stille, og så bukker den, som Lippizaneren som tar en levade når den står stille og man trykker mellomrom.


Det er veldig lite blogging av meg, jeg vet, men nå har jeg veldig mye skole og andre ting. Jeg er med i ballkomiteen, og ballet er 12. desember så jeg har veldig mye jobb. Dessuten skal vi ha tentamen på tirsdag, torsdag og neste mandag, og derfor må jeg øve og derfor blir det også lite PC på meg :) Håper dere forstår dette!

På tide å oppdatere bloggen?

Publisert: 20.11.2016 @ 19:23 Kategori: Tanker Kommentarer: 0 kommentarer

Jo, det tror jeg, det er så lenge siden sist... Hoho


Tre nye varianter!

Forrige uke slapp SSO-teamet tre nye varianter av rasene Lippizaner, Welsh og Friesisk sportshest, og dette er første gangen jeg har alsket alle tre! Egentlig håper jeg på å få alle tre hjem, men det er jeg selvfølgelig alt for fattig til, som vanlig... .-.

Let's talk about this cutie *-* Egentlig har jeg ikke likt de andre Welsh'ene så godt, så jeg har ikke prioritert å kjøpe dem, men dette er faktisk veldig fin! Det kan være at jeg kommer til å kjøpe den! Enten denne eller den palomino, hvis den dagen jeg skal kjøpe Welsh kommer... xDDenne Lippizaneren er såå nydelig! Jeg husker jeg SKULLE ha hvit, siden det er den eneste ordentlige realistiske, fordi alle Lippizanere er hvite, men det ble den grå for den var finere, men så kom denne... Jeg vet ikke helt om det er denne jeg heller vil ha, men hvis jeg har noen sc til overs kommer jeg garantert til å kjøpe denne!

Jeg har heller ikke noen Friesisk sportshest i den nye versjonen, og hvis jeg skal få meg det en dag kommer det til å være enten denne, eller den røde. Vanligvis liker jeg egentlig ikke de hvite hestene på spillet, og jeg tror faktisk ikke at jeg har en eneste helt hvit hest... (?) Men denne var faktisk veldig fin! Jeg synes SSO-teamet har gjort en veldig god jobb med de tre nye hestene!


Skygger!

Nå har det også kommet skygger til spillet, som man heldigvis kan slå av og på. Jeg var litt skeptisk når jeg så på bildene, men når jeg kom inn på spillet fant jeg ut at disse skyggene var egentlig veldig fine! Det gir spillet mer dimensjon, og jeg snes egentlig hele grafikken blir mye finere! Problemet for noen er at du får lavere FPS, så spillet kan lagge. Dette er tilfellet for min PC, så jeg kommer nok ikke til å bruke denne funkjsonen hele tiden, men jeg kommer alltid til å ha den på bilder, og noen andre ganger hvis jeg føler for det.

Du slår av/på funksjonen ved å trykke på Telefonen>Alternativer>Grafikk>Skygger

Jeg prøvde meg på et par bilder mens jeg var på vei til den nye Welshen, og jeg synes bildene ble ganske fine! Her er et av bildene jeg tok :D


MUSTAAANG!!!!! !!!    !!!! !! ! !!!!!!!!

Ok, ingen vet hvor mye jeg har ønsket meg denne hesterasen og hvor lenge jeg har ventet, dette er fantastisk! Og den kommer til spillet allerede på onsdag!

Og utifra videoen som SSO-teamet la ut på instagram kan den bukke tror jeg? :O


Nytt område!

Jeg tror dette nye området kommer til å ligne litt på New Hillcrest, kanskje dette er selveste Jorvik City? Jeg vet egentlig ikke så mye om dette området, for jeg holder meg ikke utrolig oppdatert på dette lenger, men jeg tror dette kan være Jorvik City? :D
Takk for at dere leste gjennom dette lange blogginnlegget! Jeg håper dere likte det! Gjerne legg igjen en kommentar om tanker dere har rundt det nye orråde, mustangen og alt det jeg skrev om :D