hits
Unborn 8.0 Aqua Pointer

Amanda Lightninggirl

Amanda Lightninggirl 15, Arendal
Jeg bor i New Hillcreststallen med mine flotte pixelhester. Her på bloggen kommer det Star Stable Online, verdens største online hestespill! OPPMERKSOMHET! Har dere tips til kallenavn til hestene under som ikke har kallenavn enda? Det er fullblodshester og hannoveranere :D Kommenter på innleggene mine med forslag!

Design

Laget av Lisa
Jeg redigerer det selv, det ser ikke sånn ut originalt.

Meny

Søk

Blogger jeg leser

Hestene mine

Linker er ikke satt i på hestene det står # på

Katalog for klær og saltøy!
Foreløpig er det ikke noe norsk.

Kategori: Tanker

De nye animasjonene

Publisert: 23.11.2017 @ 17:51 Kategori: Tanker Kommentarer: 0 kommentarer

I det siste har sso-teamet jobbet mye med nye animasjoner til spillet, og jeg er utrolig fornøyd med hvordan spillet utvikler seg! Selv om det selvfølgelig kommer noen bugger inn i spillet underveis, er det ikke store, plagsomme bugger. Jeg har lagt merke til at man sitter ganske lagt bak på enkelte raser, så det kan se rart ut å bruke sal, og huden noen ganger vises gjennom støvlene, men utenom det har jeg ikke merket så mye mer.

Jeg er veldig fornøyd med den nye ridestilen og sitsen! Den vi har hatt fra starten var jeg blitt vant til og den plagde meg ikke så mye, selv om den ikke var særlig fin. Deretter husker jeg at sso-teamet oppdaterte ridestilen litt, og den nye versjonen hatet jeg. Rytteren ble sittende og nesten riste følte jeg, og den beveget seg utrolig mye, og var på en måte litt slapp. Nå håper jeg at Star Stable teamet har endt opp på et punkt de er fornøyd med, for jeg er virkelig fornøyd! Jeg liker særlig godt at tøylene ikke er helt løse lenger, og at rytteren ikke rister lenger, men faktisk følger litt bevegelsene til hesten.

Også den nye spilfiguren har blitt forbedret synes jeg. Håret har blitt veldig mye finere, og nå foretrekker jeg faktisk å ikke bruke hjelm. Øyene har fått litt mer følelser og liv i seg, og jeg synes bare grafikken har forbedret seg ganske mye.

Liker du de nye animasjonene og grafikken?

Den nye villhestfunksjonen

Publisert: 22.11.2017 @ 21:07 Kategori: Tanker Kommentarer: 0 kommentarer

Den etterlengtede onsdagen kom endelig! Kanskje noen år for sent, for nå er ikke min interesse for det like stor, men den kom. Star Stable teamet har endelig satt inn en villhestfunksjon! Jeg husker at i sommer utestengte teamet spillere som hadde lagt ut villhestbilder på instagram, fordi de glitchet seg til villhestfunksjonen på en ulovlig måte. Allerede da var det mange som begynte å stille spørsmål. Holdt teamet på med å lage en lovlig funksjon for å kunne bli villhest?

Jeg husker at da jeg var mindre sendte jeg masse poster til sso-teamet med idéer, og deriblant villhestfunksjonen. Nå føler jeg ikke den er like nødvendig, jeg tror den kommer til å bli ganske mye brukt av meg til bilder, men jeg kommer nok ikke til å løpe rundt som villhest på spillet for gøy.

En av favorittene av fotoshootene jeg har hatt er den jeg hadde av Tara og regnbuen ifjor. Hun var villhest, men på ulovlig vis (I know, I'm a bad girl yes). Nå kan jeg endelig få tatt villhestbilder på en lettere måte, og jeg tror det kommer til å bli ganske mange flere av dem. Denne nye villhestfunksjonen kommer nok ikke til å bli mest brukt av meg, men jeg tror jeg kommer til å bruke den en del til å ta bilder!

Hva er dine tanker om denne nye oppdateringen? Kommer du til å bruke den mye?

Pandoria er fantastisk

Publisert: 21.11.2017 @ 19:23 Kategori: Tanker Kommentarer: 0 kommentarer

Jeg skulle faktisk virkelig ønske at Pandoria var et sted man kunne dra til når man vil. Er jeg den eneste? Hele stedet ser helt utrolig ut, og jeg elsker fargene, dyrene og alt med det. Selv om det skal være et veldig dårlig sted (jeg har tenkt på det som Jorviks helvete), er omgivelsene helt utrolige, og jeg ville ikke klaget om jeg skulle blitt fanget der inne en stund, hehe. Jeg må bare skryte av hvor gode de i Star Stable teamet har blitt til å designe, og tegne. Jeg prøvde meg på 3D-tegning idag, og jeg skal si det er noe av det vanskeligste jeg har gjort, så alt det sso-teamet har gjort er utrolig imponerende. Jeg gleder meg utrolig mye til det nye området bak Firgrove, Mistfall åpner, og jeg har egentlig ganske store forventninger. Desember blir bra, både irl og på spillet!

Jeg skulle virkelig ønske man kunne eie disse flyvende skapningene xD

Nye pintoarabere!

Publisert: 20.11.2017 @ 16:35 Kategori: Tanker Kommentarer: 0 kommentarer

Den nest siste oppdateringen brakte med tre nye pintoarabere. Jeg har ikke noen av dem enda, men jeg synes de var utrolig fine og det kan nok være at jeg bestemmer meg for å kjøpe en av dem en dag!

 

 

 

Den første jeg skal snakke om er denne nydelige blakke. Jeg elsker gule hester, og denne er ikke noe untak. Jeg liker veldig godt de nye pintoaraberne i motsetning til de andre vanlige araberne, fordi de vanlige synes jeg kan se veldig animerte ut, med lite definisjon. Jeg må innrømme at jeg tenkte litt av det samme når jeg så de nye på bilder, men når jeg dro for å se på dem selv syntes jeg de bare var utrolig nydelige.

 

 

 

 

 

 

Jeg virkelig elsker øynene på denne. Blå og grønne øyne er min favoritt og denne traff virkelig bra på blånyansen. Jeg tror dette er noen av de fineste øynene en hest på spillet har. Fargen på resten av hesten var desverre ikke noe jeg kunne tenkt meg å ha. Grå hester er veldig fine, men ikke akkurat denne nyansen. Jeg har sett flere hester på spillet med denne nyansen av grå, og det er ikke noe jeg noen gang kommer til å kjøpe.

 

 

 

 

 

Denne er favoritten av de tre som kom for snart tre uker siden. Jeg elsker fargen på den, og at den har spredte flekker over hele kroppen. De hestene som har trivselsflekker er de jeg liker best på spillet, fordi det gir en liten variasjon av nyanser i pelsen, istedenfor å kun være ensfarget. Det kan fort bli kjedelig når det er snakk om animasjon. Øynene må jeg også nevne noen ord om. De er klart favoritten min av øyne på spillet (øyefetish much? Haha.) Jeg synes de nesten har en slags galaxy-effekt, for de er ganske dypt blå, med en slags lillafarge i seg, nesten som håret mitt. Jeg synes det var utrolig kult, og egentlig er selve hesten, alt-i-alt veldig godt gjennomført.

 

 

 

 

Kommer jeg noen gang til å skaffe meg en av disse hestene? Kanskje den siste. Jeg har mens jeg har skrevet dette innlegget fundert over om jeg vil ha en av disse nye araberne, eller bare fortsette på fullblodshest og hanoveraner-samlingen min. Det har gått en veldig god stund siden sist jeg kjøpte en rase utenom engelsk fullblods og hanoveraner, så det kan faktisk tenkes at jeg om to lørdager kjøper en pintoaraber! Noe som jeg så nå, som irriterer meg veldig er at hvis jeg bare hadde hatt 10 star coins til, kunne jeg kjøpt en nå på lørdag.

Hva synes dere om de nye pintoaraberne? Hvilken er deres favoritt?

Hvordan gjøre jobbing på spillet gøy

Publisert: 04.08.2017 @ 17:15 Kategori: Tanker Kommentarer: 0 kommentarer

Det som skal til for å få penger og komme videre i spillet er selvfølgelig å gjøre oppdrag, daglige oppdrag, ta løp og alt det der, men jeg vet selv at det virkelig ikke er så gøy noen ganger. Her kommer jeg med noen tips for hva som kan gjøre det gøyere:

 • Snakk med noen
  Enten kan du chatte med vennene dine på spillet, selv om det kan være litt vanskelig når du tar løp, eller så kan du skype eller facetime. Det er ganske mye gøyere å sitte og snakke med noen mens du jobber enn å sitte helt alene.
 • Hør på musikk
  Musikk slår aldri feil. Hør på favorittmusikken din og du kommer både i bedre humør og det blir gøyere, når du har noe å høre på.
 • Hør på podcaster eller radio
  Jeg pleier også noen ganger å høre på radio når jeg spiller. Jeg er veldig glad i å høre på NRJ, for den musikken de spiller der passer ganske godt til min musikksmak.
 • Se på videoer
  Om du bruket Youtube, Netflix eller Viaplay spiller ingen rolle så lenge du har appen på mobilen, Jeg pleier å sette på en video jeg vil se, og jeg som bruker laptop setter mobilen foran skjermen så den på en måte står i sprekken mellom tastaturet og skjermen. jeg trenger ikke å se noe påå midten av skjermen når jeg spiller, så derfor kan jeg se på de videoene jeg vil, mens jeg samtidig jobber på spillet.

Så dette var noen på tips, ikke så mange, men jeg håper de hjelper :D

Stranda med Solorunner

Publisert: 21.07.2017 @ 13:25 Kategori: Tanker Kommentarer: 0 kommentarer

Hallo!

Idag har jeg for det meste jobbet inne på spillet. Jeg har levlet Solorunner som jeg enda ikke har kallenavn på, gjort daglige oppdrag og gjort masse oppdrag, mest på stranden. Jeg har ikke vært pålogget på en veldig god stund, og derfor har jeg veldig mye oppdrag jeg skal få gjort i løpet av de neste dagene, men det gjør meg ingenting for det holder meg opptatt.

Her er forresten Solorunner, som jeg ikke tror dere har sett på bloggen enda. Hvis dere har forslag til kallenavn til ham så er det bare å kommentere!

Reinsdyr

Publisert: 03.01.2017 @ 16:36 Kategori: Tanker Kommentarer: 0 kommentarer

Siden jeg ikke egentlig har vært så aktiv på sso før jeg starta å spille igjen har jeg jo gått glipp av masse oppdrag, og bare igår fikk jeg endelig tak i reinsdyret! Jeg brukte utrolig lang tid, jeg vet, men sånn er det når man ikke spiller :P

Jeg så litt gjennom bloggen min forresten og jeg fant de målene jeg hadde for 2016, og det viste seg at et av de målene var å komme seg opp i level 20, og gjett hva... 31. desember nådde jeg level 20! Det holdt akkurat, haha, jeg synes det var litt morsomt at jeg klarte å nå målet i siste liten.

Nytt år, nye muligheter

Publisert: 01.01.2017 @ 15:25 Kategori: Tanker Kommentarer: 0 kommentarer

Dette skulle bli postet igår klokka 20.00 men det ble det ikke likevel, av en eller annen grunn, men jeg får poste dette innlegget uansett :)

Vel, det er ikke teknisk sett nytt år enda, men det skjer jo om noen knappe timer :D

Nå tror jeg at jeg virkelig har fått gleden av å spille sso tilbake, og at jeg skal begynne å spille det på ordentlig! Jeg har gjort alt som går an på spillet de to siste dagene, og jeg har endelig fått råd til en ny outfit, som jeg skal bruke på mustangen min, Limeboy aka Morphe (uttales Morfi med engelsk r om noen skulle lure :P).

Vel, jeg gleder meg utrolig mye til å få satt opp sidene til de nye hestene mine og de hestene som ikke har side enda, for det er veldig lett nå, siden jeg ikke trenger å hente hestene fra hesteøye og betale for å få dem tilbake og sånn. Jeg elsker den nye stallen, synes den har blitt veldig koselig og fin.

Framover på denne bloggen kommer det muligens ikke bare til å komme star stable, siden jeg ikke spiller det hver eneste dag lenger, og spiller andre spill, men det kommer selvfølgelig hovedsakelig sso.

Godt nyttår fra meg og hestene mine, håper 2017 blir et bra år for oss alle :D

Mustangene er her!

Publisert: 27.11.2016 @ 20:51 Kategori: Tanker Kommentarer: 0 kommentarer

Herregud. H-e-r-r-e-g-u-d. Nå er de her. Mustangen er her!

Jeg har ventet så utrolig lenge på mustangen, og nå er det faktisk her! Jeg kan nesten ikke tro det, men joda, de er her :D

La oss starte med denne svarte. Den falt ikke i smak hos meg, siden de fleste svarte hester ikke gjør det. Jeg vet ikke hvorfor, men det er noe med alle de hvite og svarte hestene på spillet som gjør at jeg ikke liker den så godt. Så denne kommer jeg naturligvis ikke til å kjøpe.

Wow... Denne er virkelig noe for seg selv! Jeg elsker denne, både fargen og hvordan den ser ut. Jeg elsker formen på mustangen og sånn, og denne fargen var bare helt nydelig. Jeg elsker pintoer, og denne kommer nok til å komme hjem til meg en dag, kanskje om 5 uker (nyttårsaften :o), kanskje om noen flere uker, for det var jo en til som jeg likte veldig godt!

Og det er denne brune mustangen. Den var helt nydelig, og jeg har utrolig lyst på denne også! Jeg vet ikke helt om jeg skal ha den pinto eller den brune, men jeg har en anelse om at det egentlig kommer til å bli den pinto... Men vi får se!

Du får kjøpt disse på Marleys gård for 969 sc. Minstelevel er level 7.

Disse mustangene kan bukke også! Du bare trykker på mellomrom mens du står stille, og så bukker den, som Lippizaneren som tar en levade når den står stille og man trykker mellomrom.


Det er veldig lite blogging av meg, jeg vet, men nå har jeg veldig mye skole og andre ting. Jeg er med i ballkomiteen, og ballet er 12. desember så jeg har veldig mye jobb. Dessuten skal vi ha tentamen på tirsdag, torsdag og neste mandag, og derfor må jeg øve og derfor blir det også lite PC på meg :) Håper dere forstår dette!

På tide å oppdatere bloggen?

Publisert: 20.11.2016 @ 19:23 Kategori: Tanker Kommentarer: 0 kommentarer

Jo, det tror jeg, det er så lenge siden sist... Hoho


Tre nye varianter!

Forrige uke slapp SSO-teamet tre nye varianter av rasene Lippizaner, Welsh og Friesisk sportshest, og dette er første gangen jeg har alsket alle tre! Egentlig håper jeg på å få alle tre hjem, men det er jeg selvfølgelig alt for fattig til, som vanlig... .-.

Let's talk about this cutie *-* Egentlig har jeg ikke likt de andre Welsh'ene så godt, så jeg har ikke prioritert å kjøpe dem, men dette er faktisk veldig fin! Det kan være at jeg kommer til å kjøpe den! Enten denne eller den palomino, hvis den dagen jeg skal kjøpe Welsh kommer... xDDenne Lippizaneren er såå nydelig! Jeg husker jeg SKULLE ha hvit, siden det er den eneste ordentlige realistiske, fordi alle Lippizanere er hvite, men det ble den grå for den var finere, men så kom denne... Jeg vet ikke helt om det er denne jeg heller vil ha, men hvis jeg har noen sc til overs kommer jeg garantert til å kjøpe denne!

Jeg har heller ikke noen Friesisk sportshest i den nye versjonen, og hvis jeg skal få meg det en dag kommer det til å være enten denne, eller den røde. Vanligvis liker jeg egentlig ikke de hvite hestene på spillet, og jeg tror faktisk ikke at jeg har en eneste helt hvit hest... (?) Men denne var faktisk veldig fin! Jeg synes SSO-teamet har gjort en veldig god jobb med de tre nye hestene!


Skygger!

Nå har det også kommet skygger til spillet, som man heldigvis kan slå av og på. Jeg var litt skeptisk når jeg så på bildene, men når jeg kom inn på spillet fant jeg ut at disse skyggene var egentlig veldig fine! Det gir spillet mer dimensjon, og jeg snes egentlig hele grafikken blir mye finere! Problemet for noen er at du får lavere FPS, så spillet kan lagge. Dette er tilfellet for min PC, så jeg kommer nok ikke til å bruke denne funkjsonen hele tiden, men jeg kommer alltid til å ha den på bilder, og noen andre ganger hvis jeg føler for det.

Du slår av/på funksjonen ved å trykke på Telefonen>Alternativer>Grafikk>Skygger

Jeg prøvde meg på et par bilder mens jeg var på vei til den nye Welshen, og jeg synes bildene ble ganske fine! Her er et av bildene jeg tok :D


MUSTAAANG!!!!! !!!    !!!! !! ! !!!!!!!!

Ok, ingen vet hvor mye jeg har ønsket meg denne hesterasen og hvor lenge jeg har ventet, dette er fantastisk! Og den kommer til spillet allerede på onsdag!

Og utifra videoen som SSO-teamet la ut på instagram kan den bukke tror jeg? :O


Nytt område!

Jeg tror dette nye området kommer til å ligne litt på New Hillcrest, kanskje dette er selveste Jorvik City? Jeg vet egentlig ikke så mye om dette området, for jeg holder meg ikke utrolig oppdatert på dette lenger, men jeg tror dette kan være Jorvik City? :D
Takk for at dere leste gjennom dette lange blogginnlegget! Jeg håper dere likte det! Gjerne legg igjen en kommentar om tanker dere har rundt det nye orråde, mustangen og alt det jeg skrev om :D

Vi klarte det!

Publisert: 28.07.2016 @ 15:36 Kategori: Tanker Kommentarer: 0 kommentarer

Jeg fikk faktisk tid til å få Mentos opp i level 15 på tre dager! Jeg starta ikke på level 1 da, men uansett, så dårlig jeg er på det med levling så er dette imponerende. Nå har jeg så og si ingenting å gjøre fram til lørdag, da jeg får den nydelige nye Frieseren. Jeg har allerede valgt både hest, navn og kallenavn, så alt er klart.

Jeg håper dere har en fin torsdag!

La oss snakke om den nye stallen!

Publisert: 24.07.2016 @ 16:59 Kategori: Tanker Kommentarer: 0 kommentarer

På fredag la Star Stable teamet ut noe nytt på nyhetssiden deres, og da fikk vi en liten sniktitt på noe de har lovet oss siden starten av 2016 hvis jeg husker riktig, nemlig den nye stallen. Den kommer i utgangen av 2016, så vi har virkelig noe å glede oss til, men så utålmodig som jeg er ble jeg litt oppgitt når jeg fikk høre at det er nærmere et halvt år til. Vi har jo allerede ventet et halvt år.

Bilde tatt fra nyhetssiden på starstable.com

Vi får endelig boksdører og ordentlige bokser! Jeg har mistet telingen over hvor mange ganger jeg har spurt Star Stable teamet om vi kan få boksdører i boksene, men nå får vi enda mer ;D

En av de første tankene som slo meg når jeg så dette bildet var "jobb". Det ser jo ut som om vi må jobbe en del med disse boksene, eller? Jeg tenker på møkking av boksene og påfyll av vann og mat, og kraftfôr? Det henger hvertfall et høynett, en bøtte og en krybbe i boksen, og hva er vitsen med å ha det der når det ikke brukes? Jeg er klar over at vi har et vanntrau og en krybbe i boksene som vi ikke bruker akkurat nå, men nå som boksene skal oppgraderes, hvorfor plassere ting der bare for pynt? Jeg tenker kanskje at vi istedenfor å fôre hestene våre og gi dem vann direkte, så må vi heller fylle på mat og vann i boksene daglig? Bare det ikke blir mye ekstrajobb og slike ting er det greit for meg. Dette ser utrolig spennende ut uansett!

Hva tenker du om den nye stallen?

Noe bakkearbeid

Publisert: 18.07.2016 @ 20:33 Kategori: Tanker Kommentarer: 2 kommentarer

Idag tok jeg med meg Ruben til paddockøya, siden banen på Jorvikstallen er opptatt, og vi trente noe bakkearbeid. Han var veldig flink, og bevegde seg godt fram. Han er utrolig flink og gjør alt jeg ber ham om hele tiden, og jeg elsker å jobbe med ham :D

Imorgen drar jeg på min årlige reise til Estland, så det blir ingen spill imorgen, heller ikke blogginnlegg da jeg ikke har hatt nok tid til å tidsinnstille. Jeg skal prøve å være så aktiv som mulig på bloggen, men det kommer til å bli mye shopping og være ute på byen så jeg vet ikke om jeg rekker å være på spillet eller blogge så mye, men sånn for det bli, det er tross alt ferie! :)

Hei igjen

Publisert: 12.07.2016 @ 12:18 Kategori: Tanker Kommentarer: 0 kommentarer

Nå vet jeg ikke helt hvor lenge siden sist det er, men det må være en stund... Men jeg har faktisk holdt på en del av leserene, utrolig nok! Takk for å ha stukket innom bloggen min mens jeg har vært borte :D Nå skal jeg altså prøve mitt aller beste, det er bare at først har ikke tiden strukket til og så vipps, så har jeg glemt hele greia. Jeg har vært veldig opptatt sien ferien startet, og jeg tror jeg faktisk bare har vært på 4 ganger siden ferien starta. Enten har det vært overnattinger, fangirling (altså konserter haha), stallen/rideleir og andre irl ting. Men nå er det jo ferie også, så jeg burde få lov til å være litt slurvete med bloggen og spillet, haha.

Jeg har klart å henge med på spillet, og om tre uker får jeg råd til den nydelige nye frieseren! Jeg har til og med outfiten klar... Jeg er egentlig helt fullstendig forelsket i den nye frieseren, de er så nydelige!

Imens jeg prøver å få råd til den vet jeg ikke helt hva jeg skal gjøre, jeg må hvertfall få levlet Mentos opp i level 15. Men hvem er Mentos? Det får dere vite ikveld ;D

Fans og youtube

Publisert: 16.05.2016 @ 18:26 Kategori: Tanker Kommentarer: 1 kommentar

Det er visst mye lettere å bli kjent gjennom youtube enn bloggen. Og i det siste har jeg blitt stoppet utrolig mange ganger hver dag, og fått mange fanbrev, men de fleste har aldri hørt om bloggen min. Bloggen er en mye hardere jobb, men youtube tar lenger tid. Jeg er ikke så flink til å holde meg aktiv på youtube jeg... Igår fikk jeg bestilt et nytt headset, siden mitt gamle er helt brukt opp og ødelagt, og det som jeg har bestilt har mikrofon i tillegg, så jeg lurer på om lyden også blir bedre. Det nye tastaturet mitt har ganske så høye klikkelyder, så jeg er ikke sikker på om dete får høre noe særlig mindre av klikkelydene fra tastaturet uansett. Men lyden fra meg blir muligens bedre.

Men, det var ikke dette jeg skulle snakke om! Som sagt har jeg blitt stoppet mange ganger i det siste og fått høre at det er mange som elsker youtubevideoene mine, og noen få har også hørt om og lest bloggen min. Og det gir meg motivasjon til å jobbe på videre. Jeg får ganske så dårlig samvittighet når det gjelder de som liker videoene mine, da jeg nesten aldri legger noe ut. Så jeg prøver å finne en måte å bli mer aktiv på.

Jeg tenker på å bruke mer tid, og ikke bare haste med å filme og redigere. Filmingen er ganske grei å holde på meg, men redigeringen er verre. PCen min er ikke den kraftigste, og det tar tid å kunne redigere og ikke minst lagre de lange videoene. Dessuten gjør jeg nesten aldri alt jeg egentlig har planlagt. Hvis jeg vil filme hele oppdraget, og jeg må vente en dag, kan jeg ikke vente med å legge ut videoen etter første dag, så jeg bare gjør det i to klipp, og legger ut dag to dagen etter. Og dette kommer det ikke mye praktisk ut av. Og jeg ender opp med å kanskje legge ut fire videoer, fire dager på rad en uke, og neste uke kommer det bare én video. Om dette er tilfelle ville jeg heller hatt to dager i en video som jeg f.eks. legger ut på fredag (dagen etter at jeg er ferdig med de to dagene), og så legger jeg ut de to siste dagene på tirsdag. Dette er mye mer praktisk og det gjør meg til en flinkere youtuber. Jeg kommer til å oppsummere onsdagens oppdatering og gjøre oppdrag på youtubevideoene mine. Mer om dette kommer nok senere.

Etter dette lange innlegget slenger jeg bare med et bilde av en fan som kom bort og snakket litt med meg idag morges :D Alltid koselig at dere kommer bort og sier hei!Åh, en ting til... Jeg har byttet hår! Nå har jeg det håret jeg hadde før jeg ble hacket. Jeg var utrolig fornøyd med det, og det er jeg fortsatt :D

Jobbe alene

Publisert: 08.05.2016 @ 20:18 Kategori: Tanker Kommentarer: 0 kommentarer

Ikke like gøy å jobbe med å fullføre målene alene som med andre, men det får gjøres noen ganger...

Idag har jeg egentlig ikke spilt så mye. Jeg har vært i konfirmasjonen til bestevennen min i omtrent hele dag, og kom hjem for under en time siden :P Akkurat nå sitter jeg og hører på musikk, og planlegger en langtur jeg skal ha med to venner og hestene deres imorgen! :D

Levling og levling

Publisert: 06.05.2016 @ 11:05 Kategori: Tanker Kommentarer: 0 kommentarer

Jeg og Cec kjører på, og prøver å få til å kjøpe en Welsh samtidig. Denne morgenen må jeg imidlertid klare meg selv siden jeg ikke får tak i Cec :P Blir vel daglige og slikt på meg, for å tjene penger til en outfit ^-^

Fortuna-antrekket ++

Publisert: 13.03.2016 @ 20:59 Kategori: Tanker Kommentarer: 0 kommentarer

Okei, idag har jeg tatt gravd rundt i 11 regnbuer, og jeg fikk kun én ting som jeg ikke hadde fra før. Utenom på nummer 11, da fikk jeg faktisk alle tre tingene jeg manglet, så nå er fortuna-antrekket komplett! I tillegg til dette antrekket fikk jeg MYE mat (PENGENE MINE ER SPART NOEN MÅNEDER!) og jeg tjente omtrent 10.000 jorvik shillinger, som jeg selvsagt har brukt på noe. Vel, jeg må si at regnbuen er livredderen min, og jeg vet ikke hva jeg skal ha gjort uten den haha!

Det har ikke vert så mye blogging idg, egentlig kun dette innlegget, men det kommer nok til å være lite på søndager fordi jeg bruker søndagene til å jobbe meg gjennom spillet, ta nye bilder til instagram osv, og prioriterer ikke bloggen såå mye akkurat denne dagen, men det får dere tåle! ;)

Regnbuee

Publisert: 12.03.2016 @ 18:00 Kategori: Tanker Kommentarer: 1 kommentar

Jeg elsker regnbuer! :D De er utrolig fine, men det er jo ikke så ofte man ser dem irl, ihvertfall ikke her nede i Arendal. Jeg fikk se en regnbue igår når jeg var på vei til Kristiansand, men det var bare en sånn som går rundt solen når det liksom er "riktige forhold" :P De som blir laget av regn er mye finere synes ihvertfall jeg!

Jeg synes regnbuen vi har fått på spillet er utrolig fin, og sso-teamet har vært skikkelig flinke med grafikken og slikt. Jeg håper den kommer til å vare i 2 uker som alle andre høytider gjør, for dette har jo mest sannsynlig noe med St. Patrick's day å gjøre.

Jeg kan ihvertfall si at dette ble en vedig populær aktivitet!

Blogger jeg leser

Publisert: 11.03.2016 @ 16:00 Kategori: Tanker Kommentarer: 0 kommentarer

Det er to blogger jeg leser fast, og de gir meg utrolig mye inspirasjon innen både redigering og blogging.

Disse to er selvfølgelig Esther Westhill og Esmeralda Silverforce.

Esther startet å blogge i April 2014, og har blogget mye og jevnt hele tiden utenom en liten pause hun tok forleden. Hun skriver utrolig mye bra og spennende stoff, og man kan sitte utrolig lenge og lese gjennom alt hun skriver uten å kjede seg. Dessuten er hun utrolig flink til å redigere, noe som inspirerer meg.

Esmeralda Silverforce, kjent som Esme har spilt Star Stable Online siden 2011, og blogget om dette spillet siden desember 2012. Hun er en svensk spiller, og man kan finne henne på Air Star. Hun har også en annen bruker som heter Penelope Kinglee aka Penny, som Esme lager gameplays med. Penny finner du på serveren Fluffy Unicorn. Esme blogger veldig aktivt hver eneste dag, og man har alltid noe å lese på. Hun skriver utrolig mye spennende. Dessuten er hun mitt store forbilde innen redigering. Hun motiverer meg så mye med tanke på at jeg har mulighet til å bli like flink som henne en dag!
Hun er også eier av Jorvikipedia, wikipediasiden om sso! :)

Dette er egentlig de eneste bloggene jeg leser om spill, ellers følger jeg med på noen youtubekanaler (Esther og Esme's kanaler + noen gamingkanaler som ikke handler om SSO). Utenom dette er det irl blogger om hest, og youtubere som lager sminkevideoer, og vlogger etc.

Hvilke blogger bare MÅ dere få med dere?

Skal vi kjøre på med litt Youtube?

Publisert: 08.03.2016 @ 17:44 Kategori: Tanker Kommentarer: 1 kommentar

Jeg vurderer dette hele tiden, lage gameplays av oppdragene vi får i spillet, onsdagens oppdatering og lage speedpaints, men dette er noe som er relativt nytt for meg og jeg er ikke flink til å holde meg aktiv. Hva synes dere? Vil dere at jeg skal bli mer aktiv på Youtube?

Gårsdagens dressurstevne

Publisert: 06.03.2016 @ 17:38 Kategori: Tanker Kommentarer: 0 kommentarer

Det gikk egentlig ganske bra! Det var et utrolig godt oppøte, og jeg var den første til å ri. For å være ærlig fulgte jeg ikke så mye med på de andre mens de rei, jeg bare satt på tribunen sammen med de andre og holdt på med editen til vinneren av giveawayen. Den kommer til å bli ferdig ikveld forresten! Og resultatene av stevnet får vi på klubbmøtet ikveld klokka 20:30. Vel, ikke det at jeg tror jeg kommer til å vinne ;) Jeg er ikke den perfekte dressurrytter for å si det sånn! Jeg er sprang og feltritt typen! ;P

Jeg kikket gjennom spillfilene

Publisert: 06.03.2016 @ 13:21 Kategori: Tanker Kommentarer: 1 kommentar

Og hva fant jeg? Et par hesteraser :

Om jeg ikke tar feil har vi ikke denne ukrainske ridehesten i spillet enda. Hva sier dere til en ridehest? :D

Jeg trooor egentlig at vi har denne hesten i spillet men jeg husker ikke helt riktig. Hvor kult hadde det ikke vert å få en svensk varmblods til spillet og at den så ut som de gjør i virkeligheten, sånn som sso-teamet har begynt å lage hestene? Wow!

Disse "verdenskjente" mustang-filene har vel alle hørt om? Disse har ligget i spillfilene en god stund, men vi fortsetter å holde håpet oppe og håpe på at disse helt nydelige skapningene kommer til spillet en vakker dag!

Reaksjonen min: ÆÆ WTF TRAKEHNER?! WIII
Jeg ELSKER denne hesterasen, og jeg bare ser den for meg i spillet. Jeg gleder meg så mye hvis denne skal komme til spillet!

Dette var de hesterasene jeg fant som ikke er på spillet enda, og jeg er ikke sikker på om det er alle. Hva synes dere om disse rasene? Gleder noen seg? :D

 

Jeg har gjort det igjen!

Publisert: 05.03.2016 @ 17:30 Kategori: Tanker Kommentarer: 0 kommentarer

Vel, jeg hadde 585 sc igjen av de 2000 jeg hadde forigge helg. ALT er brukt på klær, og jeg har fått meg en del siden jeg ble hacket. Men ikke nok. Det er så mye jeg har lyst på, og så mange outfits jeg har planlagt at jeg ikke har tolmodighet nok til å kjøpe alt med js, så jeg endte med 21 sc igår kveld. Og det jeg kjøpte med de siste sc'sene er:

Alt på Ama er til en rideoutfit som jeg har planlagt. Det på Doreen skal brukes på stevnet senere idag siden jeg ikke har skaffet meg klubbantrekket pga AP er en midlertidig klubb. Og så har jeg skaffet meg den etterlengtede svarte halesløyfen! Den har jeg ønsket meg sååå lenge haha, og når jeg endelig fikk meg til å bruke sc så ble det selvfølgelig denne sløyfen. Jeg gleder meg så til å bli ferdig med den grønn/svarte outfiten, for jeg tror den kommer til å bli riktig så fin! Jeg er så lei av mine 4 fullstendige outfits, og den ene outfiten kan jeg ikke bruke enda, for det er klubbantrekket til den neste klubben jeg skal være med i... Vel, jeg gleder meg bare til å få flere penger og bli ferdig med denne outfiten.

Engelsk fullblods er tilbake - Ny og bedre!

Publisert: 02.03.2016 @ 19:09 Kategori: Tanker Kommentarer: 0 kommentarer

Ååå de er så fine!!!

Den svarte falt meg ikke i smak - igjen. Ingen av de svarte hestene på spillet har falt meg i smak enda utenom Frieseren, men den er jo alltid svart :P Men de som var i Halvmånebyen, de må jeg virkelig skryte av!

Den fukse Fullblodsen, åh jeg tror jeg dør, den er helt nydelig! Denne kommer kanskje til å bli med i familien min. Sso-teamet klarte virkelig å gjøre denne fargen vellykket, det synes så mange detaljer og den skinner så fint, og dette fanget meg øyeblikkelig! Denne hesten hadde fullt med folk rundt seg også, så det er vel den mest populære tenker jeg da.

Så er det denne flueskimle da. Førsteintrykket var egentlig en grå hest med ujevn farge, men dette var fra en sniktitt-video med dårlig kvalitet. Når jeg fikk se den på spillet fikk jeg se at den virkelig var flueskimmel, og den var helt lik en av favoritthestene mine irl! Hmmm... Om jeg kjøper denne har jeg et kallenavn til den -:) Jeg kan si så mye om denne, men hvis jeg skal beskrive denne med et ord blir det nydelig, for det er den virkelig. Haha jeg tror jeg har sagt at alle er nydelige, men denne og den fukse er mine favoritter!

Jeg gleder meg til å se de neste fargene som kommer, for det kommer garantert tre nye :P Likte dere noen av disse? Hvilken skal dere kjøpe/har dere kjøpt?

Jeg får dårlig samvittighet

Publisert: 17.02.2016 @ 19:47 Kategori: Tanker Kommentarer: 1 kommentar

Amanda... Du skulle spare star coins. Men neeei. Jeg sa til meg selv at bamser får man én gang i året. Jeg har veldig lyst til å spare for jeg vil ikke bruke opp alle pengene. Ok, jeg klarte å overtale meg selv og jeg kjøpte alle bamsene jeg ville ha. Ååh, jeg har knappe 1040 sc igjen, og det er forferdelig for meg, for jeg må virkelig spare. Haha! Forrige uke hadde jeg 2000 sc, hva har jeg klart å bruke de pengene på? Joda, jeg vrt jeg er flink til  å bruke penger. Men altså jeg må innrømme at jeg får litt dårlig samvittighet av å bruke alle disse pengene... Jeg skal prøve å følge mitt eget råd nå; Ikke se på ting. Det betyr: Jeg skal ri forbi hester som er til salgs uten å se for mye på de, jeg skal ikke se på butikker og jeg skal ikke dra til kjøpesenteret. Ønsk , meg lykke til! :P

Nye hovedoppdrag imorgen

Publisert: 16.02.2016 @ 18:49 Kategori: Tanker Kommentarer: 0 kommentarer

Er det noen som gleder seg? Jeg klarer ikke vente! Men, åhh, imorgen skal jeg gjøre UTROLIG MYE lekser, så jeg vet ikke hvor mye jeg kommer til å rekke. Jeg tenker dessuten at det er best å kansje vente noen dager om jeg klarer det så det ikke blir utrolig fullstappa ruundt der hvor oppdragene der? Jeg har lyst til å se litt og ta noen bilder, men jeg er så utolmodig at jeg neppe tror jeg klarer å vente...Utifra traileren til oppdragene ser det utrolig spennende og "farlig" ut. Omg, tenk om gamle Hillcrest kommer til å bli bygget opp igjen en eller annen gang, det må se helt nydelig ut...

Hva synes du? Gleder du deg til imorgen?

Rundt om i Dinodalen

Publisert: 01.02.2016 @ 20:59 Kategori: Tanker Kommentarer: 1 kommentar

Oisann, her er det lenge siden jeg har vert! Og det merkes, for alle arkeologiske funnstedene er jo "aktive", så jeg fikk jo fylt opp inventaret mitt på null komme niks :P Tok med Tara, for hun elsker slike omgivelser som det er i Dinodalen.Så er det det nye kallenavnet til "gamle" Tara, Chincoteaugeponnien min... Kommenter hva dere vil hun skal hete! Har veldig lyst på en som heter Leia, men nå vet jeg allerede hvilken hest jeg skal kjøpe som jeg skal kalle Leia :P Har ikke lyst til å bruke det navnet på en liten ponni heller. Jeg har lyst på noe søtt til henne. Jeg kommer nok bare til å endre navnet hennes på informasjonen om henne, resten av innleggene som har henne med seg kan hun like godt het Tara, for jeg kommer jo til å slite hele livskiten ut av meg med å lete gjennom alle innleggene etter henne :P

Lite motivasjon? Ja.

Publisert: 17.01.2016 @ 21:05 Kategori: Tanker Kommentarer: 1 kommentar

Okei, dere har sikkert lagt merke til lite blogginnlegg, og dere har sikkert ikke sett meg så mye på sso heller, jeg tar noen 15 miutters besøk om dagen, men det er egentlig vanskelig for jeg har så lite motivasjon til å jobbe. Jeg trenger virkelig js, for jeg må sende alle hestene mine untatt en til hesteøya, for nå må jeg starte å kjøpe høy, jeg har visst brukt opp de 150 høyene hackeren kjøpte for pengene mine. Men jeg må virkelig ha så mye penger som mulig, for jeg må kjøpe et antrekk, det er egentlig ganske viktig, men jeg har ikke pengene. Derfor må jeg jobbe og spare, men det er så vanskelig, for jeg har virkelig ikke motivasjon! Jeg klarte å sitte en hel time og jobbe ihvertfall LITT så jeg fikk råd til den første tingen i antrekket hoho... Og dessuten har jeg skikkelig lyst på ordentlige klær, men det kan jeg ikke få før jeg har kjøpt det antrekket. Dere får vite hva det er til når jeg får bruk for det, jeg vil helst ikke snakke om det enda. Men, altså denne motivasjonen har også gått over på bloggen, så jeg har ikke blogget så mye, men jeg prøver! Jeg har et godt humør i dag, for jeg har ridd litt barbak og i halsring i dag, så jeg fikk ha det litt moro, så jeg fikk litt motivasjon også, men så har jeg klart å bli mer aktiv på instagram! Jeg pprøver å få 1000 følgere før april, og jeg har 750. Gjerne følg meg, jeg heter amanda_lightninggirl (selvfølgelig). Okei, for å være ærlig vet jeg egentlig ikke hva jeg skrev nå, jeg bare raste ned tankene mine på tastaturet :P Men takk for at dere fortsetter å titte innom bloggen og sjekke om det er nye innlegg! ♥Gammelt bilde, som jeg aldri har brukt, er fra når Epona ikke var åpent enda :)))

Tara

Publisert: 07.01.2016 @ 20:16 Kategori: Tanker Kommentarer: 1 kommentar

I går kom det tre nye Islandshester. Helt siden jeg startet å spille Star Stable har jeg letet etter en brun og hvit hest. Det har kommet en slik Tobiano, men den passet bare ikke. Tara for dessuten en Islandshest. Når jeg fikk høre at Star Stable skulle få Islandshester steg håpet mitt virkelig. Selv om jeg bare har sett og ridd Tara en gang er hun en hest som faktisk betyr en del for meg. Det høres kanskje litt idiotisk ut, men altså, før jeg møtte Tara var jeg LIVREDD og jeg mener virkelig redd for hester, jeg hylte når de kom mot meg med ørene rettet mot meg, for å se om jeg hadde noe godt til dem. Vel, Tara virket snill nok, og etter at jeg hadde ridd noen runder kom jeg over frykten min. Hvorfor var jeg egentlig redd, tenkte jeg.

Ligner litt, sant?

Hvilken av Islandshestene har du/skal du ha?

Nå har alle områdene åpnet. Eller?

Publisert: 01.01.2016 @ 19:35 Kategori: Tanker Kommentarer: 0 kommentarer

Det kan se sånn ut for mange, for nå kan man vel ikke tro at det er flere områder? Joda det er det. Kanskje ikke store områder, men det er et par av de mindre.Dere må unnskylde krysset mitt, jeg tegnet feil, og jeg glemte å ta et nytt lag over kartet.

For det første, hva skjer med Jorvik City? Jeg er ganske sikker på at det kommer til å åpne en dag. Et område åpner hvert år, og om jeg ikke tar feil åpner et nytt stort område den 16. november. Haha ikke spør meg, men jeg ser logikken i det. Jeg vet bare ikke hva som skal åpne. Jorvik City?Så har vi disse tunellene, ved Nordlenken og i Firgrove. Bak denne tunellen som er avbildet er et veldig stort område. Det er et sted langt bak her som Jorvik City befinner seg i.  Kanskje dette området åpner og kartet blir utvidet, så kommer Jorvik City med "på kjøpet"? Jeg har vert på andre siden selv (glitchet meg inn med Cec, vær så snill ikke spør hvordan, søk heller på Google) og det er et enormt område, det er veier der og store sjøer, og hvorfor skulle star stable teamet giddet å gjøre noe der om det aldri skulle åpne?

I Dinodalen har vi Askelandet som heller ikke har åpnet. Der ser vi på karet en vulkan (den lille gule flekken), og jeg er spent på å utforske det mer. Jeg har også sett en vei rett ved Nic Stonegrounds leirplass som man ikke kan gå inn i. Og den veien skal jeg si deg plager livet av meg, så nysgjerrig som jeg er. Jeg tror det kan være et lite område som åpner i våren, vi fikk jo kjøpesenteret i 2015 som kan regnes som et område.

I tillegg er det området over Goldenhills-skogen aldri blitt åpnet, det med kirkeruinene. Og det skal jeg si deg har vert der lenge, så jeg syntes egentlig at det kunne åpnet snart.

Devil's gap, i De glemte heiene har vi også. Det tror jeg må ha noe med historieoppdrag å gjøre, jeg har en liten feeling. Der har jeg også vert hue hue...En G.E.D. øy rett ved Butterhill.Skumringstempelet kan man faktisk komme seg opp i hvis man klatrer på steinene, men det burde komme en ordentlig bro også. Jeg synes det høres litt spennende ut pga. navnet. Haha, jeg forestiller meg noen ånder eller noe rundt der...Og etterlengtede Fort Maria. Hvem er det som ikke klarer å vente til det åpner? Hva skjer der? Buck fra Starshine Legacy står utenfor, og historieoppdragene er på en måte fortsettelsen på Starshine Legacy så vidt jeg har forstått det. Buck... Fort Maria... Noen ganger synes jeg at jeg trenger tålmodighet, men det har jeg altså ikke.

Hvilket stort område tror dere åpner i år? Når tror dere de mindre områdene åpner?

Hoho god jul

Publisert: 28.12.2015 @ 21:07 Kategori: Tanker Kommentarer: 0 kommentarer

Jeg tok meg visst en juleferie i år også. Jeg får så mye å gjøre at jeg nesten ikke har tid til spillet.

Jeg fikk meg en Intuos til jul, og nå skal jeg snart starte med egne linearts, skal bare trene meg litt :P Så har jeg fått meg alt det raskeste utstyret igjen! ENDELIG! :)Panneluggen tegnet jeg selv :) Det er ekstremt mye lettere å tegne hår med tegnebrett har jeg lagt merke til!

Så er det det med Brave Wings... Klubblederen er sjelden på. Folk er uaktive. Alle logga av når jeg hadde aktivitet i dag. Var kun 3 stykk med meg, men uansett. Jeg har vurdert en del, og tenkt, og jeg skal bli med i en annen klubb. Den klubben jeg skal bli med i har venteliste, så jeg sier ifra når jeg har blitt med i klubben. Jeg har kun sendt søknad, jeg vet ikke en gang om jeg kommer inn på ventelista, for det er strenge krav. hvis jeg ikke kommer inn der skal jeg søke meg inn i en annen klubb, og hvis ikke den går er det Sun Bullets som er løsningen. har vert med i et halvt år, og jeg likte det veldig godt, savner den klubben altså!

Grønt vann? Forurensing? ILDFLUER?

Publisert: 13.12.2015 @ 14:15 Kategori: Tanker Kommentarer: 0 kommentarer

Ja hva er det som skjer her egentlig? Mens jeg var på denne tølt-turen så jeg noe mystisk. Jeg har selvsagt ridd forbi denne plassen utrolig mange ganger, men jeg har aldri lagt merke til dette.Noen husker sikkert de oppdragene vi hadde i Valedale og Valedale innsjø, men det grønne vannet og jeg mistenker at dette er noe av det samme. Dette røret slipper ut noe grønt, men jeg er ikke sikker på akkurat hva det er. Men dette er helt klart noe forurensende, og jeg gleder meg til vi får oppdrag med dette.

Og så er det masse gule flekker, som ser litt ut som det glitteret som kommer opp av arkeologiske funnsteder, men de er større, og flyr rundt omkring isteden for rett opp og forsvinner. Dette ser ut som ildfluer, og jeg vet ikke om dette har noe med det grønne å gjøre, men det er i hvert fall veldig kult ;)Her er jo den giftige dammen som jeg tenkte på med en gang jeg så det grønne som kom ut av røret. Kanskje det blander seg med vannet og renner hit? Ikke vet jeg, men dette ser spennende ut! Jeg gleder meg til vi får oppdrag med dette for det får vi helt garantert!

Islandshestens tølt

Publisert: 12.12.2015 @ 14:10 Kategori: Tanker Kommentarer: 0 kommentarer

For meg ser det egentlig ut som om denne Islandshesten vi har fått på spillet har passgang og ikke tølt, flere som er enige? Nå er jeg ikke ekspert på Islandshester, men jeg kan da litt.

Jeg får dessverre ikke Islandshest før om veldig lenge, for jeg må fortsatt bruke noen Star Coins på klær som jeg fortsatt ikke har som ikke er mulig å kjøpe med Jorvik Shillinger. Men, jeg har så gode venner som stoler på meg som lar meg ri deres Islandshester, så jeg trengte ikke vente like lenge som jeg forventet!Når jeg ser på dette bildet så kan det faktisk se ut som tølt, men hesten flytter jo på begge beina på en siden nesten samtidig, eller? Jeg er veeldig forvirret. Men uansett så elsker jeg den spesielle gangarten deres!Så var det denne "lille" turen jeg gikk med hesten, som varte i EN OG EN HALV TIME, heheh. Så, jeg ble litt overrasket når jeg så på klokka. Jeg hadde visst tøltet rundt i Jorvik en ganske god stund. Men denne gangarten er utrolig spesiell, og jeg får bare enda mer lyst til å prøve tølt irl når jeg ser disse hestene på spillet. Men så har det seg sånn at jeg har ingen venner som driver med sånne gangart-greier irl, har en venn med Islandshest, men hun driver bare kos, tur og selvlagde hindre av kvister med ham.

Uansett, så har jeg skikkelig lyst på en av disse og jeg klarer ikke vente til jeg får min egen! Det er egentlig en fordel å måtte spare litt også for da har man sjans til å vente på de nye fargene også, så kanskje dere som kjøpte nettopp som ikke har råd til noe mer kommer til å angre litt på at dere kjøpte en med en gang? Jeg ender som oftest opp med en av de nyeste fargene ;)

 

Trololo her er jeg

Publisert: 11.12.2015 @ 13:00 Kategori: Tanker Kommentarer: 1 kommentarNei nei jeg har jo ikke blogget så mye. Jeg har sikkert sagt at PCen min er halv-død og jeg må bruke pappas PC til blogg, men jeg har hatt tentamensuke og er endelig ferdig med alle tre (og heldigvis gikk det riktig bra også) men så har jeg fullstappa kalender også med to bursdager denne helgen pluss filmkveld og så skal jeg ha photoshoot (ja, jeg tar bildene) av vennen min og hesten hennes. Så har jeg juleball på mandag og juleavslutning på onsdag. Vel, jeg har en god del å gjøre og jeg prøver dermed å planlegge innlegg/tidsinnstille innlegg for at dere skal ha noe stoff å lese på. Jeg går tross alt ikke lei av å blogge, og jeg blir egentlig litt deppa når jeg ikke får blogget. Jeg har jo irl blogg men det er ikke det samme som denne bloggen som jeg har blitt veldig glad i, og ikke minst er jeg skikkelig glad i leserne mine! Tihi ♥ Jeg håper dere har det greit i juletiden og at dere ikke har like mye å gjøre som meg for fy, så mye stress det er!

Applecake aka Sigala

Publisert: 05.12.2015 @ 14:00 Kategori: Tanker Kommentarer: 0 kommentarer? Applecake | Sigala | Shire | F. 1994 | Tur | Race ?

Sigala er veldig godt oppi åra, men er veldig sprek fortsatt og oppfører seg som om han hadde vert 10 år. Han har fortsatt veldig mye kapasitet til å klare mer. Han er snart ferdig med treningen og jeg lurer på om han kanskje kan brukes i mesterskap noen ganger til tross for alderen. Han er veldig sprek som sagt. Han liker veldig godt å løpe rundt på tur, og jo høyere tempo, jo bedre. Er jo det samme for meg da. Derfor tar jeg ham ofte med når jeg gjør daglige oppdrag og kappløp. Det liker han veldig godt. Ellers rir vi bare rolige turer rundt i Silverglade (som oftest), kanskje noen turer ut i Avlingsdistriktet eller Epona.

Islandshester? Islandshester!

Publisert: 02.12.2015 @ 18:00 Kategori: Tanker Kommentarer: 0 kommentarer

Ja, det stemmer! På dagens Star Stable Show fikk vi endelig se den første snutten av ISLANDSHESTENE. Jeg er skikkelig spent fordi jeg har ønsket meg isiser på spillet utrolig lenge. Jeg tror den første posten jeg sendte til Star Stable teamet var om Islandshester haha. Og siden det har alle postene jeg har sendt til Star Stable teamet (nesten alle da) inneholdt noe om de fantastiske isisene. Først så håper jeg virkelig vi får en broket isis, en brun og hvit. Det var en sånn hest som var den første jeg rei, hun var isis og het Tara. Og jeg savner henne så åhh, på den tiden var jeg livredd for hester, men det var en bursdag så jeg fikk sjansen til å gjøre det gratis xD Hvis det kommer en slik isis så kommer jeg til å kjøpe den med en gang og kalle den Tara. Ellers vil jeg kalle dem for noe islandsk.Jeg har tenkt skikkelig mye på hvordan de kom til å se ut. Noe med et stort søtt hode og skikkelig stor man og pannelugg, kanskje som ponniene våre, men sånn her ble de! Denne vi ser på bildet synes jeg er helt umåtelig skjønn! Ååh, jeg kommer til å få lyst til å kjøpe alle, og egentlig tror jeg det er mest sannsynlig at jeg får tre stykk, hehe. Jeg håper bare ikke de er veldig dyre som Shire hestene.Vi får se den samme hesten i hele traileren, så det gjør det jo bare enda mer spennende å se hvilke farger vi får! Det kommer vel nye isiser to ganger, en gang på onsdag (9. desember!!) og en gang etter det igjen. Det kommer jo alltid nye farger etter første gangen vi får hestene.Den har et skikkelig mykt trav som isiser som oftest har, det liker jeg veldig godt. Så langt i videoen mister man egentlig håpet på de andre gangartene dens, tølt og passgang.Videre ser man isisen galoppere rimelig fort i Dinodalen! Det må vel bare bety én ting?! De tåler kulde! Så langt ser de jo skikkelig vidunderlige ut! Ny favoritthesterase kanskje?HELT KLART NY FAVORITTHESTERASE! Star Stable teamet gjorde det! TØLT! Jeg har alltid hatt lyst til å tølte, men jeg har ikke fått sjansen. Vi har en isis på rideskolen, men han tølter bare hvis han vil. Og dessuten driver ikke ridelæreren min og sier "SÅ KAN DERE BRYTE AV TIL TRAV OG FORBEREDE TØLT! SÅÅ KAN DERE FATTE TØLT!" haha. Vel, når jeg så dette i videoen steg egentlig håpet for passgang også, men det fikk vi dessverre ikke. Men jaja, det kom noen nydelige ord ut av meg når jeg så dem tølte! Men jeg synes rytteren sitter litt vel lengt bak...? Ok, men nå må dere ikke bli overrasket om dere ser meg på spillet i tølt 24/7 hahah, jeg kommer til å erstatte galoppen med tølt xD

GLEDER FOLK SEG TIL ISISENE KOMMER?Juleforberedelser, advent, daglie...

Publisert: 29.11.2015 @ 18:32 Kategori: Tanker Kommentarer: 0 kommentarer

Da er advent i gang, og det betyr kun 4 søndager til jul åå :D Jul er den beste tiden på året, ja særlig julaften. Hahah, jeg lurer virkelig på hva jeg får, men jeg håper mest det blir en gaming PC og et Intuos tegnebrett C:

Nå for tiden består dagene mine på Star Stable av oppdrag når de er her, juleforberedelsene og daglige oppdrag der hvor jeg ikke er beundret enda, altså over alt i Epona og Bobcats, som har gått usedvanlig sent heheh. Vel så er det løp noen ganger også hvis jeg rekker det men det er sjeldent. Jeg har lyst til å levle opp Sigala så fort som mulig, men det går veldig sent når jeg ikke setter det først. Vel det får ta sin tid.

Nå husker jeg ikke hva som pleier å komme i den andre juleoppdateringen heller så jeg er spent :) Er det neste uke man kunne få reinsdyr mon tro?

Youtube, youtube og youtube

Publisert: 06.11.2015 @ 21:00 Kategori: Tanker Kommentarer: 0 kommentarer

Det er vel det eneste jeg holder på med akkurat nå. Jeg prøver å få spilt inn noen nye ting til youtube kanalen min samtidig som jeg prøver å lage edits til de jeg har lovet, og i tillegg skal jeg holde Ama oppe. Haha, vel det går ganske greit og jeg liker veldig godt å drive med youtube igjen. Jeg har ryddet i alle mappene på PCen min, og jeg bare elsker hvor ryddig det ser ut nå! Jeg får til og med mer motivasjon! Og, herregud, på gameplayet i går sa jeg at jeg aldri i livet kom til å klare å få gresskarløpet på under 2 minutter, men neida, i dag fikk jeg det på 1.50, og jeg fikk da månedens beste og 3. plass på topp noensinne. Vel, dette kan jeg leve med! =)

Det 30. spøkelset

Publisert: 02.11.2015 @ 21:00 Kategori: Tanker Kommentarer: 0 kommentarerJo, finnes det egentlig? Det er mange som sier at man skal få opp en gul tekst på skjermen med en beskjed om at man har funnet alle spøkelsene, men ingen har fått det enda. Samtidig er det 29 kjente spøkelser, ganske rart tall, hvorfor ikke 30? Jeg driver og leter etter spøkelse nummer 30 da jeg ikke har noe annet å gjøre, jeg orker ikke å gjøre daglige oppdrag og jeg trener heller ikke mer for alle hestene mine er ferdig. Jeg aner ikke hvor det kan være, men igår så jeg gjennom hele østre del av Silversongelven, i Dinodalen også så jeg kan trygt si at nei, spøkelset er ikke der. Vel, vi må vel bare fortsette å lete om det ikke bare er en bugg som har kommet inn i spillet som gjør at teksten ikke kommer opp.

Forresten så har Ati funnet ut av favorittglitchen min som hadde blitt "ødelagt". Jeg får laptopen min tilbake denne uken. En venn av pappa har vert og fikset den. Det viste seg at en person hadde hacket seg inn på PCen min og kontrollerte den ved hjelp av et program som vennen til pappa har fjernet. Det er det som jeg er mest red for av alle ting som kan skje med PCer, mweheh kun fordi jeg så en film som var basert på det da, men guud det kan bli ganske skummelt. Samma det, nå er det fikset. Så blir det straks fart på Youtubekanalen min igjen! Jeg og Ati skal inn i Søndre Avlingsdistrikt snart, og jeg skal filme det. Jeg har jo gjort det før med Cec og det har blitt lagt ut på kanalen min men nå har det kommet så utrolig mange fler detaljer! :D

Spennende oppdatering og greier

Publisert: 28.10.2015 @ 21:04 Kategori: Tanker Kommentarer: 3 kommentarer

Idag er det onsdag, elsker onsdagene for det er oppdatering u know 8) Dagens oppdatering var ganske stor, med tre nye oppdrag og spøkelser. Jeg har vel tatt rundt 6 spøkelser, men nå skal jeg lete etter et spøkelseskart for jeg vil ta alle. Og jeg gidder ikke lete. Tenkte å gjøre noe sammen med Athy i helgen. Vel, det ordentlige oppdraget tok skikkelig lang tid men man fikk skikkelig mye XP for det og nå mangler jeg kun 30 xp til level 18!! Jeg kan ikke beskrive hvor sur jeg ble når jeg fant ut at oppdragene var ferdig, åh kun 30 xp, og hvem vet når neste oppdrag kommer. Jo eheh onsdag hvis Ferdinands hestemarked åpner, men jeg lurer på om Halloween varer i 2 uker og det var noe om at.. Srry jeg husker ikke navnet til damen på hestemarkedet, men damen ville ikke ha åpent fordi det var skummelt eller noe 8)

Velvel, jeg brukte god og lang tid på dataen idag, og hadde god selskap av Athy, alltid gøy med en god venn å snakke med mens du gjør oppdrag! Måtte riktig nok lukke chatten noen ganger for å ta bilder og lukke chatten for å få gjort noe oppdrag, men jaja, snakke fikk jeg.

Åh, så er det irriterende mye lekser denne uken. ukeplanen var veldig kort synes jeg men jaggu meg var det veldig mye lekser i hvert fag som vi hadde lekser i. Vi har ihvertfall ikke fransklekser denne uken, takk og lov, det er den leksen som oftest tar lengst tid! :)

Imorgen prover jeg å få logget om oppdragene og oppdateringen, kan bli et langt innlegg og kan ta en god stund å skrive, men så har jeg bare sammfunsfagleksen igjen å gjøre som jeg skal ta imorgen, så jeg tror jeg skal rekke begge deler fint.

Wihu nå blir det en uke med spøkelsesjakt og eple..ting. Du skjønner hva jeg mener. Godt å få noe nytt utstyr til hesten og meg gratis, men jeg skulle ønske det var fint! :P